Palms to the sun 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Palms to the sun

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconstrike
Catministrator
Palms to the sun SCwUkVM
Bo~
1129
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Sixteen moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Palms to the sun   Palms to the sun Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 17:47

Het kamp was hevig beladen. Sabrefur was overleden, weg. En in de plaats daarvan was er leegte en had zijn moeder de taak gekregen van Stallionstar om Deputy te worden. Hij vond het niet fijn, hij voelde zich er zwaar ongemakkelijk bij, maar het maakte niet uit, want wat zijn leader en mentor wilde zou gaan gebeuren. Hij was immers niet voor niets leader. Hij draaide even ongemakkelijk met zijn oortjes terwijl hij de den rond keek. Voor zoveel katten zou er vrijwel niets veranderen, behalve voor de familie van Amberstorm en... tja, Otterpaw. Die alleen was achtergelaten uit de familie. Hij voelde echt voor haar, met heel zijn hart. Ze was al haar moeder verloren en niet alleen dat, ze was nu ook haar vader verloren. De manier waarop maakte dan niet eens meer uit. Hij zou niet weten wat hij zou moeten doen als hij Hazelpaw zou verliezen. Al zou hij, hij zou het niet toegeven, ook verschrikkelijk vinden als zijn moeder zou komen te overlijden. Zelfs met de relatie die ze op dit moment hadden samen. Hij slikte even, waarna hij op stond en zijn vacht uitschudde. Hij likte de laatste stukjes mos uit zijn vacht, waarna hij naar buiten liep. Hij zag haar al en het laatste wat hij kon doen voor haar was om haar gedachten misschien van de afgelopen tijd af halen. "Goedemorgen, Otterpaw." sprak hij met een zachte, warme glimlach tegen de jongere poes. "Zin om vandaag mee te gaan? We kunnen wel wat vechttraining samen oefenen?" stelde hij met een glimlach voor aan de poes. Hopelijk dat ze zo misschien haar gedachten kon verzetten.
- Otterpaw


그대는 나의 이야기였다
Palms to the sun Unknown

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Palms to the sun
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: