Until end of turn 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Until end of turn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bloodhound
Member
Until end of turn Tenor
Mark
521
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Until end of turn   Until end of turn Icon_minitimema 2 dec 2019 - 20:49Hij voelde de laatste dagen de wind hard aan zijn dikke vacht trekken. De heide geur die altijd bij de grenzen hing was steeds dieper in het Shadowclan gebied te ruiken. Een normale warrior had de zachte geuren niet opgemerkt maar Bloodpaw was een kat die geboren was met een extra sterke zintuig. Hij kon de hazenvreters van zowat kilometers veder ruiken. Toch maakte hij zich er niet zorgen om, want er was voor de rest niks opvallends: De marks bleven aan de goeie kant van de grens en er waren geen tekens geweest van dat Windclan op hun gebied aan het spoken waren. Na enkele dagen begon zijn nieuwsgierigheid toch te kriebelen, want het bleek toch echt dat hij de enige was die dit opgemerkt had. Was het zijn brein die een spelletje met hem speelde of was er meer aan de hand? Was het Starclan die hem naar Windclan probeerde te lokken omdat er iets was wat hij weten moest? De medicine cat apprentice besloot om het toch te checken ondanks hij zeker wist dat er niks aan de poot zou zijn. Met wat lompere passen stapte de maine coon dieper door het donkere woud heen tot de bomen dunner werden en meer over de vlaktes begonnen verspreidde tot er uit eindelijk niks meer was dan open velden in de verte. Bloodpaw snoof de lucht op langs de grens en trok met zijn oor. Zijn vacht trok weer hard mee in de wind en blies de bladeren die in zijn pels geplakt zaten deels met zich mee. De tom wachtte eventjes kort en stapte toen de heides op. Misschien kwam die in de problemen, misschien ook niet. In ieder geval zou Bloodpaw pas weggaan wanneer hij wist waarom Windclan hem zo leek te roepen.

Falcon only, ty x


Until end of turn Bloodo10

pixie pix:
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
Until end of turn SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: Until end of turn   Until end of turn Icon_minitimema 2 dec 2019 - 21:05

Het was pas net geweest dat Falcon medicine cat apprentice was geworden en alles duizelde hem nog een beetje. Zoveel onzekerheden, dat sowieso al. Hij was bang dat katten zouden zeggen dat hij alleen maar gekozen was omdat zijn moeder deputy was, maar niets was minder waar. Hij wilde ook StarClan niet teleurstellen, wat misschien al gebeurt was omdat het al zo lang had geduurt voordat ze door leken te hebben dat het er om ging dat hij medicine cat apprentice moest worden of misschien juist niet en werd hij geweigerd bij de half moon? Hij zuchtte even, waarna een geur van ShadowClan zijn neusgaten bereikte. Hij knipperde even verbaasd, waarna hij besloot om op onderzoek uit te gaan. Ondanks dat de andere clans nog niet wisten dat hij de nieuwe medicine cat apprentice was, had hij geen angst. Want aanvallen op eigen gebied ging toch niet gebeuren, toch? Toen zijn blauwe ogen echter de zwart-rode tom cat zagen haalde hij opgelucht adem. Want het was Bloodpaw, die hij al een keer eerder had ontmoet. "Bloodpaw!" riep hij naar de kater, waarna hij een sprintje in zette om naar de kater te rennen. Zijn lange, WindClan poten konden dat makkelijk. Hij kwam ook snel dichterbij, om half slidend te stoppen voor de grote, oudere kater. "Wat... brengt... jou hier?" vroeg hij met een grote brede glimlach. Zou Bloodpaw het ook super cool vinden dat hij nu ook bij de medicine cat squad hoorde?


그대는 나의 이야기였다
Until end of turn Unknown

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Bloodhound
Member
Until end of turn Tenor
Mark
521
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Until end of turn   Until end of turn Icon_minitimedo 5 dec 2019 - 14:23

Bloodpaw had al wat rondgedwaald op de heides voordat de eerste kat merkte dat er iets op hun gebied was wat er eigenlijk niet hoorde. Gelukkig had Bloodpaw echter de krachten als medicine cat apprentice om overal te komen zonder gezeur  en bleef hij doodkalm staan toen een kat naderde. Windclan was zijn minst favoriete clan. Nee, hij had zelfs een hekel aan hen maar toch probeerde hij vandaag die irritaties weg te schuiven. Hij wou immers maar al te graag weten wat voorn nieuws hier was. Starclan had hem hier heen getrokken als een kitten naar hun moedermelk. De kat die hem als eerste kwam begroette was Falconpaw. Hij kende de kater maar niet erg goed. Dat kwam ook wel een beetje door hem, hij probeerde namelijk zoveel mogelijk afstand te houden met de Windclanners. De tom vroeg wat hij kwam doen en gunde hem een grote glimlach. Bloodpaw kneep even zijn ogen samen en hield toen zijn dik gespierde schouders op. "Ik voelde dat er iets nieuws was op de heides." Sprak de tom licht brommend onder zijn adem terwijl de wind om hem heen danste. De geur van kruiden's kietelde zijn sterke reuk zintuig. Direct bekeek hij Falconpaw van top tot teen en begon hij rond de veel kleinere kat heen te lopen. "Hhmm." Mompelde hij in zichzelf. Zijn blik ging even naar de lucht en toen weer naar de andere kat waar een blaadje aan de vacht geplakt zat. Het was hem duidelijk. "Gefeliciteerd." Sprak de maine coon tortie toen wel plots. "Hoelang ben je al de apprentice van Routnose?" Vroeg hij hem toen nuchter.


Until end of turn Bloodo10

pixie pix:
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
Until end of turn SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: Until end of turn   Until end of turn Icon_minitimedo 5 dec 2019 - 14:53

Bloodpaw zag er soms een beetje eng uit, maar hij was dan ook ouder dan hem en hij was zoveel groter dan hem! Hij zou er nog wel een beetje ingroeien natuurlijk, maar een gigantische kater zou hij niet worden, dat wist hij zelf ook wel. Hij had zich er ook niet op ingesteld dat hij heel erg groot zou worden. Of heel erg gespierd, daar rekende hij ook niet op. Anders was het nu al wel bezig met ontwikkelen, wat hij bij sommige andere apprentices wel had gezien. Maar, hij zou katten niet beoordelen op hun uiterlijk. Ook al zagen ze er een stuk beangstigender er uit dan de meeste katten, hij was beter dan dat. Dus hij schonk de kater een grote glimlach en vroeg hem wat hij hier kwam doen in het territorium. De kater kneep zijn ogen wat samen en haalde zijn grote schouders op. Eh.. "Ik voelde dat er iets nieuws was op de heides." klonk er licht brommend van de kater af, waardoor hij even met zijn oortjes draaide. Huh?? Kon hij dat aanvoelen? Was hij zo close met StarClan? Hij knipperde even verbaasd, maar ook geïnteresseerd. Want zou hij dat dan ook ooit hebben? Of was dat gewoon iets dat bij Bloodpaw hoorde? De kater keek hem echter van top tot teen na en begon rond hem heen te lopen, inspecterend. "Uhm..." sprak hij even ietwat ongemakkelijk. Hij had geen idee waarom de kater hier zo bezig was, waarom hij zo om hem heen aan het lopen was. Was hij hem aan het checken op wonden? Of ziektes? Want als hij ziek was dan was hij niet de den uit gegaan hoor! "Hhmm." klonk er van de rood-zwarte kater af, waarna de kater omhoog keek naar de lucht. Was hij aan het communiceren met StarClan?? Wow, wat gaaf dit. Dus zo moest het zijn om als gevorderde medicine cat apprentice te zijn. "Gefeliciteerd." Huh? Met wat? Falcon keek hem verward aan met zijn blauwe ogen. Het was niet zomaar iets wat je tegen de ander zei. "Hoelang ben je al de apprentice van Routnose?" zijn mond viel zowat open van verbazing. Hoe wist hij dat! Vol verbazing was zijn blik dan ook gevestigd op die van de oudere kater. "Hoe... Hoe weet je dat?" sprak hij vol verbazing maar ook vol respect en bewondering tegen de kater. Hij vond het echt heel gaaf dat hij dat zo snel kon weten zonder dat hij ook maar iets had gezegd! "En uh.. net een paar dagen!" sprak hij met een onhandige glimlach, hij wist nog vrijwel niks van alles af dus, maar goed. Het moest ermee door, niet waar? "Dus, uh, ik hoop dat we goed kunnen samenwerken!" sprak hij met een bredere glimlach tegen de oudere kater. Ze waren soort van... collega's nu toch?


그대는 나의 이야기였다
Until end of turn Unknown

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Bloodhound
Member
Until end of turn Tenor
Mark
521
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Until end of turn   Until end of turn Icon_minitimedo 12 dec 2019 - 20:31

Hij voelde de ongemakkelijkheid van de rode tom afstralen toen hij de ander van oor tot staart bekeek. Hij zag een kruidenblaadje aan zijn pels hangen en rook de geur van verschillende planten om hem heen. Hij vond het dus niet erg moeilijk om de link te leggen dat Routnose een apprentice had gevonden, dat kleine Falcon hier de gelukkige was die ook het pad der medicine cats mocht bewandelen. De grote maine coon liet een klein gniffel horen toen Falconpaw verbaasd vroeg hoe hij het wist. De bewondering lag in de ogen van de Windclanner en kort voelde Bloodpaw zich trots over zichzelf. Iemand keek naar hem op.. dat was nog nooit eerder gebeurd. "Het was niet heel moeilijk te gissen." Sprak de tom terug met zijn baard in de keel en tikte het kruidenblaadje van diens pels af met zijn staart. Hij gaf de kleinere tom een kleine knipoog voor hij ging zitten. De wind die over de platte heides woei speelde met zijn lange vacht rondom zijn nek en borstkas als wapperende leeuwenmanen. "En uh.. net een paar dagen!" Bloodpaw knikte, het was nog maar kort dus. Ondertussen keek de tom omzich heen en snuffelde de lucht; hij was, ondanks dat hij de toekomstige med cat was, toch voorzichtig op het gebied van de vijand. Het was ook nog is wat extra hier dan bij de andere clans, immers wist bijna iedereen wel dat Bloodpaw een mening klaar had staan over de hazen. "Dus, uh, ik hoop dat we goed kunnen samenwerken!" De grote glimlach op de snuit van Falconpaw liet hem denken aan zichzelf. Ook hij was altijd zo gelukkig en enthousiast over zijn rang. Het was zijn passie, zijn droom, zijn lot. Hopelijk voelde Falconpaw zich ook zo over zijn nieuwe levensweg. "Ja ik hoop dat ook voor je jonguh, succes ermee." Mauwde hij terug, de enthousiasme van zonet was weer van hem afgedropen als gesmolten ijs. Hij was op het moment ook in een moeilijke periode van zijn leven.. so pls don't blame the sweet guy, he trying. "Heb je interesse om wat te leren over de kruiden's in Shadowclan? Misschien kun je dan Routnose verrassen met je nieuwe kennis." See! He was trying. Het was daarbij ook niet slecht om een neutrale band om te bouwen met de med cats van de andere clans, wie wist dat ze elkaar in de toekomst nodig hadden en moesten samenwerken.


Until end of turn Bloodo10

pixie pix:
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
Until end of turn SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: Until end of turn   Until end of turn Icon_minitimeza 14 dec 2019 - 0:06

Hij vond het maar knap hoor! Dat de kater hem zo snel had ontdekt als medicine cat apprentice! Hij snapte het niet, had hij het in een droom van StarClan gezien?? Zoals hij ook Everkit had gezien in StarClan? Of speelde er op dit moment iets anders? Hij wist het niet en hij was daardoor met stomheid geslagen. De grote kater voor hem gniffelde iets toen hij aan de kater vroeg hoe hij het ooit had kunnen raden. "Het was niet heel moeilijk te gissen." klonk er van de kater af, waarna er een kruidenblaadje van zijn vacht af werd getikt met de grote fluffy staart van de kater. Oh... Oeps? Hij had zich dus niet zo goed schoon gemaakt als dat hij dacht dat hij gedaan had. Gelukkig was het het ergste niet. Een blaadje was beter dan bessensap aan zijn poten.. of bloed.. je wist maar nooit wat er kon gebeuren in de tijd! Hij sprak dat hij net een paar dagen medicine cat apprentice was geworden, waarop de kater voor hem even knikte, om te laten weten dat hij hem gehoord en begrepen had. Hij vervolgde dan ook dat hij hoopte dat ze goed samen konden werken, want dit betekende dat ze ooit allebei medicine cats zouden zijn en die konden altijd soms hulp aan elkaar vragen... toch? Dat zou toch geen probleem zijn? "Ja ik dat ook voor je jonguh, succes ermee." klonk er van de kater af, waarop hij breed naar de kater glimlachte. Zijn collega-medicine-cat-apprentice! Hij vond het geweldig! "Heb je interesse om wat te leren over de kruiden's in Shadowclan? Misschien kun je dan Routnose verrassen met je nieuwe kennis." Zijn blauwe ogen begonnen van enthousiasme te stralen en een hele brede glimlach was te zien op zijn gezicht. Nou, dat kon hij toch niet afslaan?? Hoe trots zou Routnose wel niet op hem zijn als hij al dingen wist?? "Ja!" sprak hij dan ook vrijwel meteen vol enthousiasme. Zijn oren stonden compleet naar voren, zo'n aanbod zoals deze kon hij toch niet afslaan!! "Ik bedoel- als je dat zou willen, graag!" sprak hij met een onhandige glimlach tegen de kater. Hoe gaaf om dat soort dingen daar nu al te leren!


그대는 나의 이야기였다
Until end of turn Unknown

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Until end of turn   Until end of turn Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Until end of turn
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: