De Plan. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 De Plan.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
De Plan. 4pt8gz
☙Emma☙
17053
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: De Plan.   De Plan. Icon_minitimezo 1 dec 2019 - 19:16Hoewel de kater geen tranen meer liet, en ook toen hij eenmaal buiten het Shadowclan gebied was, gestopt was met rennen, voelden zijn poten en hart zwaar aan. Hij had zichzelf geen blik achterom gegund, was voorwaarts blijven gaan, en wist bovendien precies waar hij moest zijn. Het bos uit, waar hij de dagen gesleten had van kit tot warrior. Het moeras waar hij Inner gevonden had na Sin precies het plan had gevolgd. Waar het lichaam verborgen had moeten blijven, maar waar het uiteindelijk beter paste het te vinden en vervolgens alles in eigen hand te houden. De Sycamore waar hij ruzie had gekregen met de katten die zijn zusje leuk vonden. Waar hij klimwedstrijdjes hield net als in de boom in het kamp, wat hem nursery arrest opleverde. De plek waar hij ooit doodsbessen had gegeten - die hun naam geen eer aan deden want hij leefde nog steeds, fake news much.

Teveel herinneringen, teveel katten. Tall kende iedereen en iedereen kende hem. Elke kat in het bos had de kater wel eens een streek mee uitgehaald, elk kamp was bezocht en elke leider geïrriteerd geraakt. Bijna grinnikte hij toen de blik van Butterstar hem voor de geest kwam toen duidelijk werd dat hij de nieuwe leider van Shadowclan was. Of de blikken van de clangenoten toen hij en Acorn terugkwamen van vakantie. De teleurstelling, maar bovenal de verbazing. Wat hadden ze verwacht? Een brave leider. Een trouwe held. In ieder geval niet hem. Maar helaas. Niet alles kon. In plaats van al dat was Tall een voorvechter van samenwerking geweest, anti-oorlog en anti-strijd. En hij was enorm zichzelf geweest. Wat een deceptie voor de bloedslustige Shadowclanners.

Maar het had hen wel geholpen, de kater moest het toegeven. Dit alles was niet geweest zonder de clangenoten die hem aankeken alsof hij dom was, de deputy die het goed vond dat de leider uit de leidersden verschoof, de andere clanleaders die maar wat graag oorlogen voerden met de hulp van zijn clan. Of onder toeziend oog van zijn clan. Inmiddels met een ferme pas lopend, schudde hij zijn hoofd en grinnikte even kort. Ze zouden versteld staan. Al die tactieken die hij tekende in zijn den, alle steentjes die katten voorstelden, alle sporen die getrokken werden. En nooit had ook maar één kat zich afgevraagd of deze instabiele, labiele kater toch een hersencel had die aan plannen deed. Geen warrior had ooit gevraagd waarom er zoveel katten aan de ene kant van zijn tactiek stonden, en slechts twee of drie aan de andere kant. En geen kat had opgekeken toen Inner, Lionstep, en al die anderen van het spelbord gehaald werden. Precies volgens plan.

Nog eens schudde hij zijn hoofd, inmiddels doorstappend, zijn borst vooruit en hoofd hoog geheven. Hij had zijn naam gekregen vanwege zijn vermeende arrogantie, en later omdat hij boven zichzelf uitsteeg. En toch had niemand het plan voor de langetermijn gezien. Het zou hem zelfs niets verbazen als slechts weinigen de kunst ervan inzagen. Maar hij wel. Toegegeven: dit onderdeel was vervelend, het was bijna de reden geweest dat hij het plan wilde omgooien, maar eenmaal het 'kamp' binnenstappend voelde Tall dat het nodig was. Niemand luisterde. Maar misschien, met wat moeite en wat hulp, zouden ze wel kunnen zien. En die hulp, op dit moment concreet in de vorm van een zwart witte poes die het hier op orde had gekregen, klaargemaakt had zodat hij zijn tijd niet zou verdoen, die hulp zou Tall ze nu geven. Ze zouden zien.

Inmiddels stond de leider stil in het midden, een zelfverzekerde, ietwat hooghartige glimlach rond zijn mond en een sterke blik in zijn ogen. Een diepe ademteug verzekerde hem dat hij tussen het afschot van de samenleving verkeerde. De zwervers, de moordenaars, de dieven. De katten zoals hij. De overlevers. De uitvoerders van zijn plan. En waar de rest kinderspel vormde, was het nu echt. Bijna voelde de kater een enthousiaste rilling over zijn rug gaan bij het idee. Ze waren er eindelijk, hij en Sin, het was tijd. De Plan. Niet 'het'. 'Het' was saai, voorspelbaar en grammaticaal volgens de regels. Niets hiervan was volgens de regels. Dit was De Plan. En de clans zouden het weten ook.

The book of Tallstar, leader of Shadowclan, first of his name, the sneaky conniving bastard
 


De Plan. Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
De Plan. 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: De Plan.   De Plan. Icon_minitimezo 1 dec 2019 - 19:41

Het deed hem pijn om Shade zo te zien. Hij wilde het haar allemaal uitleggen, hij zou 't haar ook allemaal uitleggen, maar voor nu was het iets wat hij alleen met Sinclaw kon regelen. De zwartwitte kattin had inmiddels dan ook een goede naam voor zich gemaakt in de Elite en begon inmiddels taken van hem over te nemen. Hij liet haar rustig d'r gang gaan, hij wist dat ze het goed zou doen en ze moest nu vooral het vertrouwen van de clan zien te winnen. Dus liet hij haar doen waar ze 't beste in was, de baas spelen. Cobra had andere dingen te doen, onder andere zijn mate rustig houden en ervoor zorgen dat hij straks niet weer een Commander kwijt was.
Maar ook dat was hij nu niet aan het doen, er waren belangrijkere dingen. De zwarte kater geeuwde eventjes, terwijl hij met zijn grove lichaam in de schaduwen zat te wachten. Hij had een opdracht gekregen, iets wat hij eigenlijk niet veel meer kreeg nu hij leader was, maar Sinclaw had erop gestaan dat hij dit werkje zou afhandelen. Het hoorde er nou eenmaal bij en ze moesten dit plan tot in de puntjes perfect uitwerken om 't te laten werken. Cobra rekte zich uit en sloeg zijn nagels in de zachte ondergrond. Het zou niet lang meer moeten duren, tenminste als alles volgens plan ging. Zijn staart zwiepte wat onrustig, hij haatte het om lang te moeten wachten. Binnen de Elite wist iedereen dat ze hem niet moesten laten wachten, tenzij ze een oor wilde missen ofzo. Misschien was hij daarin toch een heel stuk anders dan dat Claw ooit was geweest. Maar inmiddels begon het toch wel aardig op te vallen dat Cobra een hele andere leader was dan dat zijn vader ooit was geweest. Ze hadden bijna de zelfde plannen, maar alles stak anders in elkaar.
Zijn gedachten werden onderbroken door een geluid dicht in de buurt. De kater kwam overeind toen hij iemand op hem af zag komen en een kleine glimlach kwam op zijn gezicht. "Tallstar." Zijn stem was rustig, al branden er een vuur in hem dat hem er bijna toe dwong aan te vallen. Deze bastard wist waar zijn kit was, maar hij kon haar nog niet terug hebben. Nog niet. "Welkom."


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinclaw
Dark forest
De Plan. Zw2fckP
Michelle
1784
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Sinclaw
BerichtOnderwerp: Re: De Plan.   De Plan. Icon_minitimewo 4 dec 2019 - 14:16Technically, I’m a murderer
but I like to think that’s one of my better qualities

Ze had hier zo lang op gewacht. Nu viel alles op z'n plekje. Elke dag dat ze gezwoegd had, elke moord die ze had gepleegd. Elk leven opgegeven voor dit doel. Voor Tallstar's doel. Ze had vanaf kitten af aan opgekeken naar de kater. Hij was alles voor haar, haar ware doel in dit leven was hem volgen en nu, nu was het zover. Ze rook hem, de diep bekende geur van zo ver af. Het was de geur van haar thuis, een thuis dat ze miste, een thuis dat ze beter zou maken, grootser, perfecter. Haar kittens zouden opgroeien in een perfecte wereld zodra Tall en zij die wereld hadden gemaakt. Zijn geur hielp haar herinneren dat Ace op haar wachtte, dat ze haar kittens hun apprentice ceremonie zou missen. Ze niet meer kon vertellen aan Tall wie ze wou voor hun als mentoren. Ze hoopte dat haar kinderen sterke warriors toegewezen kregen. Ze hoopte dat Python blij zou zijn, ondanks dat ze wist dat zijn toekomst nooit volgens traditionele methoden zou kunnen eindigen in een warrior leven. Hij was de rede dat ze wel terug moest gaan, zodat ze haar zoon kon trainen. Zelfs een blinde warrior zou een ware warrior kunnen zijn. En zodra ze.. ja, dan zou hij een waar warrior worden. Al haar kinderen, zouden ze haar missen?

De gedachte slokte haar heel even op, maar het gesis van bloodclanners bracht haar terug bij de realiteit. De donkere pels van Tallstar liet haar glimlachen terwijl ze van haar muur afsprong. Cobra was al op hem afgestapt en ze zette zichzelf simpelweg naast de kater, starend naar Tallstar. "Duurde lang genoeg, was bijna bang dat je mij vergeten was." Sprak ze zacht, een grijns over haar lippen, een momentje voor hen twee alleen. Voor ze haar kop ophief en naar de bloodclanners om hen heen keek. "Het is zover!" Galde haar stem, donderend over het bloodclan kamp. "Geniet van je avond. Morgen, morgen proeven jullie je bloed." Ze grijnsde breed naar de katten voor ze zich terugrichtte op Tallstar. "Je leger staat klaar. Acorndust zal vast feest vieren nu, een klein voorproefje van zijn leiderschap. Helaas voor hem duurt het niet lang." Ze staarde strak naar Tallstar. "Voor de maan niet meer vol is, is het bos van jou."De Plan. CsvhKMJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
De Plan. 4pt8gz
☙Emma☙
17053
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: De Plan.   De Plan. Icon_minitimezo 8 dec 2019 - 12:22


Met een rustige blik keek de kater om zich heen en glimlachte tevreden. Het duurde niet lang voor een grote zwarte kater zijn kant uit kwam lopen. Tall herkende hem vrijwel meteen als Cobra. De kat die symbool stond voor alles tegen wat hij een groot deel van zijn leven gestreden had. De blik in de ogen van de ander deed hem even grijnzen. Ze waren van elkaar afhankelijk, hoe barbaars deze katten ook leefden, Cobra was te slim om het allemaal te vergooien nu. Bovendien stond zijn verzekering in korte tijd naast de ander. Sin verscheen en nu grijnsde Tall echt. Moest je nagaan, dat ze het toch tot hier geschopt hadden. Het zou een verrassing moeten zijn, maar hij had nooit anders verwacht. ”Ik heb het overwogen,” Grinnikte hij grappend, en schudde zijn vacht even uit. Er zat geen greintje spanning in zijn lichaam, nu de Plan in werking getreden was overzag de kater zijn leven weer. En het was goed.
Toen Sin de anderen toesprak keek hij even naar de grote zwarte kat naast haar en knikte kort. “Eerst de kleine prins,” of prinses, hij was oprecht vergeten wat de specificaties waren van de kitten die ze zochten. Het boeide hem ook weinig als hij eerlijk was. Al deed de laatste opmerking van de zwart witte kat hem even grinniken. ”Toch schitterend hoe dat allemaal samenkomt,” Al keek hij daarna weer naar de zwarte kat keek. ”Dit klinkt alsof je katten er klaar voor zijn,” Het was een beetje een controlevraag. De kitten in ruil voor voorbereiding. Delegeren was een kunst.
 


De Plan. Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
De Plan. 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: De Plan.   De Plan. Icon_minitimewo 11 dec 2019 - 12:04

De frustratie en woede die in hem opborrelde was moeilijk te onderdrukken. Dit plan was voorzichtig uit gewerkt, maar dat betekende niet dat hij zijn eigen emoties mocht afslaan. Hij wilde zijn kitten terug en dit was de enige manier waarop ze dat konden doen met zo min mogelijk levens in gevaar te brengen. De bruine kater voor hem bleef stil, terwijl zijn zwartwitte Commander zich aan zijn zijde schaarde. De twee katten konden elkaar al veel langer dan dat Cobra contact had met beide. De zwarte kater snoof dan ook eventjes terwijl Sinclaw en Tallstar hun onderonsje hadden. Hij pikte wat interessante dingen op, immers had hij nu een Starclan approved Leader onder zijn dak en eentje die, als hij Sinclaw moest geloven, nog levens over had. Hier kon hij goed gebruik van maken.
Cobra's oren zakte in zijn nek toen de bruine leader begon over de kleine prins. "Prinses," bromde de zwarte kater. Niet zozeer omdat Indigo daadwerkelijk een prinsesje was, maar het irriteerde hem dat Tallstar er zo weinig van af wist. "De Elite is klaar," kwam er daarna achteraan. "Ik ga er vanuit dat het plan bekend is." Zijn gifgroene ogen gleden van de bruine kater naar de zwartwitte kattin. "Ik wil Indigo terug voordat er iets gaat gebeuren."


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinclaw
Dark forest
De Plan. Zw2fckP
Michelle
1784
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Sinclaw
BerichtOnderwerp: Re: De Plan.   De Plan. Icon_minitimewo 11 dec 2019 - 13:50Technically, I’m a murderer    
but I like to think that’s one of my better qualities

De kattin knipperde langzaam. Haar leader of nou ja.. leaders? aankijkende. Ugh, waarom bleef ze altijd leaders houden? Zeer vermoeiennd als je het haar vroeg. Maar goed, momenteel drukte ze toch met een grote poot op al Cobra's trots. Dus je kon haar net zo goed nu de ware Eliteleader noemen. Ze schudde haar vacht uit haar brede kop even tegen die van Tall duwende. "Geef hem niet te snel wat hij wil." Fluisterde ze in zijn oor voor ze zichzelf naar Cobra keerde. "De plan is bij ons bekend. De elite kan wachten, ik heb ondertussen wel gemerkt dat ze beter werken als ze boos zijn omdat ze niet worden meegenomen in alle plannen." Ze grijnsde zachtjes met haar oren trekkende. "Je krijgt je kleine meisje terug." Miauwde ze simpelweg het onderwerp half met haar staart wegzwaaiend. Het boeide haar niet veel wat er met het gedrocht dat uit iemand als Shade was gekomen zou gebeuren. Het kon nooit veel goeds zijn wat er met die kat was dus tja.. "De gathering gaat snel genoeg beginnen en dan, dan is het tijd om toe te slaan. Eens zien of starclan die boskatjes nu wel waarschuwt." Ze grijnsde zachtjes naar Cobra maar trok met haar staart richting Tall. "Tall.. Wolf wou niet mee zeker." Mauwde ze haar vriend aankijkende. Haar blik gepijnigd voor een seconde. Ze had gehoopt haar enige gelukte dochter of ver weg van het bloedbad te halen. Of aan haar zijde te hebben. Ze keek er niet naar uit om Wolf te moeten vermoorden. Maar tja...

Het lot wil wat het lot wil nietwaar?De Plan. CsvhKMJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
De Plan. 4pt8gz
☙Emma☙
17053
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: De Plan.   De Plan. Icon_minitimedo 26 dec 2019 - 16:14

Oeps, fout gegokt. Het bleek een prinses te zijn met de meest achterbuurt-achtige naam die de kater ooit gehoord had. Even trok Tall een wenkbrauw op, overwegende of hij Cobra zou vragen naar of ze zo nodig aan het stereotype moesten voldoen. Uiteindelijk besloot hij hiertegen en glimlachte hij enkel even, voor de kater zich naar Sin wendde, die hem snel vertelde wat hij zelf ook zat te bedenken. De zwarte kater moest geen ideeën krijgen. Niet dat überhaupt de aanwezigheid van iets relatief moeilijks zou passen in het hoofd van de Bloodclanner, maar je kon nooit voorzichtig genoeg zijn.

Terwijl Sin dat gesprek afwikkelde keek de kater even rond in zijn nieuwe optrekje. Hij moest zijn best doen niet te fronsen om de slonzige aanblik van sommige stellages en hoekjes, maar al met al kon het er mee door. Een kleine grijns in de richting van Cobra gaf aan dat de Shadowclanner - want dat was en bleef hij - zich hier prima zou vermaken. Vandaar dat hij ook even opschrok uit zijn gedachten toen Sin hem een rechtstreekse vraag stelde. Tall haalde zijn schouders op, nog steeds om zich heen kijkende, voor hij de poes met zijn gouden ogen aankeek, de blik duidelijk: zou dit problemen opleveren? "Niet gevraagd," Want was het niet veel sterker als ze uit zichzelf kwam? "Ik heb goede hoop," Al zei hij dat ook een beetje om de zwart-witte poes. Wat hem betrof was Wolf goed af in Shadowclan, ze zou een uitmuntende deputy maken op een dag.


De Plan. Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
De Plan.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: