{KS}We love you more than the world can contain 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 {KS}We love you more than the world can contain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
{KS}We love you more than the world can contain YCOZmau
Camilla
894
Actief
and so the adventure begins

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverwish
BerichtOnderwerp: {KS}We love you more than the world can contain   {KS}We love you more than the world can contain Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 15:11


{KS}We love you more than the world can contain Ce6c569fac6f8a9397103434cb770346

Jawel jawel, het broedseizoen is weer begonnen, zoals de meeste waarschijnlijk al hebben gemerkt. Silverwish en Olivebranch vonden het dus een perfecte tijd om aan hun eerste nestje te beginnen! Het jonge koppel is misschien nog niet heel ervaren, maar ze zullen hun uiterste best doen voor hun kittens. Ze hebben er zin in en kunnen niet wachten om het nieuwe leven te verwelkomen in hun kleine familie.

Silverwish is een slanke snow bengal, die hoog op haar poten staat. Haar ogen zijn helder blauw. Silverwish is een vriendelijke kattin die graag het goede in anderen ziet. Ze is erg sociaal ingesteld en vind het idee van een eigen nestje dus ook helemaal geweldig. Ze is af en toe wat koppig, maar ze heeft een hart van goud. Ze zal dus erg haar best doen om voor haar kleintjes te zorgen, samen met haar mate natuurlijk.

Olivebranch is een kortharige zwarte kater, net wat groter dan gemiddeld. Zijn oogkleur is olijf-groen. De kater is charmant en makkelijk in de omgang. Een goed gesprek kan bij hem niet missen. Hij heeft goede manieren en is ook beschermend naar degene die hij lief heeft. Hoewel hij net zo graag kittens wilt als Silverwish, is hij erg nerveus en zal hij vooral in het begin nog aan al zijn keuzes als vader twijfelen.

De vacht- en oogkleuren zijn in principe allemaal mogelijk, aangezien verdere familie niet bekend is. Toch is er vooral kans op bengals, zwarte vachten en andere combi's. Kom dus niet opeens aan met rode katten, want dat zal een beetje vreemd zijn. Wink
Ook vinden we het leuk als de namen allemaal erg lief klinken/zijn, aangezien dat het best past bij de namen die Silver en Olive hun kittens zouden geven, maar niets te overdreven.

Het nestje zal bestaan uit 2-3 kittens en zullen eind december geboren worden. De deadline is 15 december.
I still remember how
we started talkingLaatst aangepast door Silverwish op di 3 dec 2019 - 23:07; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{KS}We love you more than the world can contain DPKsfdL
Ryan
11
Afwezig
I dont mind not being cool

CAT'S PROFILE
Age: 0 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bramblekit
BerichtOnderwerp: Re: {KS}We love you more than the world can contain   {KS}We love you more than the world can contain Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 15:20

Algemeen

Naam - Bramblekit
Leeftijd - 0 moons
Geslacht - She-cat ♀
Clan - Thunderclan
Rang - Kitten
Bloedlijn - 100% Thunderclan
Ouders - Olivebranch & Silverwish

Uiterlijk

Vachtkleur -  Lichtgeel met een paar donkere streepjes
Vachtlengte - Iets langer als bij een normale kat
Patroon - Zeer licht gestreept
Oogkleur - Blauw
Handicaps - Niet echt een handicap, maar ze heeft een ligt spraakgebrek, dat waarschijnlijk weg gaat als ze groter word.

Karakter

Aardig - Ze houd niet van ruzie en is dus lief voor iedereen.
Behulpzaam - Ze wil graag helpen, en latsen zien wat ze kan.
Nieuwsgierig - Ze wil zoveel mogelijk weten, en dat ook aan andere katten laten zien.
Leergierig - Ze leert graagnieuwe dingen, en doet daar haar uiterste best voor.

Motivatie

Ik heb dit account een paar weken geleden gemaakt, omdat ik een kat in de Thunderclan wou. Ik heb al een tijdje gewacht op een kitten search, en nu is die hier eindelijk, de perfecte kans! Ook wil ik graag leuke ouder en kitten topics, maar dat kan ik nu nog niet echt, omdat ik voor mijn meeste katten geen ouders heb. Ik ben benieuwd hoe dit kleine kittentje gaat worden, en wat er met haar gebeurt.


Ik wens iedereen die zich inschrijft veel succes!

Groeten, Ryan


Be what you want to be, and not what others want to see

__________________________________________________________________________

Springpaw - Flamefall - Smokey - Woodpaw - Bramblekit - Bluekit

__________________________________________________________________________


Laatst aangepast door Bramblekit op zo 24 nov 2019 - 15:48; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oakstep
Member
{KS}We love you more than the world can contain DPKsfdL
Freedje
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Oakstep
BerichtOnderwerp: Re: {KS}We love you more than the world can contain   {KS}We love you more than the world can contain Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 15:24

Naam: Graykit
Rang: Kitten
Clan: ThunderClan
Ouders: Olivebranch & Silverwish
Bloedlijn: Full ThunderClan

Vachtkleur: Grijs met zwarte strepen erdoor
Vachtlengte: Normaal, tegen het korte aan
Patroon: Tabby
Oogkleur: Groen
Klauwlengte: Iets breder dan de gemiddelde kat (zichtbaar als hij opgroeit)
Tandlengte: Normaal

Innerlijk: Gray's karakter zal net zo als zijn naam zijn: neutraal, grijze zone. Deze kat houdt zich neutraal wat kwesties, meningen en hevige emoties betreft, waardoor het soms zal lijken alsof hij er niks om geeft. Hij houdt zich liever uit de problemen en zal pas reageren wanneer hij uit zijn tent wordt gelokt. Wanneer dit echter gebeurt, zal hij reageren met een razernij die moeilijk te temmen is. Het is dus beter om hem te vriend te houden. Voor zijn familie is hij zorgzaam, maar ook hier houdt hij zich liever uit kwesties als deze zich voor zouden doen. Hij trekt geen partij voor niemand en als hij zijn mening al geeft, zal dit uit begrijpende toon voor beiden partijen zijn. Dit kan ervoor zorgen dat hij veel vrienden maakt, maar ook juist veel voor frustraties zorgen juist omdat hij geen duidelijke partij kiest. Later als hij opgroeit zal men merken dat hij wijze raad kan geven en heel goed een luisterend oor kan bieden, wat hem juist weer populair kan maken bij zijn Clanmates.

Motivatie: Aangezien ik enkel karakters heb met of helemaal geen uitgesproken mening of juist wel (die laatste categorie vind ik meer terug in mijn katten dan de eerstgenoemde groep), vond ik het leuk om eens een karakter te ontwerpen met geen duidelijke mening, geen provocaties, gewoon afzijdig en vriendelijk. Ik ben benieuwd om te zien hoe dit karakter zich uit gaat werken in de RPG als hij gekozen zou worden en hoe hij gaat anticiperen op zijn ouders. Zijn naam houdt misschien niet meteen iets liefs in, maar duidt ook weer niet gelijk op problemen, noch gaat het een duistere kant op. Het is gewoon neutraal, zoals het karakter zelf. Mijn tweede drive is dat ik van kittens hou en dat ik zeker benieuwd ben naar hoe Silverwish en Olivebranch zich gaan ontwikkelen als beginnende ouders, gezien ze nog vrij jong zijn. Ik wens jullie veel succes met kiezen en anderen nog veel succes met hun aanmeldingen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Captain
{KS}We love you more than the world can contain Skadi-10
Elfje
644
Actief
Trust Is For Fools. Fear Is The Only Reliable Way.

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Captain
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: {KS}We love you more than the world can contain   {KS}We love you more than the world can contain Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 19:57

Frostkit

FROSTNIP

Just a puppet on a lonely string

MOM AND DAD
Hi. Mom I look like you! You're awesome.Dad, I don't look like you but you're pretty cool too.
SIBLINGS
I always wanted a sister who could beat me up
Hallo,

Ik ben Froskit en nu weten jullie natuurlijk nog niet zo veel over mij, daarom kom ik het eventjes aan iedereen vertellen hier.
First things first; uiterlijk! Dat is tegenwoordig toch wel een belangrijk ding in deze wereld en als je niet knap bent dan knappen de meesten toch echt wel een beetje van je af, hmm. Gelukkig ben ik een hele knappe jongen met een vacht die heel erg op die van mama lijkt. Dat betekend dat ik een witte vacht heb met een mooi lichtgrijs patroon dat wegvaagt op sommige plekken en donkerder is op andere. Ik heb een kleine en wat slankere bouw dan de meeste katers van mijn leeftijd als ik eenmaal geboren ben, maar ik zal later heus wel sterke spieren krijgen en ga ik (hopelijk) een hoop groeien. Daarnaast heb ik een speciale kleur oogjes, namelijk een mix van die van mama en papa; groen-blauw.

Zo, nu we het allemaal eens zijn dat ik er super goed uit zie, kunnen we door naar hoe geweldig ik ben. Ik ben echt super cool! Ik ben slim en kan vaak altijd wel een goede oplossing bedenken voor een probleem, maar ik ben totaal geen leider hoor. Een leider zijn is véél te veel werk en dan moet je ook verantwoordelijkheid hebben. Nee, ik maak veel te graag grappen, omdat ik niet zo heel goed weet wat ik moet doen in een gesprek. Eigenlijk ben ik ook wel een beetje onzeker, maar dat mag niemand weten hoor. Grappen en humor zijn dan ook een hele goede manier omdat en andere gevoelens te verbergen en iedereen vind je dan ook leuk. Hm, misschien ben ik dan niet helemaal super geweldig, maar ik ben wel erg nieuwsgierig en je moet me zeker niet alleen laten als ik ergens niet aan mag zitten, want dan doe ik dat toch. Het kan soms lijken dat ik totaal geen concetratie heb en dat ik niet kan stilzitten. Dat concentratie dingetje klopt niet helemaal, want ik merk heus heel veel op, maar stilzitten kan ik inderdaad niet. Het liefste ben ik altijd bezig met iets. En ik ben ook zeker wel een goede en loyale vriend die altijd voor je klaar staat hoor. Wie wil er nu niet vrienden zijn met mij, ha!

Phew, nu we dat dan achter de rug hebben kan ik door naar mijn familie. Mijn papa en mama zijn allebei van ThunderClan, dus ik ben volbloed ThunderClan (ThunderClan is natuurlijk ook de beste clan ooit) Mijn mama is dan ook Silverwish en mijn papa is Olivebranch. Ik heb dan vast ook nog wel andere familie, zoals broertjes of zusjes. Maar die zijn allemaal nog niet geboren, dus veel kan ik niet over hun zeggen, behalve dat ik de beste van hun allemaal ben natuurlijk.
Oh, who would ever wanna be king

friends

They're probably loads better at things than me, but I love my friends. When I make them of course

lovers

I fall in and out of love easily, especially if she's pretty. Oops

enemies

If you really cross me I will smack you down warrior-style

plots

Plots? What plots? I don't wanna be involved in anything hard or dangerous. I'm fine laying back eating some mice.
MONTY


en nog veel geluk iedereen die zich ook aanmeld


{KS}We love you more than the world can contain Skadi_17

{KS}We love you more than the world can contain COxUkZt{KS}We love you more than the world can contain E8v3o2{KS}We love you more than the world can contain Skadi_12{KS}We love you more than the world can contain Member10{KS}We love you more than the world can contain Toothy10
:.:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settledstar
Catministrator
{KS}We love you more than the world can contain Dutch22
Renske
2565
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: {KS}We love you more than the world can contain   {KS}We love you more than the world can contain Icon_minitimewo 27 nov 2019 - 23:51

name: Cloverkit
gender: She-cat
parents: Olivebranch x Silverwish
clan: ThunderClan
Color: Tuxedo
Born: Happy
Loves: Pretty things
future name: Clovercloud

― personality

Hallo lieve allemaal. Ik ben Cloverkit! Mijn naam is gekozen omdat ik stiekem toch wel een gelukje ben, als een gevonden klavertje vier. Ik ben dan ook een heel gelukkig meisje! Ik ben eigenlijk altijd blij en vrolijk. Ik hou van mijn familie, mijn papa en mama, en van eigenlijk iedereen die ik ontmoet! Ik hou ook van mooie kleuren, glitters en bloemetjes. Ik ben dan ook wel echt een meisje-meisje. Dus ik ben niet zo heel stoer hoor! Ik ben stiekem zelfs wel een beetje verlegen en angstig. Ik zie graag de spoken in dingen en maak van een mug een olifant. Mijn pijngrens ligt dan ook niet heel erg hoog. Maar, dat betekent niet dat ik minder mijn best doe! Ik ben namelijk heel leergierig, hoewel ik niet zo super snel leer. Misschien komt dat ook omdat ik zo afwachtend ben en best veel twijfel. En soms ben ik dan toch nog wel heel klunzig! Alles pakt dan niet zo uit als ik het gepland had. Ik ben een echte denker, zeg niet direct alles wat in me op komt. Ik ben goed in geheimpjes bewaren en hou eigenlijk helemaal niet zo veel van al dat geroddel. Bah! Nee, eigenlijk ben ik gewoon een heel zachtaardig meisje, die houdt van dromen van prinsen en koninkrijken. En dat ooit een dappere ridder mij komt redden, en dat we samen lang en gelukkig leven.

― appearance

Mijn vachtje is zwart met wit. Ik ben voornamelijk zwart, maar ik heb een wit blesje, snoetje, borst en voetjes. Ik heb een korte pels, hoe kan het ook anders met mijn papa en mama. Ik lijk eigenlijk dus wat meer op mijn papa, met een scheutje wit van mijn mama. Mijn oogjes zijn helderblauw en mooi groot en rond. Ik ben slank en lenig gebouwd. Ik ben vrij lang. Lange poten, lang gelijnd en een lange staart. Heel veel spierballen heb ik dus niet, maar dat komt vast wel goed! Ik maak me daar niet zoveel zorgen om hoor.

― motivation

Hoi Camilla en Bo! Ik volg Silverwish en Olivebranch al sinds ze apprentices waren. Ik vind hun relatie gewoon zo leuk. Ze zijn zo lief en scheetig. Ik zat hier echt een beetje op te wachten, en toen jullie voor schattige kindjes met schattige naampjes vroegen, dacht ik dat ik mijn kans maar moest grijpen! Dit is dus een opzetje hoe ik Cloverkit als kitten echt voor me zie. Dat kan natuurlijk allemaal later nog veranderen door wat in de RPG zal gebeuren! Ik zou het gewoon heel leuk vinden als jullie mij zouden kiezen <3
thanks kat! I love you

Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Goldhound
Member
{KS}We love you more than the world can contain Campfire-animated-gif-2
Beertje
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Goldhound
BerichtOnderwerp: Re: {KS}We love you more than the world can contain   {KS}We love you more than the world can contain Icon_minitimedo 28 nov 2019 - 15:38

hey, je hopt in mijn leven

»wat je weten moet

Hey, je bent het leven binnengewandeld van jullie toekomstige zoon. Zijn naam is Eggkit. Eggkit, hoor ik jullie denken. Ja hoor. Dit katertje zal geboren worden in stuit houding. Het is moeilijk, maar alles gaat wel. Als het katertje dan eindelijk op het mosbed ligt plooien zijn beentjes een beetje en lijkt hij op een eitje.

Hij is een gitzwart katertje. Zonder enig vlekje of ander kleurtje. Als kleintje tot twee weken kan je amper zijn pootjes van zijn neusje onderscheiden. Daarna ploffen zijn oortjes omhoog en begint hij wat meer beweeglijk te worden. Als hij zijn oogjes open doet start zijn leventje het pas echt. Eggkit zal pas heel laat zijn stem vinden, maar daarna staat zijn mondje nooit stil. Hij stottert een beetje. Zijn oogjes gaan van kittenblauw naar bleek groen, maar ze twinkelen altijd. Hij is slank en dun, een beetje aan de magere kant. Eggkit is lang, slungelig en ook nog eens heel onhandig.

»goede punten

• Maakt iedereen glimlachen
• Gelooft heilig in eerlijkheid en Starclan
• Is een beetje een schattig sulletje
• Probeert heel dapper te zijn
• Luistert graag en gemakkelijk
• Is op jonge leeftijd al getalenteerd in jagen
• Heel klunzig in liefde
• Stottert een beetje

»werkpunten

• Hij maakt altijd de foute beslissingen
• Hij werkt zich vaak in de nesten
• Hij is het evenbeeld van Olive, maar is meer een mama's kindje
• Heeft het gevoel dat hij zich moet bewijzen voor zijn papa
• Hij huilt vanaf 4 moons bijna nooit, want dat is niet mannelijk
• Hij is soms wel opstandig
• Hij is eigenlijk een bangerikje die veel liefde nodig heeft


{KS}We love you more than the world can contain ES9YXxC
then came the night of the first
falling star


Laatst aangepast door Goldhound op ma 2 dec 2019 - 20:47; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amberhunt
Member
{KS}We love you more than the world can contain 2a9d3510
Bo3
3455
Actief
"Competing feelings so disparate and strange"

CAT'S PROFILE
Age: 80 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Amberhunt
BerichtOnderwerp: Re: {KS}We love you more than the world can contain   {KS}We love you more than the world can contain Icon_minitimema 2 dec 2019 - 12:00

De deadline voor aanmeldingen is 15 december.  Hierna worden de keuzes bekend gemaakt.


{KS}We love you more than the world can contain 6e2468efeaa6705c8d4aba7494634950_1
:☩:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hydra
Member
{KS}We love you more than the world can contain DPKsfdL
Amyyy
3
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Hydra
BerichtOnderwerp: Re: {KS}We love you more than the world can contain   {KS}We love you more than the world can contain Icon_minitimedo 5 dec 2019 - 16:02

dohtml]
Love comes after War
Keep fighting for what matters.
» Name :: Warkit / Snowkit
» Previous Name{s} :: None
» Future Name{s} :: Warpaw ☆ Warfire / Snowpaw ☆ Snowball
» Prefix :: Warkit is niet de standaard naam dat een jonge koppel aan één aan hun eerste kitten zou geven. Toch zitten er redens achter waarom. Niet alles in het leven loopt perfect en dat zullen Silver en Olive nog wel ontdekken. Kittens zijn leuk, maar hoe leuk blijft het eenmaal ze geboren word? Heel wat verantwoordelijkheid is immers enorm van belang, en ook kost het veel tijd waardoor je niet veel tijd zult hebben met je eerste partner. En dat is gegarandeerd iets wat het jonge koppel zwaar op de proef kan stellen. En natuurlijk zal door dit zeker wel eens ruzie aan de pas komen. Maar er is een mooie quote die de naam 'Warkit' ergens wel een goede naam maakt. 'Love comes after war.' Niks gaat zonder slag of stoot, maar met liefde kom je door alles heen.
Snowkit: Snowkit zal gegeven worden vanwegen haar vacht. Bij haar geboorte is er geen enkele aftekening te zien. En de eerste moons zal dit nog blijven. Naar mate dat ze écht begint te groeien, zullen haar aftekeningen langzaam zijn intrede doen.
» Suffix :: Fire - Ook fire heeft wel een aantal redens. Fire kan staan voor een pittig en vlammend karakter, maar ook voor volhardenheid en kracht die niet snel te blussen is. Het kan tevens ook staan voor een vonk van energie of een vonk die iets laat overslaan of die iets in gang zet.
Ball - Ball heeft niet echt een reden. Maar dit zou dan zijn om als warrior 'Snowball' te geven. Want dat klinkt leuk. :")
» Sexuality :: Heterosexual
» Age :: Niet geboren.
» Gender :: Female, She-cat
» Status :: Alive

» Lifestyle :: Clancat
» Clan :: ThunderClan
» Former Clans :: None
» Future Clans :: StarClan? BloodClan? Tribe? Rogue? Kittypet?
» Rank :: Kitten
» Former Ranks :: None.
» Future Ranks :: Apprentice || Warrior || Elder

» General :: Warkit/Snowkit is een snow bengal kitten die bij haar geboorte wit is. Haar aftekeningen komen te voorschijn als ze begint te groeien.
» Build :: Warkit/Snowkit is een kleine kitten bij de geboorte, maar ze is wel echt een vechtertje(waar Warkit ook weer voor kan passen.) Ze is in het begin zwak, en men vreest dat ze het niet lang zou volhouden, maar toch laat ze iedereen verstelt staan, ze zal het zeker wel redden. Komt het door de kracht van StarClan? Of van de kracht die in haar brand? Zeker in het begin heeft ze wel enorm veel problemen. Ze is erg klein en het lijkt dat dit zal blijven. Daardoor zal ze op een latere leeftijd apprentice worden en ook later warrior. Ze mag dan fijn en klein zijn, maar je moet haar absoluut niet onderschatten. Deze dame heeft meer kracht in zich dan het lijkt.
» Pelt colour :: Snow bengal.
Kitten uiterlijk:
» Pelt length :: Korthaar.

» Eyes colour :: Groen en blauw. Ze heeft twee verschillende kleur ogen.
» Nose :: Zwart
» Pawpads :: Zwart
» Scars :: None yet
» Handicaps :: None

Character ::
Kitten
Ѽ » Sterk
Ѽ » Intelligent
Ѽ » Vriendelijk
Ѽ » Observerend
Ѽ » Nieuwsgierig.

Apprentice
Ѽ » Zelfverzekerd
Ѽ » Komt voor haarzelf op
Ѽ » Zegt wat ze denkt of van iets vind.
Ѽ » Observerend
Ѽ » Naïef
Ѽ » En wat bij een typische tiener hoort. :')

Warrior
Ѽ » Observerend
Ѽ » Sarcastisch
Ѽ » Zelfverzekerd
Ѽ » Vurig
Ѽ » Strijdlustig
Ѽ » Vriendelijk

Motivatie
Hoe ik kleine Warkit/Snowkit heb neer geschreven heb, vind ik enorm schattig. Ik ben zelf ook erg aan de kleine kant dus ik kan mijzelf hier enorm hard in vinden. Qua redenen dat deze kitten Warkit zou noemen brengt mij direct naar mijn eigen karakter,, en ik denk dat het wel echt tof kan zijn als ik een kat kan spelen waarin ik mijzelf echt kan vinden. Een soort van connectie mee kan hebben. Zelf zou ik neigen naar de naam Warkit, maar ik denk dat dat eerder overlegd word wanneer deze dame misschien gekozen word. Ik heb dit koppel niet echt gevolgd, maar het klinkt als een leuke risico om op 'onbekend' gebied te starten. Verder aan alle anderen, iedereen veel succes!
Not all wars end up bloody.
[/dohtml]


{KS}We love you more than the world can contain Hydras10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{KS}We love you more than the world can contain YCOZmau
Camilla
894
Actief
and so the adventure begins

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverwish
BerichtOnderwerp: Re: {KS}We love you more than the world can contain   {KS}We love you more than the world can contain Icon_minitimezo 15 dec 2019 - 14:08


Na wat denken hebben we toch de kittens gevonden die het leven van Silverwish en Olivebranch gaan verrijken. Hun gezin wordt uitgebreid met drie balletjes fluf van wie ze natuurlijk zielsveel houden.

{KS}We love you more than the world can contain RSuDcJb{KS}We love you more than the world can contain WtnkMyw{KS}We love you more than the world can contain FcVUC6o

Gefeliciteerd Elfje, Renske en Beertje <3

De kittens zullen in deze volgorde geboren worden. Het geboorte topic zal zo snel mogelijk plaatsvinden. Bedankt iedereen voor het aanmelden!
I still remember how
we started talking

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eggnest
Member
{KS}We love you more than the world can contain Dajq1bv-edeeb57d-d9da-479c-9c60-11cb427f302a.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2I3NTIxYzU5LTljNmQtNGUxMi04NjI3LTY0MTFiMTM4OGJmYlwvZGFqcTFidi1lZGVlYjU3ZC1kOWRhLTQ3OWMtOWM2MC0xMWNiNDI3ZjMwMmEuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Beertje
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ○ 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Eggnest
BerichtOnderwerp: Re: {KS}We love you more than the world can contain   {KS}We love you more than the world can contain Icon_minitimezo 15 dec 2019 - 14:14

Aaaah dankjewel ! <3
{KS}We love you more than the world can contain FcVUC6o


{KS}We love you more than the world can contain XEaw3WG
EGGNEST
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
{KS}We love you more than the world can contain DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: {KS}We love you more than the world can contain   {KS}We love you more than the world can contain Icon_minitimezo 15 dec 2019 - 17:15

Gefeliciteerd iedereen!


{KS}We love you more than the world can contain Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settledstar
Catministrator
{KS}We love you more than the world can contain Dutch22
Renske
2565
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: {KS}We love you more than the world can contain   {KS}We love you more than the world can contain Icon_minitimema 16 dec 2019 - 11:36

Oh dankjewel!!! Super leuk!

Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frostdove
Member
{KS}We love you more than the world can contain DPKsfdL
Elfje
128
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Frostdove
BerichtOnderwerp: Re: {KS}We love you more than the world can contain   {KS}We love you more than the world can contain Icon_minitimedi 17 dec 2019 - 1:04

frostbaby leeft ook hoor c:


{KS}We love you more than the world can contain Frosts15
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{KS}We love you more than the world can contain YCOZmau
Camilla
894
Actief
and so the adventure begins

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverwish
BerichtOnderwerp: Re: {KS}We love you more than the world can contain   {KS}We love you more than the world can contain Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 13:45

Het geboorte topic komt (hopelijk) nog voor de kerst! Ik zal het topic hier in plaatsen.
We hebben ook besloten dat de kittens al na de geboorte op 1 moon mogen en begin januari mogen ze al op 2 moons. Dan heb je er wat meer aan in het begin c:
I still remember how
we started talking

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: {KS}We love you more than the world can contain   {KS}We love you more than the world can contain Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
{KS}We love you more than the world can contain
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: