Family of half clanners! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Family of half clanners!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Darktrail
Member
Family of half clanners! Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Family of half clanners!   Family of half clanners! Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 19:50

Darkpaw en Woodpaw zijn twee half clanners van de Schaduwclan en de Windclan. Nu zijn we nog opzoek naar een vader en hun zusje. Beide mogen al bestaande accounts zijn of nieuwe accounts. Hun moeder Blazingschadow is gestorven direct na de geboorte van hun zusje. Wingbird een (NCP) pleegmoeder van Darkpaw is bij de bevalling aanwezig geweest net als de vader van Dark en Wood, maar beide katten konden onmogelijk twee kittens te gelijk meenemen. Woodpaw is door zijn vader mee genomen naar de wind clan en Darkpaw is door Wingbird groot gebracht. Zij weigerde hem te vertellen wie zijn moeder was en of hij wel of geen enigste jong van het nest was. Darkpaw kreeg voor het eerst contact met zijn moeder toen hij door een tweebener beschoten werd en nu dus met een kogelgat in zijn rechteroor rond loopt. Het tweede contact kreeg Dark toen hij zonder het te weten eerst zijn broer treiterde en ze overvallen werden door duistere schaduwen met gloeiende ogen. Hier kreeg Dark een flachback van hun geboorte te zien en hielp zijn moeder hem door de juiste advies te geven en tijdens het gesprek werd Darkpaw door een schaduw clanner weer terug geroepen. Nu zijn we nog op zoek naar hun zuster en hun vader. Woodpaw kent hun vader al die we graag nog even in leven willen houden. Net als hun zusje die dus in de twee overgebleven bos clan's kan zitten. En misschien in de Bloodclan. Dan zeg ik ook misschien. Wel is de eis voor hun zusje dat ze 10 manen oud is en ze heeft geen weet van wie haar familie is dan hooguit de kat die haar verzorgd heeft. Blazingshadow is net zo gekleurd kwa vacht als Darkpaw is. Een classic brown tabby. Hun vader lijkt veel op Woodpaw en is licht gestreept. Nu mag hun zuster donker of lichter van kleur zijn, maar wel bruin of zwart dat mogen jullie zelf weten.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Family of half clanners!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: