Winter is coming. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Winter is coming.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Winter is coming. DPKsfdL
Freedje
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Feathersky
BerichtOnderwerp: Winter is coming.    Winter is coming. Icon_minitimema 2 dec 2019 - 16:42

Feathersky bewoog met haar oortje terwijl ze naar de slinkende prooistapel keek. Ze had vandaag geen training met Lusterpaw gepland, dus ze kon eigenlijk makkelijk even uit het kamp gaan om zelf wat te gaan jagen. Ze besloot om de apprentice nog wat rust te geven en ging naar buiten. Ze opende haar bek om de verschillende prooigeuren om zich heen in te drinken en rook algauw de geur van konijn. Ze zette koers in de richting waar ze het had geroken en spande haar spieren aan, klaar zijnde om een flink eind te rennen als dat nodig moest zijn. Ze lokaliseerde haar prooi al snel en zakte in een jachthouding. Ze sloop naar voren tot ze dicht genoeg was en zag de oortjes van het konijn al naar boven springen nog voordat hij haar opgemerkt had. Hij stoof er meteen vandoor en Feathersky zette de achtervolging in. Het duurde heel even, maar na een poosje had ze het konijn weten te vangen en met zwoegende flanken begroef ze het konijn zodat ze het later weer op kon halen. Ze draaide zich een kwartslag om en begaf zich vervolgens naar the Outlook Rock. Daar had ze een overzicht van het territorium en kon ze eventueel kijken of ze nog konijnen zag alvorens naar beneden te gaan en op ze te gaan jagen. Ze wist echter vrij zeker dat ze niet meer veel ging vangen en met een zachte zucht zeeg ze naar op de rots. Ze legde haar kop op haar pootje en hoorde na een tijdje pootstappen naderen. Ze richtte haar kopje op en glimlachte toen ze Scarface zag naderen, de nieuwe mentor van Lunarpaw. Ze keek hem aan met een warme blik en maakte vervolgens plaats voor hem. “We hebben het wel getroffen met het weer om mentor te worden,” grapte ze. “Al meteen een behoorlijke oefening.” Ze gingen het niet makkelijk krijgen, maar zo werden hun apprentices wel meteen in de zwaarste omstandigheden getest Wat eigenlijk ook alleen maar goed was.


+ Eerste post voor Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarface
Member
Winter is coming. DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Winter is coming.    Winter is coming. Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 22:21

De prooi was zich door de nadering van kaalblad steeds meer in hun hollen aan het terug trekken. Toch had de clan voedsel nodig om te overleven! De crème kater was stiekem naar de heide velden die de rivierclan had in gepikt gegaan omdat daar de meeste prooi momenteel te vinden was. Hij had er 3 konijnen kunnen vangen voor hij een rivierclan jacht patrouille geroken had. Alle drie de konijnen had Scarface veilig op hun grond stuk gelegd bij de outlook Rock onder de grond en hij had het laatste konijn dichtbij de grens van de heide velden voor de neuzen van de rivierclanners weg gesnapt die zij achterna gezeten hadden. Het beest liep hem recht zijn poten in dus hun verlies. Er waren wel woorden naar zijn kop geslingerd, maar de kater had zich triomfantelijk om gedraaid en weg gelopen met een weg zwaaiende beweging van zijn staart. Nu liep hij terug richting de grote rots om het 4de konijn aan de groeiende stapel toe te voegen. Echter stond hem daar een aangename verrassing te wachten. Scarface keek even op en herkende Feathersky die op de rots zat. Hij begroef zijn prooi en sprong daarna naast de even zilveren poes als haar dochter die zijn leerling was geworden. Scar luisterde naar haar woorden en knikte instemmend. 'Zeker. Ze zullen moeten leren in de kou te jagen, het is een harde tijd waar we nu in gaan en de sneeuw zal het opsporen van geuren niet vergemakkelijken. Wel handig bij het spoor zoeken.' miauwde de crème kater en hij sloeg zijn staart om zijn poten. 'Heb je nog geluk gehad tijdens de jacht?' vroeg Scarface en hij keek haar met een warme vriendelijke blik aan. Goed Scar kon soms een echte hork zijn, maar als hij niet boos was of ten onrechte beschuldigt werd was hij een vriendelijke kater waar je goed mee om kon gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winter is coming. DPKsfdL
Freedje
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Feathersky
BerichtOnderwerp: Re: Winter is coming.    Winter is coming. Icon_minitimewo 4 dec 2019 - 23:52

De prooistapel van konijnen was Feathersky eerder nog niet opgevallen. Ze boog zich wat naar voren zodat ze er bewonderend naar kon kijken. Ze kon vanaf hier al ruiken dat het Scarface was geweest die de prooi had gevangen. Ze wilde dat zij zo veel geluk had met jagen. Als ze zich er écht op zou richten, zou ze dat misschien ook wel voor elkaar krijgen, maar soms zwakte haar aandacht wat af omdat ze kopzorgen had in verband met Lunarpaw en zich negatieve herinneringen van Treeclaw zich weer aan haar opdrongen. Soms zag ze tijdens een jacht nog steeds die klauw op haar afkomen en dan remde ze abrupt af. Ze had haar dochter niks verteld over de klap in haar gezicht, alsook niet over de nachtmerries en hoe ze zich soms voelde. Ze wilde niet dat haar dochter schrik zou krijgen voor haar vader en had dus maar gewoon aangegeven dat hun breuk er was omdat ze niet meer met elkaar op konden schieten. Gelukkig voor haar hunkerde Lunarpaw meer naar haar aandacht dan die van haar vader, iets waar Feathersky wel blij mee was. Scarface begon met praten en Feathersky concentreerde zich op zijn stem en op wat hij zei. Ze gaf hem een knikje. “Het zal zeker een goede oefening voor ze zijn,” snorde ze. Ze glimlachte warm terug naar hem toen hij informeerde naar de jacht. “Ik heb nog maar één konijn weten te vangen. Ik zie dat jij al een stuk beter hebt gepresteerd voor de Clan. Wat goed van je, Scarface. Hier zal WindClan van smullen vanavond.” Ze wierp hem een bewonderende blik toe en snorde vervolgens. “Het zal onze katten goed doen om hun buikje nog eens rond te eten. Zo hebben ze een basis wanneer het echt koud gaat worden.” Ze keek wat zorgelijk voor hun uit. “Ik hoop dat whitecough en greencough deze keer wegblijven. Dat heeft al genoeg kattenlevens opgeëist.” Ze zuchtte zacht. Nou ja, eraan denken had niet echt veel zin. Ze kon zich beter op leukere dingen concentreren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarface
Member
Winter is coming. DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Winter is coming.    Winter is coming. Icon_minitimedo 5 dec 2019 - 0:54

Feathersky luisterde naar hem en terwijl de crème kater aan het woord was merkte hij dat de poes instemmend reageerde. Zo ook haar woorden bevestigde zijn vermoedens. Dus knikte Scarface instemmend op haar woorden. De leerlingen konden eigenlijk beter tijden newleaf en Greenleaf getraind worden om lekker lui te zijn voor al tijdens de jacht. Dan barste het hoogland van de prooi. Nu zouden ze beter hun best moeten doen om de clan te voeden en trots op hen te laten zijn. Echter merkte Scar ook dat ze hem prees over zijn vangst. 'Twee heb ik zo voor de natte neuzen van de rivier clan kunnen weg kapen die joegen ze van de heide velden waar de lavendel groeit o er het nieuwe grens gebied gehangen. Ze kunnen niet eens hun eigen staart vangen als ze moesten. De andere 2 heb ik zelf gevangen. Maar de clan zal niet direct hongerig naar hun nest hoeven gaan vanavond.' miauwde Scarface en schudden zijn kop. Die Visvreters konden echt geen konijn vangen. Ze stampte veel te hard met hun poten en Verhoeven de prooi eerder dan dat ze hen zouden kunnen pakken. Ja van vermoeidheid! Een klein lachje was te horen in zijn stem terwijl hij gesproken had en keek Feathersky met een geanimeerde blik aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winter is coming. DPKsfdL
Freedje
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Feathersky
BerichtOnderwerp: Re: Winter is coming.    Winter is coming. Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 13:34

Scarface vertelde hoe hij de prooi had gevangen en Feathersky onderdrukte een glimlach. Het was typerend voor een jongere warrior om zulk soort streken uit te halen, al zou Feathersky zo’n moment ook niet aan zich laten voorbij gaan in deze periode. Scarface had er goed aangedaan om de prooi te vangen en RiverClan kon hun niet meer beschuldigen dat de prooi van hun was aangezien ze het zelf over de grens hadden gejaagd. Zo werd het natuurlijk een stuk makkelijker om een prooi te vangen. De RiverClanners moesten maar jagen in hun rivieren vandaag. “Je hebt goed gehandeld, Scarface,” zei ze met een glimlach om haar lippen. “Het is natuurlijk niet de bedoeling dat RiverClan uithongert, maar het belangrijkste is dat onze Clan vanavond goed kan eten.” Ze was loyaal aan haar Clan en ze zou vechten als het moest, maar volgens StarClan moesten er vier Clans zijn in het woud en dus was het zeker niet de bedoeling dat de RiverClanners te erg zouden lijden onder hun acties. Toch was Feathersky het gevecht tussen RiverClan en WindClan nog lang niet vergeten en zou zij ze zeker niet erg vriendschappelijk gaan behandelen. Alleen als een gevecht zich opnieuw zou aankondigen, dan zou ze wel waardiger vechten dan sommige katten hadden gedaan. Er hoefden geen doden te vallen. Niet weer. Ze vermoedde dat Scarface daar wel ongeveer hetzelfde over dacht. “Het is jammer dat het zo ver gekomen is tussen onze Clans,” murmelde ze zacht. “Er zijn jonge warriors gedood die nog zo veel kansen hadden.” Ze trok met haar oortje. “Waarom kunnen border fights niet gewoon eerlijk verlopen?” Ze richtte haar blik kort op Scarface, een pijnlijke blik in haar ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarface
Member
Winter is coming. DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Winter is coming.    Winter is coming. Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 19:16

Feathersky zei dat hij goed gehandeld had en daar glimlachte de crème kater even om naar haar. Tja als ze zelf hun prooi verjoegen dan was dat zijn zaak niet. Nou ja eigenlijk ook weel wel, maar dan ving hij ze toch gewoon. Scar grinnikte en moest de poes toch gelijk geven. 'Dat wel natuurlijk, maar als ze gewoon in rivierclan territorium waren gebleven was het niet nodig dat ze nu konijnen proberen te vangen.' mauwde Scarface met een zucht en schudden zijn kop en luisterde naar haar volgende woorden. 'Als zij niet meer jachtgebied hadden gewild was die gehele oorlog niet nodig geweest, of ze hadden kunnen vragen of we wat prooi met ze hadden kunnen delen als ze zo in de knel zouden hebben gezeten. Niet dat ik daarmee in gestemd zou hebben, maar daar zou ik nog mee kunnen leven als Stallionstar daar dan toestemming voor gegeven zou hebben.' miauwde Scar instemmend in wat Feathersky zei en hij keek in haar amber gele ogen die pijnlijk stonden. Hij was niet bij dat gevecht geweest, maar de crème windclanner snapte best dat het haar pijn deed om daar aan te denken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winter is coming. DPKsfdL
Freedje
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Feathersky
BerichtOnderwerp: Re: Winter is coming.    Winter is coming. Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 20:48

Feathersky gaf een instemmend knikje op de woorden van Scarface. Ze was eerlijk gezegd opgelucht dat ze op dat vlak op één lijn zaten. Dat hij niet zoals sommigen van hun Clanmates was die alles wat andere Clans deden afkeurden en dat hij ruimte zag voor onderhandelingen. Het zou hem, als de tijd ooit daar zou zijn, een goede deputy maken. Eentje die WindClan nodig had. WindClan had geen leader en deputy nodig die constant gevechten zochten waar het niet nodig was, maar een leader en een deputy die hun Clan vooropstelde en die anderen in nood hielpen mits dat écht nodig was. Treeclaw, haar vorige mate, was helaas wél zo geweest. Hij reageerde overal agressief op, kon al boos worden als hij een kat van een andere Clan zijn prooi zag afnemen die hij zelf over de grens had gejaagd en kon dan ook de confrontatie opzoeken. En op een dag had die woede zich tegen haar gekeerd, had zijn klauw haar gezicht geraakt. Het had niet veel gescheeld of ze had ook een litteken over haar gezicht lopen, zoals dat nu bij Scarface het geval was. “Oh, Scarface, het was echt verschrikkelijk,” murmelde ze zachtjes. “Jonge warriors van beide Clans die gedood werden alsof het niets was. Zelfs een apprentice die het leven liet omdat een andere apprentice hem doodde.” Ze keek naar de grond terwijl er een rilling door haar lichaam trok. “Ik heb ook gevochten, dat geef ik toe, maar ik heb niet… ik zou nooit…” Ze schudde haar kopje. “Ik vecht zoals mijn mentor het me geleerd heeft. Met eer. Ik zou nooit iemand doden van een andere Clan, behalve als de situatie het écht vereist.” Ze keek Scarface met een waterige glimlach aan. “En ik ben blij om te weten dat jij ook van mening bent dat de oorlog niet nodig was geweest.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarface
Member
Winter is coming. DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Winter is coming.    Winter is coming. Icon_minitimedi 10 dec 2019 - 21:11

Feathersky knikte instemmend bij zijn woorden en de Creme kater was blij dat hij niet de enigste was buiten Crowcall en Frayhowl misschien. 'Dat geloof ik graag. Ik zou zelf ook geen kat doden alleen al om een grens verschil, misschien verminken als de ander door zou blijven gaan, maar echt doden? Ooit misschien.' mauwde Scarface en hij drukte zicht even troostend tegen haar flank aan. Zijn gedachten gingen direct weer naar Bearclaw. Dat zou wel een kat zijn buiten de bloodclan die hij zou kunnen doden ook al was Bear een clan genoot. 'JE hebt vast van de belegering gehoord? Welk deel hebben ze jouw verteld?' vroeg Scar en hij wist dat het evenveel te maken zou hebben als het gevecht op de heide velden hoewel daar wel toen bloed vergoten was en bij de belegering niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winter is coming. DPKsfdL
Freedje
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Feathersky
BerichtOnderwerp: Re: Winter is coming.    Winter is coming. Icon_minitimewo 11 dec 2019 - 16:12

De visie van Scarface was ongeveer hetzelfde als die van haar. Ja, Feathersky zou ook ver kunnen gaan als de situatie dat van haar zou vereisen. Ze wist niet hoe ver ze kon gaan en ze kon daar ook geen acties op plakken, maar als haar Clan en dan met name Lunarpaw in gevaar zou zijn, dan zou ze tot alles in staat zijn. Zeker als het BloodClanners waren die hun smerige klauwen naar hun uitstaken. Feathersy zou vechten met alles wat ze in zich had als ze ooit een BloodClanner in haar territorium zou betrappen. En ze wist dat Scarface dat ook zou doen. Ze werd verrast door de witte warrior die zijn flank kort en op een troostende manier tegen de hare duwde en Feathersky snorde zachtjes, haar kopje draaiend zodat ze haar neusje tegen de tip van zijn oortje kon duwen. Ze sloot haar ogen en nam zijn geur kort in zich op, getroost door zijn aanwezigheid. Er waren weinig katten die wisten wat er tussen haar en Treeclaw was gebeurd, maar als ze het ooit aan iemand zou durven toevertrouwen, dan zou diegene wel Scarface zijn. Misschien. Ooit. Scarface begon weer met spreken en Feathersky maakte zich voorzichtig los van hem. Ze dacht kort na, twijfelend over wat ze zou antwoorden. “Niet veel,” antwoordde ze naar waarheid. “Alleen dat een groep katten uit onze Clan besloot om het heft in eigen handen te nemen.” Ze keek Scarface aan. “Klopt dat wat ik zeg?” Nieuwsgierigheid flikkerde kort op in haar ogen. Zou Scarface wel het hele verhaal weten?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarface
Member
Winter is coming. DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Winter is coming.    Winter is coming. Icon_minitimewo 11 dec 2019 - 22:44

Feathersky was even verrast door zijn troostend gebaar, maar de zilveren poes snorde en draaide haar kop zodat ze met haar neusje tegen zijn oor punt aan kwam. Scarface snorde op zijn beurt om haar te laten weten dat hij haar altijd zou troosten als ze dit nodig zou hebben. Maar toen hij haar vroeg naar het beleg maakte ze zich voorzichtig van hem los en Scar ging ook weer rustig goed zitten. Ze scheen weinig gehoord te hebben, maar ze wist wel dat er een groep was die het heft in eigen poten hadden genomen. Scar knikte begrijpend en ademde even kort in voor hij zich de herinneringen hoog haalde. 'Laat ik even voorop stellen dat ik alles voor de clan zou doen zelfs mijn leven geven als dat nodig zou zijn om de clan veilig te stellen.' miauwde Scarface eerst tegen de poes naast zich. Zijn blik stond ernstig en elk woord was niet meer dan gemeend. Hij zou echt sterven voor zijn clan in een poging het te beschermen! 'Wel nu eerst dacht ik dat het een gewoon beleg zou worden toen ik en vele andere krijgers Stallionstar en Sabrefur richting het kamp van de rivierclan volgde. Echter toen we daar aan kwamen ging het al snel niet zoals ook onze leider het gepland had. Sabrefur scheen een rivierclan leerling ontvoerd te hebben en wilde haar gebruiken om de heide velden weer op die manier terug te krijgen... Echter waren Crowcall, Frayhowl en ikzelf het niet met die methode eens en eiste zowel van Sabrefur als van Stallionstar dat de leerling vrij gelaten zou worden. ik ben voor onderhandelen, maar niet op zo'n achterbakse manier. Ik samen met Crowcall en Frayhowl hebben hebben niet het gehele beleg kunnen volgen omdat onze leider Bearclaw en Lavendelstorm de opdracht gaf ons weg te halen van het beleg. Ik had willen blijven, maar zag me gedwongen om de bruine tunneler te moeten volgen die Crowcall al bruut in haar nekvel vast greep en haar mee sleurde terug richting het windclan territorium... Voor we weg gingen zag ik nog Otterpaw door een rivierclanner haar van de oever plukken, maar er waren nog een paar andere clan genoten die het ook gezien hadden. Wat daar daarna gebeurd is is zelfs voor mij onbekend. Maar op de terug weg halverwege had ik niet gerekend met wat er daarna zou gebeuren...' vertelde Scarface en hij moest heel even afkappen om zijn opnieuw opborrelende woede onder controle te krijgen. Zijn stem had eerst gewoon normaal geklonken, maar je kon duidelijk de afkeer horen groeien erin tot de boosheid het over nam in de laatste paar woorden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winter is coming. DPKsfdL
Freedje
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Feathersky
BerichtOnderwerp: Re: Winter is coming.    Winter is coming. Icon_minitimedo 12 dec 2019 - 17:13

Feathersky snorde zachtjes, zelfs nadat ze geen lichaamscontact meer hadden. Het was fijn om te weten dat er katten waren bij wie ze terechtkon met haar verhaal. Het gaf haar een zeker gevoel over de toekomst. Ze wist dat zo’n katten als Treeclaw niet veel rondliepen en dat was maar goed ook, maar soms wilde ze dat graag even bevestigd zien. Ze zag Scarface dan ook als iemand aan wie ze haar verhaal kon doen en ze hoopte dat hij dat andersom ook zo zou zien, dat hij haar ook zou vertrouwen met alles wat hij wist. Ze wist dat hij een goede kat was en dat hij bepaalde keuzes had moeten maken in zijn leven, maar daar had ze alleen maar respect voor. Ze richtte haar blik op hem en zag dat wat hij ook wilde vertellen niet gemakkelijk was. Ze overwoog om zich weer tegen hem aan te drukken, maar opeens begon hij te vertellen en was te afgeleid met wat hij aan het zeggen was. Het ging inderdaad om een groep katten, maar hij was daarbij geweest. Ze luisterde zonder hem te onderbreken naar zijn verhaal. Ze trok kort met haar oortje toen Scarface aangaf dat zowel Stallionstar als Sabrefur ervoor gezorgd hadden dat de protesterende katten – waaronder hijzelf, Frayhowl en Crowcall dus – verwijderd werden van de onderhandeling. Ze richtte haar blik kort naar de grond toen hij het over Bearclaw had. Er was iets aan de kat wat ze niet vertrouwde. Ze kon haar poot er niet op leggen, maar ze voelde voor hem niet dezelfde warmte die ze voor haar andere Clanmates voelde. Alsof er iets niet juist was. Had ze daar gelijk in? Waarom zou hij Crowcall anders zo aan haar nekvel sleuren? Scarface hield op met praten en Feathersky kon aan hem zien dat hij het moeilijk had. Ze negeerde de afstand tussen hun deze keer wel en drukte haar flank bemoedigend tegen hem aan. “Wat is er gebeurd, Scarface?” vroeg ze op een zacht dringende toon. “Je kunt het me vertellen. Ik sta aan jullie kant,” murmelde ze zachtjes en gaf hem een lik over zijn wang. “Wat hebben Bearclaw en Lavenderstorm gedaan op de terugweg?” Ze had meer een vermoeden dat het over Bearclaw ging dan over Lavenderstorm, maar dat zou Scarface’s verhaal wel uitwijzen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarface
Member
Winter is coming. DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Winter is coming.    Winter is coming. Icon_minitimedo 12 dec 2019 - 21:09

Zijn woede was weer aardig onder controle toen Feathersky zich tegen hem aan drukte op een bemoedigende manier. Zijn blauwe ogen keken even naar de poes naast hem. Hij was al te ver gekomen om de waarheid verborgen te houden. Hij had het al vaker verteld, maar toch zou hij niet stoppen met elke kat te vertellen wat voor monster Bearclaw wel niet is. 'Wel Lavendelstorm deed enkel haar plicht. Bearclaw week af van het pad dat direct naar ons kamp leiden vanaf het rivier territoria. Daar ergens ver weg van alle ellende van het rivierclan kamp of van ons kamp smeet Bear Crowcall tegen de grond en maakte ons uit voor verraders en begon hoewel met in getrokken klauwen op Haar in te slaan. Ik kon moeilijk geloven dat Stallionstar dit bevel zou hebben gegeven, maar ik wilde enkel dat Bearclaw zou stoppen met zijn aanval op Crowcall en vloog hem aan. Eerst in een schijnbeweging, maar daarna heb ik echt geprobeerd hem te raken. Zowel met woorden als met slagen, maar er was niets aan dat verstand van die tunnelgraver te peuteren. Ik kon me nog net genoeg bedwingen om die bruine kater niet echt met mijn klauwen te bewerken. Toen deed ik iets wat ik anders nooit zou doen. Ik Sprong over Bear heen en ben daarna weg gerent met een uitroep dat ik voor de clan ging jagen. De daarop volgende maan ben ik ontzettend vroeg weg uit het kamp te gaan en pas heel laat terug gekomen tot ik Stallionstar op een avond tegen kwam en ik hem alles verteld had wat ik jouw nu ook vertelde Feathersky. Steeds als Bearclaw in de buurt is word ik onbedoeld kwaad en probeer ik uit alle macht te vermijden dat ik hem aan vlieg om alle vacht van zijn lijf af te krabben.' zijn woorden werden steeds furieuzer, maar hij behield nog wel zijn koelte al gingen zijn klauwen in en uit hun hulzen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winter is coming. DPKsfdL
Freedje
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Feathersky
BerichtOnderwerp: Re: Winter is coming.    Winter is coming. Icon_minitimevr 13 dec 2019 - 15:03

Wat het ook was dat er gebeurd was, het leek erop dat Scarface het in zijn beleving beleefde zoals op die avond zelf. Feathersky bewoog zorgelijk met haar oortje, maar ook nu onderbrak ze Scarface niet toen hij met zijn verhaal begon. Ze hield haar kopje scheef en luisterde naar wat hij te zeggen had, hem niet onderbrekend. Een wrang gevoel verspreidde zich door haar borstkas toen hij het over Bearclaw had en hoe deze Crowcall had behandeld. Ze zou het misschien nog eens na moeten vragen aan Crowcall, maar ze geloofde Scarface wel op zijn woord. Ze vroeg zich af hoe hun Clanmate het in zijn hoofd kon halen om haar aan te vliegen en om welke reden hij het gedaan had. Haar gedachten gingen heel even terug, naar het moment dat Sabrefur net dood was en dat nieuws gemeld werd. Ze ging in gedachten na hoe Bearclaw een patrouille samenstelde. Wie waren die katten ook alweer? Bearclaw, Daintywhiff en… Condorflower! Ze vroeg zich voor één afschuwelijk moment af wat er zich op die patrouille naar Sabrefur’s dood had afgespeeld, maar dat was iets wat ze enkel kon gissen. Misschien moest ze hier maar eens over spreken met Stallionstar. Ze besloot om nog niks tegen Scarface te zeggen. Voorlopig. “Het is goed van je dat je je niet door je woede hebt laten leiden,” zei ze zachtjes tegen de tom cat. “Ik weet hoe frustrerend het voor je moet zijn, maar ik denk dat Bearclaw’s intenties zich uiteindelijk wel zullen uitwijzen. Als jij hem aan gaat vallen, dan zal Stallionstar je daarvoor straffen en dat is het niet waard.” Ze draaide haar kopje naar Scarface en een rilling ging door haar heen. “Heb je wat je besproken hebt met mij ook al met Stallionstar besproken, Scarface? Of heeft Crowcall er al iets van gezegd? Dit lijkt me toch iets belangrijks dat met onze leader gedeeld moet worden.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarface
Member
Winter is coming. DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Winter is coming.    Winter is coming. Icon_minitimevr 13 dec 2019 - 21:30

Het was zeker verstandig geweest dat hij Bearclaw niet op elke keer dat hij die kater zag een zou vliegen. Hij was Feathersky dankbaar voor haar begrip en knikte dan ook, maar boog zich ook naar haar toe om een dankbare lik over haar wang te geven. Ze was tenminste een poes met verstand net als Crowcall al was zij juist super bang voor de bruine tunneler. 'Stallionstar was de eerste aan wie ik dit vertelde. Crowcall is te bang voor Bearclaw om denk ik ook maar iets tegen onze leider er van te zeggen. Maar ik weet niet wat Stallion er aan zou willen gaan doen? Die kater is volgens mij net zo gek als een Maanziek konijn. Als ik toen mijn verstand niet had gebruikt zouden we elkaar ter plekke aan fladderen gescheurd hebben vermoed ik.'murmelde Scarface en schudden zijn kop. Bearclaw was een zeer gevaarlijke kat en die moest scherp in het oog gehouden worden. het enigste was dat, dat monster juist vanonder de grond hen zou kunnen afluisteren?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winter is coming. DPKsfdL
Freedje
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Feathersky
BerichtOnderwerp: Re: Winter is coming.    Winter is coming. Icon_minitimedi 24 dec 2019 - 10:15

Feathersky voelde iets van opluchting door zich heengaan toen ze hoorde dat Scarface het aan Stallionstar had verteld. Ze wist dat haar leader oplettend genoeg was om niet in twijfel te trekken dat hij er iets aan zou doen. Of dat hij in elk geval de woorden in zich op zou nemen en Bearclaw vanaf nu in de gaten zou houden. Feathersky voelde medelijden opkomen voor Crowcall. De zwarte she-cat moest zich vast rot geschrokken zijn door het gedrag van haar Clanmate. Feathersky wist hoe het was om van angst voor een kat in eerste instantie niks tegen anderen te zeggen, maar praten was uiteindelijk de beste remedie voor ieder probleem. Ze werd kort uit haar malende gedachten gehaald toen Scarface een lik over haar wang gaf en snorde zachtjes naar hem. Daarna werd haar blik weer serieus. “Hij zal Bearclaw vanaf nu beter in de gaten gaan houden, vermoed ik,” sprak ze zachtjes. “Hij kan natuurlijk niks doen zo lang hij Bearclaw niet op heterdaad kan betrappen. Maar het is wat ik net zei, Scarface… Zijn echte karakter zal zich naar verloop wel uitwijzen.” Ze keek Scarface met een strenge blik aan in haar ogen. “En tot die tijd moet je je koest houden. Ik wil niet dat je iets overkomt.” Er was iets van genegenheid in haar blik te zien voordat ze deze afwendde en kort naar haar poten keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarface
Member
Winter is coming. DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Winter is coming.    Winter is coming. Icon_minitimedo 2 jan 2020 - 20:30

Ze snorde op zijn actie en ze miauwde dat de ware aard van Bearclaw ooit wel uit zou komen. Dat kon natuurlijk wel zo zijn, maar hoe lang zou dit gaan duren? Scarface wist dat dat monster onder hen in een van de tunnels naar hen zou kunnen zitten luisteren en dan misschien wel plannen maken om hen beide uit de weg te ruimen, maar ineens schoot hem wat te binnen... Bear was terug gekomen met Sabrefur's lijk! Echter voor hij zijn gedachten in woorden kon omzetten vroeg Feathersky hem op strenge toon om zich koest te houden tot die tijd. Scarface keek haar aan en wende daarna zijn blik af. Misschien zou dat beter zijn, maar dan moest Scar zichzelf aanleren om Bearclaw totaal te negeren... Iets wat hem tot nu toe niet goed gelukt was en dat was ook de reden waardoor hij laatst bijna slaags was geraakt met de bruine tunneler! Scarface dacht na en snapte best waarom ze hem vroeg om zich in te houden. 'Ik zal mijn best doen.' murmelde Scarface en zijn blauwe ogen keken weer naar de amber kleurige ogen. Hij wilde geen beloftes doen zonder een kat aan te moeten kijken. 'Je hebt gelijk Feathersky, Bearclaw zal zichzelf ooit tonen als het monster dat hij is.' Sprak Scarface zo zacht dat enkel de zilver/grijze poes het zou kunnen horen of Bearclaw zou pal in hun buurt moeten zijn geweest. Scar raakte haar neusje even met de zijne aan voor hij zich weer eventjes terug trok. het was goed een kat te hebben die niet te bang was om er over te praten, Crowcall was bang voor Bear, maar hij niet en dat zou wel heel wat poten in de aarde nodig hebben om hem bang ergens voor te krijgen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Winter is coming.    Winter is coming. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Winter is coming.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: