Life must go on. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Life must go on.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Life must go on. DPKsfdL
Freedje
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Feathersky
BerichtOnderwerp: Life must go on.   Life must go on. Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 19:13

Feathersky had haar gevoelens omtrent de dood van Sabrefur en de benoeming van Amberstorm proberen te verhullen voor het geval het een effect zou kunnen hebben op haar dochter, Lunarpaw. Ze hield sowieso haar hevige emoties zoals verdriet en ontzettend liever voor zich; vlak nadat Treeclaw’s klauw haar ongenadig hard in haar gezicht had geslagen, had ze haar verdriet voor zijn actie ook voor hem verborgen gehouden en had ze op een ijskoude toon gezegd dat hij op moest rotten. Iedere kat wist dat Feathersky een zacht, zorgzaam karakter had en dus moest het voor haar vorige mate vast hard aan zijn komen dat ze bepaalde dingen weigerde te accepteren, zoals bijvoorbeeld de mishandeling. Ze had het contact afgekapt en Lunarpaw voor hem afgeschermd omdat ze bang was dat zijn acties naar haar toe ook op Lunarpaw over konden gaan. En er was geen haar op haar kop dat eraan dacht om Lunarpaw geslagen te zien worden door haar vader. Als hij dat haar flikte, dan zou het zijn beste dag nog niet zijn. Feathersky probeerde de hevige gevoelens in haar binnenste te temperen en liet zich in plaats daarvan door zichzelf op de hoogte brengen van haar omgeving. De wind sloeg zacht tegen haar pels aan en de geur van RiverClan blies in haar richting waar ze the Heatherfields over hadden genomen. Feathersky keek met een onleesbare blik in de richting van het stukje territorium waar zowel RiverClan als WindClan zo hard om gestreden hadden. Ze was blij dat Lunarpaw toen nog in de nursery had gelegen. Feathersky richtte haar amberkleurige ogen naar opzij toen ze pootstappen hoorde en glimlachte warm naar haar Clanmate toen hij dichterbij kwam. “Ah, Shadefeather. Wat goed om je te zien,” snorde ze. “Ben je maar alleen of ben je meegegaan met een patrouille?”


+ Eerste post voor Shadefeather
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Life must go on. VDVBjNZ

Camilla ^^
1219
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: Life must go on.   Life must go on. Icon_minitimewo 27 nov 2019 - 22:47


  Een wandeling op zijn tijd had hij echt nodig, zeker met wat er de afgelopen manen gaande was in de Clan. Het was niet makkelijk, voor niemand niet. Shadefeather wilde overal het positieve in zien, dat deed hij meestal ook automatisch. Maar hij moest eerlijk toegeven dat de laatste paar dagen hem niet zo goed af gaan. Hij had het druk met mentor zijn, opvoeden van zijn geadopteerde kittens - die inmiddels al Apprentices waren- en was in zijn hoofd constant aan het nadenken over WindClan, RiverClan, Sabrefur. Zelfs Oceanstar kwam af en toe nog langs. Hij was blij dat hij in ieder geval goed contact had met één van haar kittens, Oceankit.
  Shadefeather geloofde er wel in dat het allemaal wel weer over zou gaan, dat het allemaal weer goed zou komen. Maar voor welke kost? Wat moest er gebeuren om het weer goed te hebben? Wat had het lot voor hun in petto? StarClan wist er vast meer van, maar die konden natuurlijk ook niet alles.
  Hij had pas laat door dat hij richting Feathersky liep. Hij kende de poes natuurlijk wel, wist dat Lunarpaw haar dochter was en dat er iets gebeurd was met Treeclaw, de vader. Maar wat precies wist hij niet, hij was immers ook geen roddelaar en hij hield zich liever ook niet bezig met roddels.
  Feather glimlachte naar hem en hij glimlachte, ietwat vermoeid, terug. 'Ah, Shadefeather. Wat goed om je te zien,' snorde ze. 'Ben je maar alleen of ben je meegegaan met een patrouille?'
  De kater ging naast haar zitten. 'Ik ben alleen,' antwoordde hij en hij richtte zijn gele blik op de hare. 'Hoe gaat het met je?'


Life must go on. Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Life must go on. DPKsfdL
Freedje
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Feathersky
BerichtOnderwerp: Re: Life must go on.   Life must go on. Icon_minitimedo 28 nov 2019 - 20:55

Het ontging Feathersky niet dat Shadefeather vermoeid oogde en ze fronste lichtelijk bezorgd naar de tom cat toen hij naast haar ging zitten. Hij gaf aan dat hij alleen was en vroeg vervolgens hoe het met haar ging. “Naar omstandigheden vrij goed eigenlijk,” snorde ze. “Lunarpaw is net apprentice geworden en ik heb wel het idee dat de nieuwe rang haar energie geeft. In deze tijden moeten we kracht putten uit hetgeen dat ons op de poot houdt.” Ze glimlachte waterig naar Shadefeather, natuurlijk doelend op de dood van Sabrefur en de omstandigheden waar de Clan zich nu in bevond. Het baarde haar zorgen, maar ze probeerde dat niet al te hard te laten merken omdat ze haar dochter niet bezorgd wilde maken. “En hoe gaat het met jou?” vroeg ze vervolgens op een bezorgde toon. “Je ziet eruit alsof je wel wat meer slaap kunt gebruiken.” Ze leunde wat naar opzij en stootte hem zachtjes aan met haar schouder. “Is er iets waar je je heel druk in maakt? Ik weet dat we vaak geen tijd hebben om veel met elkaar te praten, maar je moet weten dat je altijd bij me terecht kunt komen als je ergens mee zit.” Ze glimlachte voorzichtig naar hem en wachtte vervolgens af op wat hij ging zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Life must go on. VDVBjNZ

Camilla ^^
1219
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: Life must go on.   Life must go on. Icon_minitimema 2 dec 2019 - 13:09


  'Naar omstandigheden vrij goed eigenlijk,' snorde Feathersky als antwoord. 'Lunarpaw is net apprentice geworden en ik heb wel het idee dat de nieuwe rang haar energie geeft. In deze tijden moeten we kracht putten uit hetgeen dat ons op de poot houdt.' Ze glimlachte waterig naar hem.
  Shadefeather glimlachte terug, een kleine glimlach maar het was er een. Hij knikte. 'Dat is mooi,' miauwde hij zachtjes. Hij vond het ook vreselijk voor alle jonge katten in de Clan. Die begrepen er natuurlijk nauwelijks wat van maar toch zaten ze middenin alle drama.
  'En hoe gaat het met jou?' vroeg Feathersky vervolgens. 'Je ziet eruit alsof je wel wat meer slaap kunt gebruiken.' Ze stootte hem zachtjes aan met haar schouder.
  De kater glimlachte even, een zachte, vreugdeloze grinnik verliet zijn bekje. Tja, meer slaap was altijd welkom op het moment. Nooit gedacht dat hij zoiets zou vinden. Of überhaupt nodig zou hebben.
  'Is er iets waar je je heel druk om maakt? Ik weet dat we vaak geen tijd hebben om veel met elkaar te praten, maar je moet weten dat je altijd bij me terecht kunt komen als je ergens mee zit.'
  Hij knikte en keek haar even kort aan, maar wendde zijn blik toch weer af. Hij haalde even zijn schouders op. 'Ach, niet per se één ding waar ik me veel zorgen over maak eigenlijk,' antwoordde hij. 'Het is meer... Een constant iets? Er is veel gebeurd en de Clan is niet meer zoals vroeger. Ik denk dat ik gewoon wat moeite heb om het allemaal bij te houden,' sprak hij eerlijk, met een zucht. 'Maar het komt heus wel weer goed allemaal,' miauwde hij en hij keek haar aan met een glimlach. Altijd positief blijven, toch?


Life must go on. Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Life must go on. DPKsfdL
Freedje
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Feathersky
BerichtOnderwerp: Re: Life must go on.   Life must go on. Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 13:40

Shadefeather deelde zijn zorgen met haar, maar wel zonder specifiek te zeggen waar het over ging. Dat hoefde echter ook niet. Hij had het natuurlijk over heel het gebeuren in de Clan en wat voor effect dat had op de rest. Jonge katten die op moesten groeien in een Clan die minder vredevol leek dan hun moeders hun wilden doen geloven. Katten die opeens niet meer te vertrouwen leken te zijn en katten die zich afzonderden of vraagtekens zetten bij de loyaliteit van anderen. Feathersky probeerde haar vertrouwen in haar Clanmates te behouden, maar ze moest eerlijk toegeven dat het soms lastig was. Iedere kat reageerde natuurlijk anders op een bepaalde situatie, maar sommige reacties leken te vergezocht of gewoon simpelweg niet gepast te zijn. Ze slikte en richtte haar blik op de zwarte tom cat. “Ik begrijp wat je bedoelt,” zei ze uiteindelijk na een korte stilte. “En ik denk dat wij niet de enigen zijn die er zo over denken. Maar Stallionstar is een goede kat, Shadefeather. Ik weet zeker dat hij uiteindelijk wel de beste keuze voor de Clan zal maken.” Ze glimlachte naar hem. “En tot de tijd zullen we zelf gewoon moeten bijdragen aan het veiligheidsgevoel voor onze jongsten. Vergeet niet dat Stallionstar een kat is die naar zijn katten luistert en dat de Clan uit verstandige katten bestaat. Hij zal heus wel naar de luisteren als één van de keuzes uit de hand blijkt te kunnen lopen.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Life must go on. VDVBjNZ

Camilla ^^
1219
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: Life must go on.   Life must go on. Icon_minitimema 16 dec 2019 - 22:39


Hij hoopte niet dat hij haar lastig viel met zijn woorden, zijn gedachtes. Shadefeather had nooit iemand gehad waar hij echt iets aan kon vertellen, maar zo'n iemand had hij ook nooit nodig gehad. 'Ik begrijp wat je bedoelt,' zei de grijze poes uiteindelijk.
Shade keek haar aan en glimlachte zachtjes naar haar. In ieder geval begrepen ze elkaar.
'En ik denk dat wij niet de enigen zijn die er zo over denken. Maar Stallionstar is een goede kat, Shadefeather. Ik weet zeker dat hij uiteindelijk wel de beste keuze voor de Clan zal maken.' Feather glimlachte naar hem, wat hem wat beter deed voelen. Hij had ook niet het idee dat Stallionstar slechte keuzes zal maken. En als hij dat deed dan zou hij er alles aan doen om het op te lossen, daar had de zwarte kater alle vertrouwen in.
'En tot de tijd zullen we zelf gewoon moeten bijdragen aan het veiligheidsgevoel voor onze jongsten. Vergeet niet dat Stallionstar een kat is die naar zijn katten luistert en dat de Clan uit verstandige katten bestaat. Hij zal heus wel naar de luisteren als één van de keuzes uit de hand blijkt te kunnen lopen.'
Shadefeather knikte. 'Dat zal ik ook niet vergeten. Ik heb alle vertrouwen in hem,' glimlachte hij. 'En ook in onze Clan. We zullen er wel weer bovenop komen,' knikte hij. 'Samen staan we immers sterk. En het is ook fijn dat Stallionstar zoveel aan de Clan denkt.' Ja, aan respect voor de Leader geen gebrek.


Life must go on. Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Life must go on. DPKsfdL
Freedje
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Feathersky
BerichtOnderwerp: Re: Life must go on.   Life must go on. Icon_minitimedi 24 dec 2019 - 10:43

Het leek erop dat Shadefeather en zij wel op één lijn zaten wat hun mening over Stallionstar betrof. Net zoals zij leek de zwarte tom cat ook wel het volste vertrouwen in de goede bedoelingen van hun leader te hebben. En zo hoorde het ook. Het zou maar erg zijn als ze zouden twijfelen aan zijn beslissingen. Feathersky wilde het zich niet voorstellen hoe het moest zijn om in een Clan te leven waar je constant twijfelde aan de beslissingen van je leader, waar je in onzekerheid leefde omdat je niet zeker was of je wel op de mening van je leidinggevenden kon vertrouwen. Dat was een gevoel dat ze niemand toewenste. “We staan samen inderdaad sterk. Vergeet dat nooit, Shadefeather.” Ze glimlachte warm naar hem en drukte kort even haar flank tegen hem aan. Toen besloot ze dat ze het al genoeg hadden gehad over serieuze dingen en om het over een ander onderwerp te hebben. “Hoe is het met je kittens, Shadefeather?” Ze wist natuurlijk dat ze geadopteerd waren, maar dat maakte voor haar eigenlijk niet veel verschil. Stallionstar had ook al het één en ander van kittens geadopteerd en als ze zag wat voor een band hij met ze had, dan was het net alsof ze naar een vader keek die met zijn kittens omging. Het maakte voor haar geen verschil.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Life must go on. VDVBjNZ

Camilla ^^
1219
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: Life must go on.   Life must go on. Icon_minitimedi 24 dec 2019 - 14:51


'We staan samen inderdaad sterk. Vergeet dat nooit, Shadefeather.' Feathersky glimlachte warm naar hem en duwde even kort haar flank tegen hem aan. De kater glimlachte terug en knikte. Haar woorden deden hem goed, hij was fijn dat hij zo open kon zijn. Deze opbeuring had hij wel even nodig gehad.
'Hoe is het met je kittens, Shadefeather?' vroeg de poes vervolgens. Shade was eerlijk gezegd wel opgelucht dat het onderwerp naar vrolijke dingen over ging. Alhoewel de kittens soms nog een pootvol waren, maar wel minder dan toen ze nog kittens waren. Nu waren er ook mentoren die ze voornamelijk bezig hielden en dingen bij brachten.
'Het gaat goed met ze, ik ben heel trots op ze,' glimlachte hij oprecht. 'Gaat het ook goed met Lunarpaw?'


Life must go on. Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Life must go on.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: