reflection 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 reflection

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dewberry
StarClan
reflection Dewpaw
dodo
439
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Dewberry
BerichtOnderwerp: reflection   reflection Icon_minitimevr 29 nov 2019 - 10:45


maybe we can all relate
to being half sunshine and half grave
De avond daarvoor was Stallionstar naar haar toe gekomen om te vertellen dat ze in de ochtend bij the small lake zouden samenkomen om wat te praten, dacht Dewpaw. En dus was ze nadat ze wakker geworden was ging ze al snel door naar de plek waar ze afgesproken had. Het gras was nog nat waardoor haar vacht aan elkaar plakte om haar poten. Haar oortjes wiebelde toen ze de gevlekte kater nog niet zag en liep dichter naar het water totdat haar teentjes het water bijna raakte. Sinds ze de medicine cat den uitwas had ze niet meer in het water gekeken, niet meer oog in oog gestaan met haar eigen reflectie. Een nerveuze zucht gleed over haar lippen voordat ze langzaam haar ogen sloot en naar het water keek. Het leek even alsof iemand haar hart samenkneep en zo stond ze voor een paar seconden voordat ze vond dat ze de moed verzameld had en langzaam haar ogen opende en het kleine beetje zelfvertrouwen dat ze verzameld had verdween als sneeuw voor de zon. Haar ogen werden zo groot als schoteltjes. Ze zag er niet uit. De krassen over haar gezicht waren veranderd in littekens en haar heldere goudgele ogen waren niet zo helder meer als ze waren. Met op elkaar geklemde kaken klapte ze haar nagels uit en haalde ze uit naar het water voordat ze achteruit sprong en oog in oog kwam te staan met haar mentor.+ Stallionstar
Dewpaw currently owns 0 spiders

She was a giver
Always poured, too much of love
Never realized watering a rock
doesn't make it soft

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
reflection Stallion
Rebecca
3165
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: reflection   reflection Icon_minitimema 2 dec 2019 - 21:05What good is power if you cannot protect the ones you love?


Zijn lange stevige passen brachten hem snel naar het kleine meertje dat zich middenin hun gebied bevond. Dewpaw zou daar op hem wachten en hij zou haar de opdracht geven om een prooi te vangen, alleen deze keer helemaal op zichzelf zonder zijn hulp. Ze was er klaar voor om Warrior te worden vond hij en als ze de prooi zonder veel moeite ving zou ze in de komende Ceremony Warrior worden. Hij knipperde met zijn groene ogen tegen het zonlicht toen hij het kleine meer naderde en net toen hij Dewpaw wilde begroette begroette zij hem met een nevel van water. "Pffrt" kwam er uit zijn mond terwijl hij het water wegwiste en haar geamuseerd aankeek. Ondanks dat de littekens haar gezicht ontsierden nu groeide de vacht al terug. "Ik zal er niet naar vragen" miauwde hij en glimlachte even naar zijn Apprentice. "Ben je klaar voor je Final Assesment Dewpaw?" miauwde hij en hij keek haar even serieus aan terwijl hij op haar antwoord wachtte.


.: there are far better things ahead
than any we leave behind :.
reflection Little_Gorse_trans
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
reflection
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: