Its called fashion sweaty look it up 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Its called fashion sweaty look it up

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jackdaw
Member
Its called fashion sweaty look it up Cfe1b7_694f61e840c2447db8b395dd7d3bb8d9~mv2

Kip
330
Actief
»"So, what would you little maniacs like to do first?"«

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 27 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jackdaw
BerichtOnderwerp: Its called fashion sweaty look it up   Its called fashion sweaty look it up Icon_minitimedo 28 nov 2019 - 22:33

Tja, to be fair was het inderdaad niet heel erg classy. Then again, hij had toch ook eten nodig? Meestal kon hij prima voor zichzelf jagen, het grootste deel van de tijd was zijn buikje heerlijk rond. Alleen op het moment had hij een beetje pech. Het begon allemaal bij zijn geboorte.... Nee oké, dat was weer een ander verhaal, maar de waarheid was dat dit bepaald zijn dagje was. Begon al met de regen die door de schuur heen lekte, daarna de misser die hem wakker maakte en vervolgens de hond die zowel zijn prooi als hemzelf had opgejaagd. Hij was er natuurlijk ongeschonden vanaf gekomen -zijn prachtige vachtje mocht natuurlijk niet verpest worden - maar zijn lunch was weg. Nuja, dan maar improviseren. Opnieuw, niet al te charmant, maar hey, als jij zou we ten waar de vuilniscontainer van een slager stond, zou je daar ook misbruik van maken. Jackdaw bungelde lichtelijk onhandig uit de bak en wist daar toen met wat moeite en afgekeurd kippenpoten uit te halen. Bingo. Alleen verloor hij toen een beetje zijn evenwicht, waardoor de bak omkletterde en hij al het afval over zich heen gestort kreeg. Nice. De kater schudde zich mopperend uit, maar een stuk plastic van een oud zakje was strak om zijn poot blijven zitten. Eh. Op z’n minst had hij voer.

&Sinclaw


"It was a slight on my honor, so he deserved it,"
Its called fashion sweaty look it up Jack_os
"But we're talking about the most brilliant mind this world's ever seen!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinclaw
Dark forest
Its called fashion sweaty look it up Zw2fckP
Michelle
1789
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sinclaw
BerichtOnderwerp: Re: Its called fashion sweaty look it up   Its called fashion sweaty look it up Icon_minitimedo 28 nov 2019 - 23:58Technically, I’m a murderer
but I like to think that’s one of my better qualities

Ongestoord stond Sin van een afstand te kijken. De kater was toch te druk bezig. De halsband om zijn nek gaf aan dat het een van haar elite vriendjes was. Maar dat was dan ook het enige. Hij hing als een zielige loner in een.. bak? Ze kon het niet goed vertalen, tja, er hing een geur aan, de geur van fresh kill als het lang niet meer zo vers was. Op lange winterdagen waarop geen prooi meer te vinden was in het moeras was deze geur in het kamp. De geur betekende rot eten dat met moeite weggeslikt werdt. Zuur vlees dat in kittens hun bekjes werdt geforceerd in de hoop dat hun lichaam het zou accepteren omdat anders zekere dood op ze zou wachten. En deze geur sprong de kater in zonder twijfel leek het wel. Schaamteloos. Dat was de elite. Nou was zij ook schaamteloos, maar op een ander vlak. Dit ging haar dan ook wel weer erg ver.

De bak donderde om, spuugde zijn inhoud uit over de elite kater en Sin moest zacht grinniken, ja dat deden die kittens ook in het midden van leafbare. Kotsen omdat het niet te pruimen was. "De trotse Elite." Miauwde ze kalm en kil, starend naar de kater. "Steelt voedsel van twolegs, en dan nog nieteens vers." Ze vernauwde haar ogen terwijl ze omhoog kwam. "En dit moet de elite zijn waar ieder voor vreest. Ik heb net drie kittypets lachend voorbij zien lopen met hun buikjes vol. Je zou je moeten schamen." Siste ze haar nagels uitstrekkend terwijl ze naar hem toe stapte. Niet in haar elite. Nee, daar zou dit gedrag heel snel veranderen. In haar elite.Its called fashion sweaty look it up CsvhKMJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackdaw
Member
Its called fashion sweaty look it up Cfe1b7_694f61e840c2447db8b395dd7d3bb8d9~mv2

Kip
330
Actief
»"So, what would you little maniacs like to do first?"«

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 27 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jackdaw
BerichtOnderwerp: Re: Its called fashion sweaty look it up   Its called fashion sweaty look it up Icon_minitimewo 19 feb 2020 - 17:43

Kijk, Jackdaw hield gewoon van eten. Bovendien leek iedereen toch al te denken dat zijn waardigheid op de maan lag, dus who cares! Het was dan net wel weer een beetje balen dat de nieuwe commander van Bloodclan hem net in de act moest pakken. Milf. "De trotse Elite." jep, dat was hij. Veel beter dan dit werd het simpelweg niet! Jackdaw was wijs genoeg om zijn volledige aandacht naar de zwart-witte poes te richten, enkel alleen nadat hij het stukje voer volledig verorberd had."Steelt voedsel van twolegs, en dan nog nieteens vers." hij wilde haar zeggen dat het nog prima smaakte, maar kreeg daar de kans niet toe. "En dit moet de elite zijn waar ieder voor vreest. Ik heb net drie kittypets lachend voorbij zien lopen met hun buikjes vol. Je zou je moeten schamen." kort trok hij met zijn oor, het enige blijk van irritatie dat hij zou geven. Fair enough, ze had hem niet op zijn meest charmant aangetroffen. Anderzijds, wie was deze boskat die zomaar hun leven in kwam walsen om hem te vertellen waar zijn moralen moesten liggen? Alleen was Jackdaw niet iemand om te schreeuwen en vechten, zijn manier van rebelleren lag in zijn humor. "Oh maar lieve Sinclaw, wist je niet dat dit helemaal hip is in de Elite? We doen dit al jaren," vol overgaven liet hij zichzelf in het afval vallen, waar hij charmant ging liggen en de ander een knipoog gaf. "Je zou het eens moeten proberen," en met die woorden blies hij haar een kusje toe, waarmee hij waarschijnlijk deels zijn doodsvonnis ondertekend had. Ach, living on the edge.


"It was a slight on my honor, so he deserved it,"
Its called fashion sweaty look it up Jack_os
"But we're talking about the most brilliant mind this world's ever seen!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Its called fashion sweaty look it up
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: