Shatter me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Shatter me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Scarface
Member
Shatter me DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Shatter me   Shatter me Icon_minitimema 25 nov 2019 - 22:40

De dagen na Sabrefur's dood door een ingestorte tunnel was Scarface wel bezig met zijn routine krijgstaken, maar toch voelde er iets niet in orde. Er was iets wat hij niet kon plaatsten en dat verscheurde hem van binnen. De crème kater trippelde over de velden van het hoogland, maar hij kon zich niet echt op de jacht concentreren. De wolken maakte het ook moeilijk om te bepalen hoe laat het was en zo te ruiken was er regen opkomst... Maar terug naar het kamp wilde hij nog niet gaan. Zijn brein maakte over uren en na een lange tijd van lopen kwam Scar bij de Outlook rock uit. Om beter uitzicht te krijgen sprong Scarface erop en keek even rond, maar zag geen enkele prooi in de buurt. Al rook hij wel een oude geur van konijn. Toch was die zeker al een dag oud. Leaf bare maakte het nu ook veel moeilijker om te jagen. De prooidieren trokken zich veel sneller terug in hun holen. Een zucht ontsnapte tussen zijn lippen uit en hij ging zitten. Zijn oren tot het uiterste gespitst, maar zijn gedachten waren niet bij zijn omgeving. Als er wat zou gebeuren kon Scar het te laat opmerken! Zijn blik was op standje ver weg, maar zijn hoofd was ergens dichterbij, maar nog ergens waar hij niet direct van terug zou komen als hij er niet door onderbroken zou worden. Echter werd hij ruw uit zijn gedachten getrokken die hem heel erg verraste...

(Open)
Terug naar boven Ga naar beneden
Lusterpaw*
Member
Shatter me DPKsfdL
It me
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lusterpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Shatter me   Shatter me Icon_minitimedo 28 nov 2019 - 12:12


Met zijn grote oren gespitst trippelde Lusterpaw achter een konijnengeur aan. Omdat hij nog vrij weinig af wist van geuren kon hij onmogelijk uitstellen dat het spoor die hij volgde al een dag oud was. Hij voelde zich moedig vandaag en kon vast wel dat konijn te pakken krijgen. De geur begon af te wijken en het pad omhoog te volgen, omhoog naar de Outlook Rock. Op datzelfde moment pikte Lusterpaw een andere geur op. Meteen afgeleid volgde hij die de heuvel op. Bij de Outlook Rock bleef hij staan. Scarface zat met zijn rug naar hem toe en leek hem niet gehoord te hebben. Zich van geen kwaad bewust klauterde Lusterpaw omhoog en gaf hij de warrior een zachte tik. "Hoi, meneer!" Snorde hij luid.  


Shatter me GsMqCcmm_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
Shatter me DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Shatter me   Shatter me Icon_minitimedo 28 nov 2019 - 20:42

Zijn omgeving was hij totaal niet in zich aan het opnemen dus hoe zacht de tik ook was die hij van zijn bezoeker kreeg. de crème kater had zich wild geschrokken om gedraaid met een hoge rug en een luid geblaas, maar de stem die later volgde deed hem realiseren dat het een leerling naast hem was komen zitten. 'Grote starclan laat een kat niet zo schrikken?' miauwde Scarface lichtelijk gepikeerd en nam weer een normale houding aan dan de dreigende houding van eerder. Zijn vacht stond nog overeind en Scar begon die al snel plat te strijken door er ferm over heen te likken. 'Wat kwam je doen? Moest je een boodschap overbrengen, of was je op jacht?' probeerde Scarface wat vriendelijker te vragen, maar zijn stem had nu een meer neutrale toon dan echt een vriendelijkere.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lusterpaw*
Member
Shatter me DPKsfdL
It me
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lusterpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Shatter me   Shatter me Icon_minitimevr 29 nov 2019 - 10:42


Zijn vriendelijke benadering had echter niet het gewenste effect dat Luster voor ogen had gehad. Scarface sprong overeind met zijn haren omhoog en een hoge rug, blazend van schrik. "Aah!" Zelf schrok Lusterpaw ook, die van schrik achteruit sprong met een dikke vacht. 'Grote starclan laat een kat niet zo schrikken?' Verontschuldigend kromp Lusterpaw in elkaar. "S-sorry, meneer," Prevelde hij met oprechte eerlijkheid. Ook hij begon zijn dikke vacht glad te strijken toen Scarface zich een iets neutralere houding aan nam. Het was fijn als hij even niet naar de kater hoefde te kijken. 'Wat kwam je doen? Moest je een boodschap overbrengen, of was je op jacht?' Lusterpaw stopte met likken en keek weer op. Hij was totaal vergeten dat hij op jacht was, maar dat konijn zou nu vast al lang weer weg zijn. "Ik was.. op zoek naar een geur spoor om te jagen," besloot hij diplomatiek. "Ik heb geen mentor meer dus ik moet mezelf een beetje vermaken." Voegde hij er met een schouderophaal aan toe.


Shatter me GsMqCcmm_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
Shatter me DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Shatter me   Shatter me Icon_minitimevr 29 nov 2019 - 22:31

Kennelijk was de leerling ook van hem geschrokken... Tja wat wilde je ook? Wie een ander liet schrikken kon zelf ook schrikken. Een verontschuldiging werd al snel gegeven en Scarface was boos op zichzelf dat hij zo uit zijn slof was geschoten tegen een leerling. Hij schudden nogmaals zijn kop en de rest van zijn nek en rug haar ging weer liggen. Scar luisterde naar wat de leerling die hij nu als Lusterpaw herkende begon te spreken. Kennelijk was hij op jacht geweest. Of tenminste dat probeerde hij. Zijn eigen leerling Moonpaw liep er mooi de kantjes van af hij had haar enkel 1 keer gezien, maar liever leerde hij zijn leerling meer dan hoe ze kon spijbelen? 'Okay doe het eens voor hoe je dat aanpakt?' vroeg Scarface in de hoop dat hij zijn eigen gedachten kon afleiden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lusterpaw*
Member
Shatter me DPKsfdL
It me
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lusterpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Shatter me   Shatter me Icon_minitimema 2 dec 2019 - 13:45


Lusterpaw veerde meteen rechtop toen Scarface hem vroeg zijn jachttechniek te demonstreren. Dit was zijn moment om te shinen. “Oké!” Miauwde hij enthousiast, blij dat de spanning minder werd. Lusterpaw sprong naar het uiteinde van de rots en liet zich naar beneden vallen. Geluidloos landde hij op zijn pootjes in het gras. Hij haalde eenmaal diep adem om zijn concentratie op te roepen, zakte door zijn poten en begon vooruit te lopen. Zijn neusje zat dicht bij de grond, zoekend naar een geur. Het enige wat hij rook was gras en aarde. Of rook hij daar konijn? Nee het was meer aarde. Hij liep een paar rondjes om de steen heen, teleurgesteld dat hij de konijnengeur niet meer vinden kon voordat hij weer op keek naar Scarface. “Ik ruik alleen maar gras en aarde, meneer,” miauwde hij met hangende schoudertjes.  


Shatter me GsMqCcmm_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
Shatter me DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Shatter me   Shatter me Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 21:54

Lusterpaw veerde op bij zijn woorden en liet zich van de steen af vallen, maar landen toch goed op zijn pootjes. Het was bijna lachwekkend te noemen hoe de leerling te werk ging. Hij sloop dan wel netjes rond, maar hij sloop rond als of hij een hond was met zijn neus dichtbij de grond alsof hij zo geuren kon op sporen, maar de Creme kater kon zich nog net in houden en bleef serieus kijken. 'Nee zo lukt het je ook niet om als een hond rond te gaan snuffelen.' miauwde Scarface duidelijk geamuseerd en sprong van de rots af om naast de leerling te landen. 'Wat je moet doen is je kop gewoon omhoog houden zodat je je omgeving ook in de gaten kunt houden. Zo kunnen je vijanden je meteen aanvallen en heb je geen controle over je omgeving. Maak je bek eens een beetje open en drink de lucht eens in en vertel me dan wat je ruikt?' legde Scar vriendelijk uit en hij wees ook met zijn staart in het rond om aan te geven dat de wereld veel groter was dan de grond waarop ze stonden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Shatter me   Shatter me Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Shatter me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: