Sun is shining and so are you. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sun is shining and so are you.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sun is shining and so are you.  DPKsfdL
Freedje
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Feathersky
BerichtOnderwerp: Sun is shining and so are you.    Sun is shining and so are you.  Icon_minitimevr 22 nov 2019 - 17:30

De dagen begonnen kouder te worden, de zon begon steeds minder vaker door te komen en prooi werd schaarser. Het was niet de eerste keer dat Feathersky dit koude seizoen meemaakte, maar dat wilde niet zeggen dat ze er minder aan moest wennen. Ze hield niet van de koude die ongenadig hard tegen haar vacht sloeg. En als er sneeuw zou komen, dan zou het al helemaal geen pretje worden om te gaan jagen. Het enige mooie aan het koude seizoen was de sneeuw die de vlaktes bedekte; het grappige krakende geluid dat het maakte wanneer een kat zijn poten diep in de sneeuw zette. Het gaf een mooi uitzicht en Feathersky had dan weinig problemen om op te gaan in haar omgeving. Maar het was koud, het was nat en voor een beginnende apprentice was het geen makkelijke omgeving om te jagen. Maar goed, zo ver was het gelukkig nog niet. Feathersky stond op uit haar warme nest en liep naar de apprentice’s den. Ze wilde vandaag heel even een uitje hebben met haar dochter, nog voordat iedereen hetzelfde idee zou hebben om naar buiten te gaan. Het was vroeg in de ochtend, maar er waren dingen waar ze over wilde praten. Nu Lunarpaw apprentice was geworden, wilde Feathersky graag op de hoogte blijven van haar training en hoe het haar dochter verging. En dus stond de she-cat niet veel later naast het liggende gestalte van haar dochter. “Lunarpaw, lieve schat,” murmelde ze terwijl ze zich naar voren boog en haar dochter een lik over haar oor gaf. “Ga je met mama mee jagen?”


+ Alleen voor Lunarpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sun is shining and so are you.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: