No turning back. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 No turning back.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vallon
Member
No turning back. DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Vallon
BerichtOnderwerp: No turning back.    No turning back. Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 13:21

Vallon had het nieuws gehoord. Er zouden twee RiverClankittens uit hun territorium gehaald zijn en meegenomen zijn naar het BloodClankamp. Vallon had ze nog niet gezien omdat hij de nacht had gespendeerd in een warme, verlaten Twolegnest in Twolegplace zelf, maar hij was teruggekomen zodra hij het nieuws had gehoord. Vallon vroeg zich af wat Cobra ermee wilde bereiken om leden te rekruteren van een andere Clan. En zo jong ook nog, helemaal geen keuze hebbend over hun lot. Vallon dacht immers niet dat de katten zelf zo vrijwillig mee zouden zijn gegaan. Maar goed, ze zouden wel wennen. Ze moesten wel, als ze in leven wilden blijven. Vallon wist niet of BloodClan echt zo crue was dat ze een stel kittens zouden doden als zij zich zouden verweren, maar gestraft zouden ze zeker wel worden. En de kans dat een RiverClanpatrouille hun terug zou halen, was vrij klein. Niet met zo veel kans op gevaar. De kans dat RiverClan hun kittens niet meer terugzag, was vrij groot. En ze waren nog jong, dus ze hadden kans genoeg om ingeburgerd te raken. Vallon liep het kamp binnen en liet zijn blik over de open plek glijden, langs de barns af. Daar. De RiverClangeur was duidelijk te ruiken vanaf hier en Vallon kwam rustig dichterbij, zijn kille blik gericht op de kitten. “Dat zal je leren om het territorium te gaan verkennen terwijl je nog niet het kamp uit mag,” gromde hij tegen de kitten, geen medelijden zichtbaar in zijn blik. “Je zit diep in de problemen, kleintje. Als je dat maar weet.” Hij grijnsde vals. “Maar goed, één van ons zijn is zo slecht nog niet, geloof me."


+ Eerste post voor Skadi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Member
No turning back. Jnp5-iSy_400x400
Elfje
260
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: No turning back.    No turning back. Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 11:19

De calico kitten had zich uit de den waar ze samen met Aegir heen was gebracht uit gewaagd. Stilzitten en netjes wachten zat nou eenmaal niet in haar natuur. Niewsgierigheid, aan de andere poot, dat wel en dus was ze het kamp ingegaan. Niet dat dat heel anders was. Er hing nog steeds een kille sfeer en alles zag er maar kaal uit, maar het was wel zoveel groter als ze gewend was dus dat was iets. Er waren veel katten, groot en klein, maar allemaal bleven ze een beetje op hunzelf, iets wat ze helemaal niet gewend was van haar oude thuis in RiverClan. Ze moest toegeven dat ze het daar zeker wel miste, maar Lethal had haar verteld dat ze een uitverkorene was van StarClan en dat StarClan wilde dat ze hier heen kwam en toen had Zahida er ook van geweten dus het was waar. Maar, ze miste haar broertje en zusje wel heel erg en haar pleegpapa. De rest van RiverClan ook wel een beetje, maar die waren toch echt wel heel bazig tegen haar geweest. Skadi zuchtte kort en maakte aanstalten om op onderzoek uit te gaan, misschien een kat aanspreken, toen een van de katten op haar af kwam. Het was een grote grijze kater die niet al te vrolijk keek en naar haar mening maar heel langzaam liep. Ze was ongeduldig en wachten kon ze niet goed, maar nou moest ze wel gaan wachten op hem. En toen hij bij haar aankwam was het geen eens een hallo, nee, hij ging haar gelijk een preek of iets geven. Ja hij was intimiderend, maar Skadi maakte haarzelf groot. "Die regel was stom en ik was alleen maar Aegir gevolgd, want hij is ook stom en ik wilde niet achter gaan lopen op hem," vertelde ze hem. De kater vertelde haar dat ze diep in de problemen zat, maar dat maakte haar niet echt bang. Ze had zo vaak in de problemen gezeten toen ze nog bij RiverClan woonde. Ze vond alle regels maar stom en ze hield zich er bijna nooit aan. Geen ruzie maken? Dat deed ze vaak genoeg. Niet vechten met je nagels uit? Aegir had krassen over zijn gezicht gehad als bewijs dat ze zich daar niet aan hield. Genoeg voorbeelden, ja, maar de manier waarop de kater verder ging beviel haar niet helemaal. Een grijns verscheen op zijn gezicht en hij vertelde haar dat het nog niet zo slecht was om een van hen te zijn. Wat bedoelde hij daarmee dan? Een van deze clan? Want zij was specialer dan iedereen hier, zij was een uitverkorene samen met Aegir. "Wat maakt jullie dan zo goed?" vroeg ze hem. Ja, daar was ze wel nieuwsgierig naar, want iedereen gedroeg zich maar of zij de beste waren, maar dat was zij toch.


No turning back. Skadis15
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vallon
Member
No turning back. DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Vallon
BerichtOnderwerp: Re: No turning back.    No turning back. Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 16:03

Het ontging Vallon niet dat de kitten zich duidelijk een houding wilde geven toen hij dichterbij kwam. Ze maakte zichzelf groter, alsof ze hem wilde intimideren met haar attitude. Dat ging niet werken, maar Vallon moest wel eerlijk toegeven dat hij bewondering voelde voor het kleintje. Ze was nog vrij jong en ze was letterlijk uit haar omgeving weggeplukt door de katten binnen zijn groep. Waarschijnlijk hadden ze de kittens één of andere verhaaltje wijsgemaakt dat niet op de waarheid rustte. Iets in de trant van dat de kittens speciaal waren en dat ze een bepaalde taak binnen de Elite moesten vervullen, iets wat alleen zij konden. Kittens in een Clan waren nu eenmaal moeilijker mee te krijgen dan kittens van een rogue of van een kittypet, al vroeg Vallon zich af waarom iemand zich in een nest van die laatste zou wagen. Misschien om de kittens een beter leven te bezorgen? Deze kittens zouden waarschijnlijk beter af zijn geweest in hun Clan, maar ze zouden wel zien. Ze waren immers nog jong en de gedachten van een kitten kon makkelijk beïnvloed worden. En zodra ze in de gaten kregen dat dit toch niks voor hun was, was er toch geen weg meer terug. Vallon vroeg zich voor één moment af of hij daar ook zo simpel over gedacht zou hebben als dit ShadowClan kittens geweest waren, maar dwong zijn gedachte een andere kant op. Natuurlijk had hij dat zo gevonden, ShadowClan was volgens hem toch maar een verrader. Toch? Hij gromde zachtjes en richtte zijn volledige aandacht op de kitten. Met de informatie die ze hem over Aegir gaf kon hij weinig en dus antwoordde hij er ook niet op, maar haar vraag kon hij wel beantwoorden. “Ten eerste leven we niet volgens de armzalige regeltjes van een Clan,” gromde hij. “We zorgen voor onszelf, wat ons onafhankelijk maakt van anderen. Je bent voor niemand anders verantwoordelijk behalve voor jezelf. Onze trainingssystemen zijn ook heel anders dan die binnen een Clan. Wij vechten met onze klauwen uitgetrokken en onze straffen zijn een stuk harder dan die binnen een Clan. We leren je hoe je voor jezelf op moet komen, tegen élke mogelijke vijand.” Een valse grijns kwam op zijn lippen. “En als je je training afgesloten hebt, dan worden je skills pas écht getest in een spannende final assesment. Maar ja, dat zie je dan wel, als het zover is. Het zou jammer zijn als ik alles verraad, toch?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Member
No turning back. Jnp5-iSy_400x400
Elfje
260
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: No turning back.    No turning back. Icon_minitimewo 4 dec 2019 - 21:22

Ze had misschien nog niet zo'n geweldig inzicht in de katten hier, maar ze kon duidelijk merken dat de kater voor haar niet geinteresseerd was in alles wat ze vertelde en ergens irriteerde het haar. Ze was speciaal en hij deed alsof ze een armzalige muis op een volle prooistapel was; niet belangrijk genoeg voor hem. Toch, ze had de laatste paar dagen geleerd wat meer haar mond dicht te houden, tenminste tegen de grote en enge katten die hier rondliepen zoals Lethal en deze kater voor haar neus. Maar, hoewel hij haar niet bepaald belangrijk of interessant leek te vinden, beantwoorde hij wel haar vraag en dat zag Skadi als een overwinning. Hij vertelde dat ze beter waren als alle andere clans omdat ze niet volgens hun armzalige regeltjes leefden? Bedoelde hij daarmee de warrior code? Die had ze maar stom gevonden, met de regel dat kittens het kamp niet uitmochten, al leek die nu een stuk logischer dan toen met alles wat er gebeurd was. Hierna legde de kater echter uit dat ze voor henzelf zorgden en dat ze voor niemand anders iets hoefden te doen. Dat was zo anders als wat ze gewend was van oude leven in RiverClan, waar iedereen voor elkaar zorgde en nu realiseerde ze dat dat ook het rare en kille sfeertje was wat ze had opgemerkt hier. De reden waarom niemand naar haar omkeek. Ze vond het niet leuk, maar ze was bang dat als ze er iets over zou zeggen, de kater boos op haar kon worden, of haar ging uitlachen erom, want het klonk iets waarop hij juist trots was. Hij vertelde het in ieder geval erg duidelijk en dat ze zou gaan leren om iedere vijand in haar eentje aan te kunnen. Maar het meest interessante ding wat hij haar vertelde was zijn laatste zin. Een spannende final assesment, maar die ging hij niet verklappen. Hey! Dat was niet leuk! "Nee dat is helemaal niet jammer! Vertel het!" Haar nieuwsgierigheid nam nu haar voorzichtigheid met het aanspreken van de kater af. Als hij haar vragen wilde beantwoorden, dan kon hij vast niet super gevaarlijk zijn, toch?


No turning back. Skadis15
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vallon
Member
No turning back. DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Vallon
BerichtOnderwerp: Re: No turning back.    No turning back. Icon_minitimewo 4 dec 2019 - 22:46

Vallon merkte haar gezichtsexpressies op terwijl hij aan het praten was. Ze was nog steeds te speels. Te vrolijk. Te… Clanachtig. Ze was natuurlijk door Lethal en door Zahida weggerukt uit haar Clanleventje, maar dat wilde niet zeggen dat ze zich niet aan hun moest aanpassen. Ze moest wel als ze het wilde overleven. Als kitten zijnde zou haar niet veel kunnen overkomen, maar Cobra zou het haar niet langer vergeven als ze young one was of zelfs member en ze zou haar Clanleven niet kunnen vergeten. Ze had geen keuze gehad, maar daar had Vallon vrij weinig medelijden mee. In zijn ogen was het juist een zegen dat ze niet meer in een Clan zat. Hij had gezien wat zo’n groep katten kon doen en hoe ongeloofwaardig je van het ene op het andere moment was. Zijn vader had hem mishandeld toen hij nog jong was, maar toch had zijn Clan daar geen woord van geloofd toen hij zijn vader daar eindelijk voor had laten boeten. Hij had zich krachtig gevoeld toen hij zijn vader op het Thunderpath duwde, eindelijk in staat zijnde om af te rekenen met zijn demonen, maar zijn Clan had daar anders over gedacht. En nu zouden ze boeten. Stuk voor stuk. Misschien dat Vallon ooit nog wel eens een kitten van ShadowClan ontvoerde. Niets was leuker dan een Clanmate tegen hun laten keren, wel dan? Of hij kon een jonge kat opzoeken die hij makkelijk kon beïnvloeden met zijn haatdragende verhaaltjes. Maar goed, eerst moest hij zich op dit wezentje richtte. Haar enthousiasme irriteerde hem en met een grom kwam hij dichterbij. Met zijn kop gaf hij haar een duw zodat ze haar evenwicht zou verliezen en hij zette zijn poten aan weerszijden van haar, waarna hij zijn ogen in die van haar boorde. “Je final assesment houdt in dat je alles van je Clan achter je gaat laten en dat je een streep zet door dat bestaan. Je final assesment houdt in dat je je loyaliteit aan BloodClan gaat tonen en dat je bewijst één van ons te zijn. Je final assesment is het doden van een kittypet en het stelen van zijn halsband zodat je kan laten zien aan je voormalige Clan dat je nu één van ons bent. Nu je één van ons bent, is er geen weg meer terug.” Hij ontblootte zijn tanden. “Zie je de halsbanden en de hondentanden die aan de nek van de katten hier hangen? Dat zijn trofeeën. Trofeeën om te laten zien hoe ver iemand kan gaan om een hogere reputatie te krijgen.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Member
No turning back. Jnp5-iSy_400x400
Elfje
260
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: No turning back.    No turning back. Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 21:29

De enigste waarschuwing die ze kreeg was een grom, voordat de kater dichtbij kwam en haar omzij duwde. Hard kwam ze op de grond neer en ze had nog maar net de tijd om zich om te draaien toen er twee poten haar gevangen hielden tegen de grond. Dit was helemaal niet leuk meer. Angstig ontmoette ze zijn blik terwijl hij haar begon te vertellen over de final assesment die ze ooit zou gaan krijgen. “Je final assesment houdt in dat je alles van je Clan achter je gaat laten en dat je een streep zet door dat bestaan. Je final assesment houdt in dat je je loyaliteit aan BloodClan gaat tonen en dat je bewijst één van ons te zijn. Je final assesment is het doden van een kittypet en het stelen van zijn halsband zodat je kan laten zien aan je voormalige Clan dat je nu één van ons bent. Nu je één van ons bent, is er geen weg meer terug.” Haar ogen werden groot. Een kat vermoorden? "N-nee, dat is niet waar. Jij liegt!" vertelde ze hem, maar haar stemmetje was onzeker en het was duidelijk dat ze nu wel degelijk bang was van de kater die boven haar uit torende. Maar hij was nog niet klaar. Hij begon nu over te halsbanden met puntige dingetjes aan de nekken van de katten, dat het hondentanden waren. Trofeeën die lieten zien hoe ver de katten hier wilde gaan. Skadi schudde haar hoofdje. Ze snapte er niets van. Het ene moment was de kater nog aardig geweest en nu was hij gemeen en vertelde hij al deze enge dingen. Maar ze zou hier sterk moeten worden, niet slecht. Ze wilde dit helemaal niet meer.


No turning back. Skadis15
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vallon
Member
No turning back. DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Vallon
BerichtOnderwerp: Re: No turning back.    No turning back. Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 11:56

Vallon kon het niet helpen dat hij genoot van de angst die hij veroorzaakte. Het ene moment was ze nog stoer geweest, het volgende moment keek ze vol angst naar hem op. Hij wist echter niet zeker of hij angst op wilde wekken of dat hij wilde dat ze ontzag voor hem kreeg, maar voor nu was dit prima. Angst maakte je alert. Angst zorgde ervoor dat het omgeslagen kon worden in woede, in frustratie, in wraak. Ze was te jong en te onervaren voor hem om haar als een bedreiging te zien, maar misschien kon ze deze ervaring gebruiken als extra drive om het goed te doen. En als dat ervoor zou zorgen dat ze hem zou verachten, dan was dat maar zo. Hij werd al veracht door zijn eigen Clan, door zijn eigen familie. Hij dacht niet dat er nog iets ergers was dan dat. Zijn blik gleed weer terug naar haar toen ze tegen hem zei dat hij loog. “Je bent naïef,” gromde hij tegen haar. “Net als dat ander RiverClan opdondertje. Jullie naïviteit heeft ervoor gezorgd dat jullie in deze situatie terecht zijn gekomen. Er is géén weg meer terug, jonge kat. Eenmaal dat je in de Elite zit, kom je er niet meer uit.” Hij trok zijn poten van haar weg en deed een paar stappen terug zodat ze overeind kon komen. Hij keek haar kort peilend aan. “Stop met me zo angstig aan te kijken, jonge kat,” zei hij zachtjes. “Ik ben niet diegene die je moet vrezen. Zo lang je me niet voor de poten loopt, that is.” Hij schudde zijn kop. “Ik ga je geen kwaad doen. Dus kom overeind en toon wat moed, jonge kat. Je gaat het nog nodig hebben.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Member
No turning back. Jnp5-iSy_400x400
Elfje
260
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: No turning back.    No turning back. Icon_minitimevr 27 dec 2019 - 1:16

Ze wist het helemaal niet meer, wat ze nu moest doen. Alles was naar hier, zelfs zij kon dat al onderscheiden. Maar het jonge poesje was nooit goed met haar gevoelens geweest. Boos kende ze, dat was ze meestal als Aegir in de buurt was, maar hij was dan ook gewoon een grote stomkop. Tevredenheid kende ze ook wel, als ze beter was dan iemand, of als iemand precies deed wat zij wilde in een spelletje. Maar angst? Die was nieuw en ze vond het helemaal niet leuk. Het werd dan nog een stuk minder leuk toen de kater gromde dat ze naïef was en hij herhaalde zijn eerdere woorden nog eens. Geen weg meer terug...Een akelig gevoel onstond in haar. Skadi had het al meerdere keren gehoord en het was al wel ingezonken. Ze miste haar oude familie en de manier hoe het allemaal een stuk simpeler was geweest, maar met wat ze nu had geleerd kwam dat allemaal weer opnieuw naar boven. Toch, ze had haarzelf beloofd dat ze niet zou huilen, want dat deed Aegir en hij was stom. Het hielp dan wel dat de kater naar achteren stapte, maar omhoog krabbelen deed ze nog niet. Het liefst wilde ze opkrullen en doen alsof deze hele ontmoeting maar een nare droom was, maar dat kon niet. Ze was net verteld dat ze niet zwak mocht zijn, daarbij was ze ook een uitverkorene van StarClan dus ze moest wel sterk zijn. Toch, haar blik was nog steeds op de kater gericht, die nu ineens op een veel zachtere toon tegen haar begon te praten. Was hij nou aardig aan het doen? Skadi wist het allemaal niet meer. Alles was hier verwarrend en anders. Hij vertelde haar in ieder geval dat als ze hem niet voor de poten zou lopen, hij haar geen kwaad zou doen en dat was toch wel een klein beetje een opluchting. Maar toen kwamen de woorden dat ze moed moest tonen. Hoe moest ze dat doen als alles hier zo kil was en ze niemand voor steun had. Ja, misschien Aegir, die kende ze, maar hij was altijd zo irritant en stom dat ze niet eens met hem zou kunnen praten. Hij wilde alleen maar streken uithalen en spelletjes spelen die niet eens leuk waren voor haar. Moest ze dan doen alsof ze neit bang was? Ze krabbelde overeind en knikte. Ze zou het proberen, maar ze wist niet zeker of ze het ook echt kon. Als hij echt de waarheid had verteld over de training en dat ze niet meer weg kon, dan wist ze niet wat ze moest doen. "Dankjewel?" Reageerde de calico op wat vragende toon, niet helemaal zeker waar ze hem voor bedankte en of ze dat uberhaupt wel moest doen. Maar het klonk als advies en hoorde je daar niet dankbaar voor te zijn of iets?


No turning back. Skadis15
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
No turning back.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: