Two Time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Two Time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Soundwave
Member
Two Time OnZlMLs
Sans
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons✧
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Soundwave
BerichtOnderwerp: Two Time   Two Time Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 18:49

Soundwave
De jonge kattin was op dit moment niet erg blij met haar zelf, totaal niet zelfs. Ze was er al vroeg op uit gegaan in de hoop dat ze wat goeds voor haar clan zou kunnen terug brengen. Maar tot nu? Was haar jaagjacht een totale mislukking, net zoals zij zelf. Geen enkele poging leek te lukken en de moed was haar onderhand wel in de schoenen gezakt. Misschien was het een goed idee om langs te grenzen te gaan, dan was ze nog een beetje nuttig geweest deze dag.


Darkvoid


Two Time UjpVCB5
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkvoid
Member
Two Time DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Two Time   Two Time Icon_minitimezo 1 dec 2019 - 10:46

Darkvoid zwiepte met zijn staart terwijl zijn ogen de bewegingen van de eekhoorn voor hem volgden. Hij sloop langzaam vooruit, zijn staart boven de grond houdend en zijn pootstappen zacht houdend zodat hij de eekhoorn niet zou laten schrikken. Net toen hij echter wilde springen, was er één of ander geluid dat de eekhoorn deed opkijken. Hun blikken kruisten elkaar en Darkvoid hoorde vanaf hier dat het hart van het beestje sneller begon te kloppen. Hij zette zich af met zijn achterpoten, maar het kwaad was al geschied en de eekhoorn schoot er als een speer vandoor. Darkvoid zette de achtervolging in, maar nadat hij de tweede boom gepasseerd was, wist hij al dat het niks meer ging worden en hield hij halt. Hij gromde gefrustreerd en draaide zich om zodat hij het ergens anders opnieuw kon proberen. De koude wind sloeg ongenadig tegen hem aan en toen hij zijn bek opende om de geur in te drinken zodat hij een prooi kon lokaliseren, werd hij verrast door de snijdende kou die hem even naar adem deed happen. Hij deed zijn bek weer dicht toen hij pootstappen hoorde en zag dat het Soundwave was. Aan haar houding te zien, had zij ook niet veel kunnen presteren en Darkvoid besloot om haar te benaderen. Met twee jagen was misschien beter dan alleen in deze omstandigheden. “Heb je ook weinig geluk met jagen?” vroeg hij met een hint van compassie in zijn stem. “Troost je. Mij lukt het ook niet.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Two Time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: