[Routnose] My mistakes 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Routnose] My mistakes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tinderlight
StarClan
[Routnose] My mistakes DPKsfdL
Babs
881
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons at death
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Tinderlight
BerichtOnderwerp: [Routnose] My mistakes   [Routnose] My mistakes Icon_minitimezo 1 dec 2019 - 19:49

Het had niks uitgemaakt. Hij was vertrokken en had al zijn smerige plannetjes opgebiecht. Starclan was ontregeld en Tinderlight voelde het in haar binnenste. Ze zouden haar niet langer toestaan om nog veel met de wereld der levenden te moeien. Ondanks dat er cryptische prophecies uitgestrooid werden naar levenden, moesten ze het verder zelf uitzoeken. Maar ondanks dat Tinderlight het hiermee eens was, kon ze haar dochter niet in Shadowclan laten. Ze had een grote fout gemaakt Tallstar te vertrouwen, haar kind daar te laten in het belang van Pepperpaw zelf. Zelfs als Tallstar Shadowclan nu niet verscheurde, wist ze niet wat Shadowclan zou doen met een 'halfclan' kind van een verrader. En zelfs familie had Pepperpaw er niet over, nu Tallstar ervandoor gegaan was. Hij deed zoals hij altijd deed, spelen met het leven van anderen zonder een greintje gevoel of berouw. Ze voelde de weerstand overal toen ze zichzelf in Routnose's droom wrong, takken die aan haar pels trokken en de wind die fel in haar gezicht blies. Het leek haast alsof ze door moerasslijk liep met hoe zwaar haar poten waren. Toch wist ze de groene ogen van de medicine cat te vinden. Ze moest snel handelen, ze begon al te vervagen, transparante vlekken verschenen in haar pels terwijl ze sprak, leken haar letterlijk te verzwelgen. "Pepperpaw.. niet.. Tallstar.." Haar stem leek wel uit ruis te bestaan, "Vader.. Inkberry... Nooit.. Shadowclan.." Ze verbeet zich, klemde haar tanden op elkaar terwijl ze helemaal uit de droom gescheurd werd. "-Terug!"Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Medicine cat
[Routnose] My mistakes BXcdW76
Kip
3018
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: [Routnose] My mistakes   [Routnose] My mistakes Icon_minitimema 2 dec 2019 - 1:03


in the crooks of your body

I will find my religion


Haar nachten waren wel vaker onrustig, maar dat was eerder omdat de zorgen van de dag werden weerspiegeld in haar onsamenhangende dromen. Toch was altijd makkelijk te onderscheiden wanneer het haar onderbewustzijn was dat met haar sprak, en wanneer het de sterren waren die kort naar haar wereld afdaalden. Routnose werd wakker, maar de wereld om haar heen was nog altijd donker. Ze zag de sterren in de schaduwen liggen, maar iets leek mis. Het was koud en vreemd, en toen er iemand verscheen stonden haar ogen vol emoties. Niet de rust die ze gewend was van Starclan. "Tinderlight..?" Kwam er niet begrijpend uit, maar de poes begon nu alweer te vervagen. Ze hoorde hier niet te zijn, leek het. Wat was er gaande? "Pepperpaw.. niet.. Tallstar.." haar stem leek vervaagd en bezorgd probeerde Routnose naar haar toe te lopen, maar dezelfde takken die Tinderlight tegen leken te houden hadden zich om haar poten gebonden. "Vader.. Inkberry... Nooit.. Shadowclan.." ietwat in paniek schoten haar ogen heen en weer, want ze snapte er niets van en de poes leek alweer te vervagen. "W-wacht! Blijf!" kreeg ze eruit maar enkel Tinderlight haar gelaat was nog zichtbaar. "-Terug!" en net zo abrupt als haar droom begonnen was, eindigde deze ook weer.
It is both a blessing and a curse
[Routnose] My mistakes Routos222
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Routnose] My mistakes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan-
Ga naar: