[OPEN] Lights! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [OPEN] Lights!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Delilah'
Member
[OPEN] Lights! DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Delilah'
BerichtOnderwerp: [OPEN] Lights!   [OPEN] Lights! Icon_minitimewo 27 nov 2019 - 20:28

Er kwamen steeds meer lichtjes in de straat! Ze had het gemerkt, de eerste lichtjes waren binnen gekomen in de tuinen en ze waren prachtig. Na het eten mocht ze soms nog even naar buiten en dat deed ze met alle liefde. De kou kwam steeds meer dus als ze 's avonds naar buiten ging was het maar voor kort, maar nu die lichtjes er waren... wow. De straat werd langzaam maar zeker meer verlicht, dan waren er weer tweebenen die weer waren begonnen met lampjes ophangen en soms was het wel leuk om te helpen ook! Ze kon namelijk super goed helpen natuurlijk... Ze kon heel goed in de dingen bijten, misschien zouden ze dan gaan schijnen! Maar bij deze grote paal hadden ze naast de lamp zelf nog meer lampjes opgehangen! En daar keek ze met alle liefde naar met grote oogjes... Wow, wat gaaf!
Open <3


[OPEN] Lights! Os12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[OPEN] Lights! KqAMne4h_o
Julia
851
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Lights!   [OPEN] Lights! Icon_minitimevr 29 nov 2019 - 21:05

Het was aan de late kant, toen ze het kamp verliet. De laatste patrouilles waren net terug in het kamp, maar zij had geen zin in sharing tongues. Het zat allemaal nog te vers in haar geheugen. Er was te veel gebeurd de afgelopen tijd en ze kon zich er niet toe zetten, dus had ze snel een muis opgegeten. Ze gaf de kampwachters een kort knikje, voordat haar zilvergrijze vacht opgeslokt werd door het donker. Ze gaf geen reden, want die had ze eigenlijk ook niet. Ze moest even haar poten strekken, even alleen zijn. Ze verzonk in gedachten terwijl ze de geur van het woud in haar opsnoof. Het enige vertrouwde, het enige wat haar gerust wist te stellen. Het woud, de dichtheid van het bos om haar heen. Die geborgenheid had ze nodig, zeker nu ze van binnen zo gebroken was. Toch liep ze richting de grens en bleef daar even staan. Ze had daar niks meer te zoeken, er was niks meer buiten het woud waar ze van hield. Al was er nog steeds een licht vonkje in haar hart, die hoopte dat er meer was. Familie die haar wilde zien, alleen ze wist dat het nutteloos was om te zoeken. Als ze niet wist waar ze naar moest zoeken. Ze hadden haar in de steek gelaten… Geen stiekeme bezoekjes meer. Haar poten waren weer in beweging terwijl ze het woud achter haar liet. Ze zou nog één keer gaan kijken, om het dan voor altijd achter haar te laten. Ze liep langs de plek waar het BloodClan kamp was, dichter het twoleggebied in. Hier had haar vader zijn weg moeten vinden, een bestaan op moeten bouwen. Haar blik ging naar alle vuurvliegen in de lucht, iets wat ongemakkelijk trok ze met haar oren. Dit hadden twolegs gemaakt, want ze maakten niet het geluid van vuurvliegjes. Alleen dit keer kon ze het hen niet kwalijk nemen, want ze was in hun territorium, niet in het woud. Om de Blooming Woods kon ze boos zijn vond ze, alleen hier had ze dat recht niet. Toen zag ze iets bewegen en keken haar felgele ogen naar de kittypet die in haar blikveld verschenen was.


[OPEN] Lights! 9WhTs9WP_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Delilah'
Member
[OPEN] Lights! DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Delilah'
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Lights!   [OPEN] Lights! Icon_minitimewo 18 dec 2019 - 0:58

De lichtjes waren prachtig. Dit was het tweede jaar dat ze dit kon zien en ze vond het zoo gaaf! De vorige keer was ze nog jong geweest en had ze er niet veel van gezien, dus nu was het echt de eerste echte keer dat ze alles goed kon goed bekijken. De meeste dingen waren wel echt leuk om te zien... en om mee te spelen. Haar eigenaren vonden het terror om haar voor de zoveelste keer uit de boom te halen maar hey! Dan moesten ze maar geen boom in huis nemen! En al helemaal niet als het vol hing met prachtige glinster dingen en lampjes! En balletjes! Normaal vonden ze het zo leuk als ze met een bal of iets in die trant speelde! Maar nu werden ze boos! Soms waren tweebenen echt rare levensvormen hoor. Het was haar een raadsel waarom ze zo reageerden, het was voor haar alleen maar normaal om zo te reageren! Toen ze haar ogen echter verplaatste keek ze recht in de gele ogen van een poes... Die vies was! Viezer dan haar prachtige witte aftekeningen. En de poes had geen halsband om! Wat een geluk! Zij had er wel eentje, een rode met een belletje er aan, die geluid maakte als ze haar vacht uit schudde of als ze aan het lopen was. Ze knipperde even geïnteresseerd naar de poes, waarna ze breed begon te glimlachen. "Hallo! Ik heb je hier nog nooit gezien!" sprak ze meteen met grote ogen, waarna ze opstond en met haar grote lichaam richting de poes liep. Ze was groot gebouwd, maar ze had haar tweebenen al een paar keer horen zeggen dat ze nóg groter zou worden! "Je bent vast nieuw! Bij welke tuin hoor jij?" vroeg ze met glinsterende ogen, die alleen maar meer naar voren werden gebracht door de lichtjes die er hingen boven hen.


[OPEN] Lights! Os12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[OPEN] Lights! KqAMne4h_o
Julia
851
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Lights!   [OPEN] Lights! Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 16:31

De kattin kwam naar haar toe en zei dat ze haar nog nooit had gezien. Nee, dat klopte wel. Ze hoorde daar ook niet te zijn. Ze trok wat vragend met haar oren toen de kittypet vroeg bij welke tuin ze hoorde. Bij welke tuin hoorde ze? “Hè?” Ze begreep het niet. Of dacht de andere kattin dat ze bij twolegs woonde. Ze moest er niet aan denken zeg, ze keek even naar het belletje om de nek van de kattin, nee echt niet. “Ik kom uit het woud.” Miauwde ze dan ook. “Is dat niet irritant?” Ze knikte naar de halsband van de poes. “Wat hebben de twolegs hier gedaan eigenlijk? Waarom hebben ze allemaal vuurvliegjes gemaakt?” Echt raar. Het sloeg nergens op. Waarom wilden twolegs echt altijd alles verpesten. Waarom lieten ze het woud niet gewoon het woud en twolegplace hun twolegplace. Echt ongelofelijk…


[OPEN] Lights! 9WhTs9WP_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Delilah'
Member
[OPEN] Lights! DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Delilah'
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Lights!   [OPEN] Lights! Icon_minitimema 30 dec 2019 - 21:47

Ze had de poes nog nooit gezien en aangezien de poes geen halsband droeg, en dan al helemaal geen halsband met honden tanden erdoor heen. Dus het was niet van die enge groep waar ze wel eens over had gehoord, een groep die je beter kon gaan vermijden als ze alle verhalen moest geloven die er werden verteld over de groep. Nee, die wilde ze liever gaan vermijden. "Hè?" klonk er van de poes af toen ze vroeg uit welke tuin de poes kwam. Sommige tweebenen gaven hun katten geen halsbanden, jaloers, en deze poes kon dan toch van zulke tweebenen zijn? "Ik kom uit het woud." Ze keek met grote ogen naar de poes die voor haar stond. Het woud? Waar al die wilde katten leefden? Die constant ruzies aan het maken waren? Bah, ze moest er niet aan denken om daarbij te horen! Ze had er vaker over gehoord, ze schenen niet zo erg te zijn als de groep die hier bij de tweebenen waren, maar ze waren ook niet heel erg aardig tegen katten zoals haar. Ze slikte daarom ook even, ze wilde niet aangevallen worden door de andere poes! "Is dat niet irritant?" Klonk er, waarna de poes knikte naar haar halsband, waardoor ze even knipperde, om vervolgens haar kopje te schudden, waardoor het belletje aan haar halsband begon te rinkelen. "Nee hoor! Je merkt er niets van! Alleen het belletje is irritant, maar de band zelf merk je niks van!" Sprak ze met een glimlachje tegen de andere poes, de bospoes. Hadden die ook geen rare namen? Ze had er maar weinig over gehoord, maar ze wist wel dat ze geacht werd om afstand van ze te houden. "Wat hebben de twolegs hier gedaan eigenlijk? Waarom hebben ze allemaal vuurvliegjes gemaakt?" klonk er van de poes af, waarop ze even iets met haar oren draaide en vervolgens breed begon te glimlachen. Ze wisten natuurlijk vrij weinig van tweebenen af, terwijl zij al heel haar leven bij de tweebenen had gewoond! "Het is feest! Dus overal krijg je lichtjes! Ze hebben nu ook allemaal bomen in huis staan, met ballen en lange slingers! En lichtjes natuurlijk!" Sprak ze spinnend tegen de poes, waarna ze omhoog keek naar de lichtjes. "Gezellig toch??" Sprak ze met een brede glimlach tegen de poes. Jammer genoeg mocht ze alleen niet de boom in..


[OPEN] Lights! Os12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[OPEN] Lights! KqAMne4h_o
Julia
851
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Lights!   [OPEN] Lights! Icon_minitimewo 15 jan 2020 - 12:35

De kittypet vertelde haar dat je er niets van merkte. Nou, het leek haar niks. Ze kon niet geloven dat je er niks van merkte. Ze was blij dat zij er geen had in ieder geval. Ze besloot er verder maar niet meer op door te gaan. Zij vond die halsband niet erg, dat zal wel iets van kittypets zijn dan. Ze trok met haar oren toen de kattin verder sprak over dat het feest was en er daarom overal lichtjes waren. Bomen in de twolegnesten? Die waren van hun! Haar oren draaiden dan ook naar achter terwijl ze vol afschuw snoof. “Nee dat is helemaal niet gezellig! De bomen zijn van het woud, waarom kunnen twolegs nooit ergens van af blijven?” Snauwde ze kwaad. Haar haren kwamen overeind terwijl ze boos naar de twolegnesten keek. Het was haar nog niet opgevallen dat er bomen in de twolegnesten stonden, maar als dat zo was dan snapte ze ook waarom ze laatst allemaal bomen aan het neerhalen waren. Waardoor ze allemaal prooi hadden weggejaagd. Nee, ze konden ook nooit ergens van afblijven. De bomen waren van het woud van niemand anders.


[OPEN] Lights! 9WhTs9WP_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Delilah'
Member
[OPEN] Lights! DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Delilah'
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Lights!   [OPEN] Lights! Icon_minitimewo 22 jan 2020 - 18:12

Het was even iets waar je aan moest wennen maar zodra je er aan gewend was had je niet eens meer door dat je het ding om had! Het belletje was ook wel heel erg irritant eerst, maar ook daar hoefde ze zich geen zorgen meer om te maken. Alles was puur gewenning. Vervolgens begon ze te vertellen over dat de tweebenen een feest vierden en daarmee alles versierden. Zoals met ballen en slingers... ja het was echt prachtig om te zien binnen! Het was alleen jammer dat zij niet de boom in mocht klimmen. Maar de poes tegenover haar leek het totaal niet leuk te vinden! De poes draaide haar oren naar achteren en snoof, gevuld met afschuw. Ze draaide even verward haar oren. Wat was er mis mee? "Nee dat is helemaal niet gezellig! De bomen zijn van het woud, waarom kunnen twolegs nooit ergens van af blijven?" snauwde de poes kwaad, waarop Delilah even met haar oren draaide. "Volgens mij komen deze niet uit het bos..." Sprak ze even tegen de poes. De bomen die zij van het bos had gezien waren met blad, deze hadden... naalden. "Ze hebben speciale plekken ofzo? En daar groeien ze planten! En daar halen ze dan de planten vandaan die ze in huizen zetten!" sprak ze even met een brede glimlach tegen de poes, waarna ze even rond keek. "In de buurt zit zo'n plek! Ik kan het je laten zien!" Sprak ze met een brede glimlach tegen de poes terwijl een enthousiaste glinster in haar ogen te zien was.


[OPEN] Lights! Os12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[OPEN] Lights! KqAMne4h_o
Julia
851
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Lights!   [OPEN] Lights! Icon_minitimedo 23 jan 2020 - 14:11

Ze snoof nog een keer door het antwoord van de kittypet. “Nou ze waren laatst anders wel allemaal bomen aan het vermoorden met die monsters van ze.” Miauwde ze nog steeds kwaad. Ze geloofde er niks van dat ze niet uit het woud kwamen. Twolegs leken er een uitdaging van gemaakt te hebben zo veel mogelijk in het woud te slopen of zo te veranderen dat hun territorium niet meer klopte. Kom op een Blooming woods? Hoezo… In de buurt zat zo’n speciale plek. Ze trok nog steeds niet heel erg overtuigd met haar oren. “Ja, laat maar zien.” Als deze kittypet het bewijs had dat twolegs het woud niet sloopten, dan moest ze dat maar eens laten zien. Want zij was er van overtuigd dat die bomen wel uit hun woud kwamen, uit hun Tallpines. Waar Twolegs nooit vanaf konden blijven.


[OPEN] Lights! 9WhTs9WP_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Delilah'
Member
[OPEN] Lights! DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Delilah'
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Lights!   [OPEN] Lights! Icon_minitimevr 7 feb 2020 - 17:39

De andere poes snoof even op haar antwoord. Zij kon er ook niets aan doen dat tweebenen dat soort dingen deden, maar ze allemaal over één kam scheren was weer iets anders in haar ogen. Het was verschrikkelijk hoe de boskatten tweebenen verachtten, terwijl haar baasjes gewoon hartstikke lief waren voor haar en haar alles gaven wat haar hartje begeerde. Ze kon gaan en staan waar ze wilde, maar ze keerde altijd terug waar haar hartje hoorde: bij haar tweebenen. Van wie ze hield als familie. Ze reageerden soms wel raar en ze leerde nog steeds allemaal nieuwe dingen bij, maar ze vond het wel geweldig om bij ze te zijn. Ze gaven haar eten, speelden met haar en gaven haar aandacht. Beter kon je het niet hebben, een prachtleven. ”Nou ze waren laatst anders wel allemaal bomen aan het vermoorden met die monsters van ze.” klonk er kwaad van de poes af, waarop ze even zachtjes zuchtte en haar oortjes wat naar achteren draaide. ”Niet alle tweebenen zijn zo.” Sprak ze tegen de poes en ze meende die woorden. Niet iedere tweebeen was gemeen. Niet iedere tweebeen wilde je leven verwoesten. Ze vervolgde met de speciale plek te laten zien waar ze de bomen hadden en vaak ook groeiden. Ze kende zo’n plek, daar ging ze wel eens heen als er geen tweebenen meer waren. ”Ja, laat maar zien.” klonk er van de boskat af, waarop ze begon te glimlachen, breed. Ze kon bewijzen dat niet alle tweebenen slecht waren door dit goed aan te pakken! Ze wist zeker dat de poes er dan van zou gaan opkijken, dat ze zou zien dat het allemaal niet zo slecht was. ”Natuurlijk!” Sprak ze spinnend tegen de poes, waarna ze zich omdraaide en zonder enige twijfel begon te lopen richting de plek waar ze het zou gaan laten zien. ”Mijn naam is Delilah, trouwens.” Stelde ze zichzelf voor aan de boskat. Dat was de naam die ze had gekregen van haar nieuwe eigenaren, want ze kon zich wel herinneren dat ze eerst vaak ‘Kiss’ werd genoemd.


[OPEN] Lights! Os12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[OPEN] Lights! KqAMne4h_o
Julia
851
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Lights!   [OPEN] Lights! Icon_minitimedi 11 feb 2020 - 11:52

Niet alle tweebenen waren zo, jaja… Dat was misschien de gedachtegang van kittypets, daarom konden ze vast bij die gekke wezens blijven. Dat bewees dat ze het leven in het woud niet kenden, dat ze niet zagen wat die tweebenen allemaal aanrichtten. Dan zouden ze daar heel anders over gaan denken en dan zouden ze vast niet meer bij hun willen wonen, maar die kittypets waren lui. Ze gingen daar dus ook nooit achter komen. Als ze eens hun ogen open deden, maar nee. Ze slikte de woorden die op haar tong lagen in. Niet zo gemeen zijn Eveningglow. Ze liep dus maar achter de kattin aan. Al stonden haar oren op scherp, mocht die kittypet het grappig vinden om haar in de val te lokken. Toch overwon haar nieuwsgierigheid het. “Mijn naam is Eveningglow.” Mompelde ze. Toen de kittypet zichzelf voorstelde. “Eveningglow, kattin uit ThunderClan.” Vervolgde ze nog. Mocht Delilah het willen weten. Al interesseerde haar dat vast niet en maakte het haar niet uit wie zij dan wel mocht zijn, hun werelden lagen zo ver van elkaar af.


[OPEN] Lights! 9WhTs9WP_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[OPEN] Lights!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: