Prey [Brat] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Prey [Brat]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Daniël
Member
Prey [Brat] DPKsfdL
Rebecca
64
Actief
" Nothing ever goes away until it teaches us what we need to know "

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Daniël
BerichtOnderwerp: Prey [Brat]   Prey [Brat] Icon_minitimedi 26 nov 2019 - 21:35


 Prey [Brat] Dc5tam9-66a859c8-0ec9-4332-8a84-bde1223fa737.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzIyZjliNjE1LWU4OWMtNGRkMS1iNzJkLWQ1ZmEyNjkyMDk2YlwvZGM1dGFtOS02NmE4NTljOC0wZWM5LTQzMzItOGE4NC1iZGUxMjIzZmE3MzcucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0De rode kater was druk bezig zijn klauwen te poetsen, ze moesten glimmen voordat ze een slagader raakten van een tegenstander of er in elk geval intimiderend uitzien. Toen ze eenmaal schoon waren sloop de gemene grijns weer op zijn lippen, ja zijn klauwen zagen er perfect uit. Hij trok zijn nagels in en zwiepte met zijn dikke pluizige staart. Die boskatjes waren zijn aandacht niet waard vandaag, misschien dat hij een mooie prooi ergens kon scoren?


.Prey [Brat] 2gxnp75.Prey [Brat] 10pvxmw.Prey [Brat] 34nodx3.Prey [Brat] 10pvxmw.Prey [Brat] 10pvxmw.Prey [Brat] COxUkZt.
Prey [Brat] JWV22G9
» Efforts and courage are not enough without purpose and direction «

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
Prey [Brat] QIq5yq0
Sans
4441
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Prey [Brat]   Prey [Brat] Icon_minitimedi 26 nov 2019 - 22:04


Prey [Brat] Dc6dq510

Ondanks dat haar hele kaartenhuis volledig was ingestort voelde de kattin zich wel rustig. Stilte voor de storm misschien? Hoogst waarschijnlijk. Met een sloom tempo liep de ze over de koude grond heen, het was dan nog geen winter. Maar zijn aankomst was zeker al te voelen. De kattin was benieuwd hoe de Elite deze winter zou overleven, of ze wel als een geheel er door wisten te slaan. Of dat koude dagen en al het onheil het zou meebrengen eindelijk de groep uit elkaar zou weten drijven. Brat keek wat verrast op toen ze de rode kater die ze herkende als Daniël, in zijn eentje zag. 'En hoe hoog schat je onze kansen in deze winter?' vroeg ze op een toon die enkel als neutraal te beschrijven was.THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Prey [Brat]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: