Step by step 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Step by step

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skadi
Member
Step by step HoarseDefiniteBarbet-small
Elfje
231
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: Step by step   Step by step Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 13:19

De dagen leken eeuwig te duren, vooral omdat niemand naar haar omkeek. Ze was hierheen gebracht door Lethal, maar voor de rest kende ze niet echt iemand. Ze had Zahida ontmoet toen ze nog in die schuur was en een grote zwarte kat die hier de baas was of iets, maar zijn naam was ze zelfs al weer vergeten. Vrienden maken leek hier net zo moeilijk te gaan als in RiverClan, maar, bedacht Skadi, ze had geen vrienden nodig. Door Aegir was ze hier niet alleen en ze wilde gerust met hem spelen als hij wat minder irritant zou doen. Maar het was hier nog steeds heel anders en er waren zoveel verschillende en nog vreemdere katten dan in haar oude thuis. Want dit was haar nieuwe thuis nu, zoveel was al wel duidelijk en weggaan zou ze niet. Toch, er waren hier zoveel verschillende, maar toch vaak norse persoonlijkheden, dat ze zich wel alleen voelde. Zeker nu ze wist dat ze speciaal was en er nog niemand iets met haar te maken wilde hebben. Maar dat zou ze haar leven niet laten besluiten en dus ging ze met haar kopje hoog en rug recht in het kamp zitten. Misschien zou ze wat kunnen leren als ze meer intresse toonde in wat deze katten deden, maar zover was ze nog niet.Satsui eerst


Step by step Skadis14
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Satsui
Member
Step by step YDcgicx
Jamie
519
Actief
"What a shame, what a shame. Beautiful scars on critical veins"

CAT'S PROFILE
Age: Definitely more then 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Satsui
BerichtOnderwerp: Re: Step by step   Step by step Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 13:32

De blonde kater kwam het kamp in gelopen met prooi in zijn muil. Hij had het voor elkaar gekregen een grote dikke duif te pakken. Voornamelijk omdat de duif zelf te zwaar was om snel weg te vliegen. Een typische tuin vogel. Hoewel hij trots was op zijn vangt benaderde hij de stapel nog altijd voorzichtig en vertwijfelend. De vele stemmen in zijn kop maakte hem onzeker over iedere stap die hij zette. Het was een warboel van woorden en geluiden die enkel hij kon horen. Kort schudde hij zijn hoofd, al leek het de wereld niet helderder te maken voor hem. Hij legde zijn vangst aan de rand van de stapel en bleef vertwijfelend staan. De jongen had geen behoefte aan eten, hij bleek nooit honger te voelen, maar volgens de andere was dit wel iets wat normaal was om te doen. En hij wilde graag normaal zijn.. dus pakte hij maar een klein muisje op en trok zichzelf terug naar de rand van het kamp, om hier in het gras te gaan liggen. Terwijl hij traag begon te eten, iets wat voor hem ook smaakloos was, keek hij rond. Hij kende iedereen hier, wat een bijwerking was van een geboren elite te zijn. Hierdoor wist hij ook te zeggen dat het ene gevlekte pluisje hier eigenlijk niet hoorde. Ze kwam van de clans af, meegenomen door Lethal. Hij vond het maar raar. “Wil je ook muis?” Kwam er onzeker, maar niet onvriendelijk van hem af.


I saw the future in a dream, there was nothing in it. Somebody’s gonna get hurt and I hope it’s not me but
I suspect it’ll have to be
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Member
Step by step HoarseDefiniteBarbet-small
Elfje
231
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: Step by step   Step by step Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 13:48

Ze had geen aandacht besteed aan haar omgeving, met de gedachte dat als niemand haar aandacht schonk, zij hun het zelfde zou behandelen. Maar toen was er ineens een stem die wat aan haar vroeg. Skadi draaide haar kopje naar de stem toe en zag een blonde kater die haar een muis aanbood. Dat vond ze nog niet zo gek, maar dat hij onzeker had geklonken wel. Die toon in iemands stem herkende de kitten al wel, want er waren in RiverClan zoveel andere kittens geweest die onzeker hadden gedaan tegeen haar. Maar niemand hier had haar onzeker geleken. Het gevlekte poesje knipperde met haar ogjes en keek hem aan, maar ze zag niets van de intimiderende dingen die ze bij andere katten had opgemerkt. Geen grijns met scherpe tanden of iets en dus knikte ze. "Graag." antwoorde ze. Geen dankje, want goedgemanierd was ze nooit echt geweest, maar het was iets. "Ik ben Skadi en jij?" vroeg ze hem dus maar, een stuk minder nerveus dan als dit een brommende warrior of iets gelijks uit deze clan zou zijn geweest. Al die nieuwe termen voor alles waren niet blijven hangen met alle indrukken die ze had binnengekregen in haar eerste paar dagen hier. Daarbij was er ook niet vreselijk veel aan haar uitgelegd over de nieuwe clan waar ze nu bijhoorde. Ze had een paar katten het de Elite horen noemen en dat vond ze maar een gekke naam, maar misschien vonden de katten haar hier wel net zo gek.


Step by step Skadis14
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Step by step
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: