A flightless bird 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A flightless bird

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
A flightless bird InsidiousSomberBlackwidowspider-small
Kippetje
115
Actief
“What is beautiful is good, and who is good will soon be beautiful.”

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Faintlight
BerichtOnderwerp: A flightless bird   A flightless bird Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 17:38

A flightless bird Faint310

Genietend duwde Faintlight naar neusje in de lucht, vrolijk vooruit huppelend. De wind speelde met haar zijdezachte vacht en ze snoof alle verschillende geuren op die meegedragen werden. Oh! Wat een heerlijkheid toch ook in de wereld hier buiten, er waren zoveel nieuwe dingen te voelen, ruiken en horen! Faintlight lachte vrolijk als een kind en dartelde heen en weer, volledig genietend van de kleine vrijheid die deze wandeling met zich mee bracht. Natuurlijk mocht ze nooit ver, immers konden er altijd gevaren zijn, maar de poes mocht nu kleine stukjes het kamp uit en samen met Whitepaw, telkens ietsje verder. De poes kwam tot stilstand en draaide met haar oren om vast te stellen waar hij precies was, waarna ze aan kwam lopen en vol liefde haar neusje tegen zijn nek duwde - of tenminste, ze gokte dat zijn nek daar was. "Dankjewel dat je me mee neemt, Whitepaw! Het is zo heerlijk hier!" snorde ze

&Whitepaw
Oh, to see without my eyes
A flightless bird Faintosbig
The first time that you kissed me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A flightless bird 8a7eb63e52ba226d4cb5df0145e2fd571c60bb19
Opper
91
Actief
the h e a r t of winter

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitewalker
BerichtOnderwerp: Re: A flightless bird   A flightless bird Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 10:12

Zijn vuurkleurige ogen stonden kalm en misschien zelfs wel genietend toen hij toekeek hoe Faintlight rond dartelde als een vrije blije vlinder. Haar vrolijke lach maakte zijn normaal boze hoofd even vrolijk. Een gespin ronkte vanuit zijn borstkas omhoog toen hij zachtjes met haar mee trippelde. Ze gingen echter niet al te ver van het kamp, immers was het nog maar een van de eerste keren dat hij Faintlight mee naar buiten nam. Hij kon het niet veroorloven als er straks iets zal gebeuren met de blauw grijze she-cat terwijl ze samen uit waren. Daarnaast zou hij direct vijf meter onder de grond liggen als Panthergrowl er achterkwam dat het zijn schuld geweest zou zijn als er iets mis zou zijn met de Elder. Voor vandaag zouden ze niet meer veder gaan dan dit, maar de volgende keer mochten ze wel weer wat meer meters maken. Faintlight trippelde weer naar hem terug en probeerde haar snuit in zijn nek te duwen. De tom verschoof snel een stukje zijn lijf zodat haar plan lukte en haar neus niet ergens in de lucht zou hangen. De witte tom snorde veder door haar liefdevolle aanraking en greens. "Heb je het naar je zin?" Vroeg hij aan de blauw grijze she-cat terwijl hij met zijn snorharen de hare aanraakte zodat ze konden voelen dat ze naast elkaar zaten.


A flightless bird 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A flightless bird InsidiousSomberBlackwidowspider-small
Kippetje
115
Actief
“What is beautiful is good, and who is good will soon be beautiful.”

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Faintlight
BerichtOnderwerp: Re: A flightless bird   A flightless bird Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 23:48

A flightless bird Faint310

Hihi, Whitepaw was soms een beetje een koukleum met zijn gevoelens. Faintlight had het wel door, ze kon zijn gezicht misschien niet zien, maar hij was soms harder dan hij zich voor deed. De elder liet zich daar nooit door tegenhouden en het had effect! Want nu snorde hij, haar lieve ijsprinses. Vrolijk dartelde ze rond en had er geen moeite mee om haar neusje in zijn dikke pels te begraven. Whitepaw rook altijd lekker, naar de rivier en het riet waartussen hij joeg. "Heb je het naar je zin?" een glimlach verscheen op haar gezicht en ze knikte, een gebruik dat ze had aangeleerd. Kennelijk betekende het ja, al vond ze het altijd lastig om te bedenken hoe anderen het door hadden wanneer ze knikte. Het idee van 'zien' bleef haar nog altijd wat vreemd. Zachtjes liet ze haar kop op zijn schouder rusten. "Whitepaw? Wil je mij vertellen hoe het voor jou eruit ziet hier?" Oh, to see without my eyes
A flightless bird Faintosbig
The first time that you kissed me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A flightless bird   A flightless bird Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A flightless bird
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: