A Man's Heart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A Man's Heart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dumpling
Member
A Man's Heart K3HDWNJ
Loïs
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kittypet
Dumpling
BerichtOnderwerp: A Man's Heart   A Man's Heart Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 14:40

Met een glimlach op zijn snuitje stapte Dumpling door het kattenluikje heen. Hij had net ontbeten en was nu klaar voor een ochtendwandeling door de buurt! Toen zijn pootjes de buitenvloer raakte voelde hij meteen dat deze koud was. Het zonnetje scheen maar zwakjes, en er stond een goede herfstwind. Hoewel Dumpling meer van de zomer hield, vond hij de herfst niet vervelend! Als het regende kon hij gewoon lekker binnen bij de haard liggen, die hield hem dan prima warm. Bovendien vond hij de blaadjes erg mooi. Omdat hij op de boerderij woonde, betekende dit dat zijn achtertuin een grote niet-beboste akker was, maar vanuit de voortuin liep er een pad die richting de stad leidde en deze werd gesierd door vele bomen. De blaadjes die hieraan hingen waren mooi rood, geel en bruin gekleurd en met iedere windvlaag vielen er zeker tien naar beneden! Opgewekt trippelde Dum door, klaar voor wat de dag zou brengen vandaag. Nu mondde het pad waarop hij liep uit in een straat vol met losstaande huizen, als hij nog ietsjes doorliep zou hij echt de stad binnenlopen. Hij was blij dat hij niet zo afgelegen woonde, want hij hield erg van socializen. Hij was benieuwd wie hij vandaag tegen komen zou.
- Zahid


A Man's Heart Dumpli11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahid
Member
A Man's Heart 25ebcfdda1435a270c18b2d0b8ba0edb3372b632
Nik Donani
3
Actief
On my way to bonetown

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Zahid
BerichtOnderwerp: Re: A Man's Heart   A Man's Heart Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 17:49

Zahid liet een tevreden geeuw klinken toen hij zich vanuit zijn mand hees en uitgebreid zijn spieren uitrekte op de vensterbank. Buiten dwarrelde de blaadjes vanaf de bomen naar beneden door de herfstwind die aan de takken trok. Eigenlijk geen lekker weertje om naar buiten te gaan maar de tom vond dat hij na paar uur niksen toch zichzelf even nuttig moest maken om eens zijn bed uit te rollen. Met een peptalk die hij zichzelf gaf in de spiegelbeeld van het raam stak hij opgetogen zijn staart in de lucht en sprong van de verhoging af. Zijn vrouwelijke huisgenoot was bezig in de keuken waar ook de deur naar de achtertuin bevond. Met een opgewekte tippeltje liep hij naar de keuken toe en keek met een hoopvolle blik naar de vrouw die druk bezig was met het avondmaal. Een slijmerige mauw verliet zijn bek en voor hij met zijn ogen knipperen kon boog zijn vrouwelijke versie van zijn roommates naar hem toe en gaf hem een aai op de bol. De tom sloot zijn ogen en spinde. Zichzelf verder duwend tegen de hand van de twoleg. Luister: Hij hield eigenlijk niet van dit slijmerige gedrag maar hij wist als hij eventjes zijn goede kant showde hij vast en zeker een hapje eten kreeg. En ja hoor, hij werd - natuurlijk - beloond. De vrouw liet al snel een kippenvleugeltje voor zijn poten vallen. Snel pakte de tom zijn maaltijd op en trippelde naar de buitendeur die al voor hem openstond. Ah, hij had zijn huisgenoten goed opgevoed. Zahid liep met snelle pootstappen de buitenwereld in met zijn heerlijke tussendoortje tussen zijn tanden geklemd. Zoekend naar een mooi plekje waar hij zijn hapje kon op smikkelen.


A Man's Heart Dcug2410
A Man's Heart Osjeza10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A Man's Heart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: