Aim your gun. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Aim your gun.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vallon
Member
Aim your gun.  DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vallon
BerichtOnderwerp: Aim your gun.    Aim your gun.  Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 14:13

Vallon liet zijn ijskoude blik over de tuin glijden. Hij stond momenteel op een hek die hem scheidde van het Twolegnest voor hem. Hij wist dat hierbinnen maar liefst drie kittypets zaten, maar hij was hier vandaag niet om ze de stuipen op het lijf te jagen, noch om ze uit te moorden. Hij was hier gewoon om… tja, om wat te doen? Om de verveling te verdrijven? Hij had geen idee. Hij wist wel dat hij eens dringend moest gaan kijken om meer hondentanden te verdienen. Als dit zo doorging, dan zou hij in de ijskoude buiten moeten slapen. Hij was al op onderzoek gegaan en had een paar verlaten Twolegnesten gevonden waar hij eventueel kon schuilen, maar een hoop hondentanden om zijn nek was natuurlijk een stuk stoerder dan te gaan overnachten in een verlaten nest waar hij bovendien ook nog eens aangevallen kon worden door wilde katten die hetzelfde idee hadden. Niet dat hij daar echt schrik voor had, maar er waren mooiere manieren om uit je slaap gewekt te worden. Vallon keek over zijn schouder toen hij pootstappen hoorde; zijn kille blik bleef hangen op een Clanmate. Hij herkende haar al snel als Zahida en toen hij opmerkte dat ze hem ook gezien had, schoof hij een beetje op zodat ze naast hem kon zitten als ze wilde. Hij wist niet goed hoe hij haar moest peilen, dus besloot hij maar om het op veilig te houden en rustig te beginnen. “Wat een dwazen zijn het toch, hè?” Hij knikte minachtend naar het Twolegnest. “Ik kan niet geloven dat er een kat is die dat leven vrijwillig verkiest boven de actie en adrenaline van het woud.”


+ Eerste post voor Zahida
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Aim your gun.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: