[Skypaw, training] I promise to teach you well little one 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Skypaw, training] I promise to teach you well little one

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Foxsong
Member
[Skypaw, training] I promise to teach you well little one DPKsfdL
Babs
339

CAT'S PROFILE
Age: 140 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Foxsong
BerichtOnderwerp: [Skypaw, training] I promise to teach you well little one   [Skypaw, training] I promise to teach you well little one Icon_minitimema 12 dec 2011 - 12:47

Met een gaap wrong Foxsong zich uit de warriors den, een diepe gaap ontsnapte uit zijn mond terwijl hij dit deed. Hij schudde zijn pluizige vacht iets uit en keek het kamp rond. Vocht plakte aan zijn snorharen terwijl hij de lucht opsnoof. Ja, de bladeren vielen, de lucht werd kouder en vochtiger. Bladkaal zat eraan te komen... Brr.. Nog maar eventjes genieten van de laatste warmte dan. En.. hij had een apprentice te trainen. Voorzichtig trippelde Foxsong naar de apprentice den en hij stak zijn kop naar binnen. "Skypaw, wakker worden," Miauwde hij zachtjes, "Het is tijd voor je eerste training.." Hij sprak niet luid, hij sprak bijna nooit luid. Hij wou de andere apprentices namelijk niet wekken, en hij hield er niet van om luid te spreken, dan voelde hij zich een aandachttrekker.
Met rustige pootstappen liep Foxsong naar de uitgang van het kamp toe en hij ging daar rustig zitten. Eventjes keek hij naar de apprentice den of hij daar al beweging zag, maar daarna richtte hij zijn kop omhoog naar de lucht. Langzaam begonnen zijn gedachtes al af te drijven. Overload aan fantasie noemde je dat. Maar zijn gedachtes dreven toch af naar een bepaald onderwerp, iets wat hem zeer verwarde. Hij schudde zijn kop iets en keek weer naar de apprentice den, wachtende op zijn apprentice. Hij had al uitgedacht wat hij wou gaan doen. Gewoon beginnen met een tour door het territorium, dat was het makkelijkste. Hij kon Skypaw dan wat beter leren kennen.


A calm and cooling motion
It's shaking off my tension
Surprise, surprise
It's called being alive

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Skypaw, training] I promise to teach you well little one
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: