Sinners and saints 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sinners and saints

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sinners and saints FK364KVg_o
Lianne
37
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Cinderfang
BerichtOnderwerp: Sinners and saints   Sinners and saints Icon_minitimema 25 nov 2019 - 19:38

De donkergrijze kattin baande zich een weg door het donkere bos. De zon had zich al terug een weg naar beneden gebaand en zodra zou het hele landschap een roodoranje gloed krijgen. Cinderfang wist dat ze snel moest zijn, aangezien er na dit prachtige moment al snel een lange nacht volgde. Prooidieren zouden gaan slapen en andere rovers zouden ontwaken. Cinderfang zuchtte zachtjes terwijl ze om zich heen keek. Haar amberkleurige ogen vernauwden zich. Er viel niets op te merken, wat ze ook verwachtte. Daarom dat ook haar neus de verscheidende geuren in zich opnam. Algauw kwam ze tot de conclusie dat er een vage muisgeur te bespeuren viel. Geluidloos trippelde ze verder, haar oren gespitst en haar andere zintuigen op scherp. Dat ze nog één of twee prooien kon vangen vooraleer ze terugkeerde naar het kamp zou het ideale scenario zijn. Al wist de kattin dat ze realistisch moest blijven en zich al gelukkig mocht prijzen moest ze er één weten te vangen. Daarom dat ze ook meteen richting de grond dook toen ze geritsel hoorde. Haar blik vernauwde zich nog meer tot er slechts twee halve manen overbleven. Enkele seconden gleden voorbij, waarna ze zich tactvol dichter naar het prooidier waagde. Op enkele meters afstand zette ze zich af, haar adem stokkende terwijl ze naar voren schoot. Met haar nagels wist ze de muis naar zich toe te haken, het vervolgens een snelle dood gevende door met haar kaken diens ruggengraat te breken. Een schietgebedje richting Starclan kon er nog vanaf, waarna ze de muis neerlegde en er wat zand over wierp. Misschien had ze nog meer succes.

+ OPEN


Sinners and saints QarbclD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sinners and saints
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: