cool adventure - Roughkit 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 cool adventure - Roughkit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hoarsepaw
Member
cool adventure - Roughkit Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
85
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 9 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hoarsepaw
BerichtOnderwerp: cool adventure - Roughkit   cool adventure - Roughkit Icon_minitimedo 28 nov 2019 - 23:04He was forged from iron
He never broke.

Hij had Rough een zetje gegeven die bij haar naam pastte. Maar goed, het snurkende ding had hem ook al lang genoeg wakker gehouden. En daarnaast, er was avontuur te beleven! Hij duwde zijn kleine snuit tegen die van zijn zusje en hielt een zachte lach in. "Psst, Tallstar is er niet, zullen we zijn nest verkennen?" Fluisterde de kleine kater zacht, wetende dat zijn zusje hier wel op zou gaan happen. En anders sleurde hij haar wel mee. Hij wou niet stilzitten. Elke den in het kamp had hij al aandachtig kunnen onderzoeken. Behalve die van de Clanleader en tja, hij was er niet, dus was het hoog tijd om te onderzoeken wat er nou zo speciaal aan was. Maar het belangrijkste, alvast herdecoraties bedenken voor wanneer hij zelf er zou slapen! Want tja, eens zou hij Horsestar zijn natuurlijk. Dus moest hij zijntoekomstige den wel inspecteren. Alleen niet alleen. Nu kon hij Rough de schuld geven zo. Hij was echt niet bang ofzo.. hij meost gewoon iemand de schuld gaan geven.
East of the sun, west of the moon,
Beyond the next tree.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roughpaw
Member
cool adventure - Roughkit EtYtPsL
Renske
197
Actief
Please run the hill down screaming

-- By order of me

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Roughpaw
BerichtOnderwerp: Re: cool adventure - Roughkit   cool adventure - Roughkit Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 1:03


Roughkit was eigenlijk een beetje aan het doezelen. Ze was nog een beetje aan het wurmen in het nest, totdat ze opeens een harde duw op haar achterste kreeg van haar witte broertje. Nukkig keek ze op toen ze recht in de ogen keek van Hoarsekit. Maar hij vond het leuk om zijn gezicht in de hare te duwen. Maar ze klaarde al snel op bij zijn voorstel en ze knikte enthousiast. ‘Oh ja, natuurlijk!’ Een giechel rolde over haar lippen en ze kwam direct het nest uit rollen. Ze trippelde al vlug naar de uitgang van de nursery, enorme haast zat opeens in haar poten en ze was klaarwakker. ‘Nou, kom op dan! Of heet je Sloomkit,’ miauwde ze plagend waarna ze haar tong naar hem uitstak. Ze zette het daarna op een lopen en huppelde op een moordend tempo richting het midden van het kamp. Ze wist heus wel waar Tallstar zijn kamp was. Het was uhhh.... waar ook alweer? Ergens op een hoge richel, toch?


cool adventure - Roughkit Unknown
πιξελ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
cool adventure - Roughkit
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: