[Senior warrior meeting] Current situation 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Senior warrior meeting] Current situation

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
[Senior warrior meeting] Current situation DPKsfdL
Cynthia
3140
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: [Senior warrior meeting] Current situation   [Senior warrior meeting] Current situation Icon_minitimema 2 dec 2019 - 21:06

Hij had advies nodig, dat was wel duidelijk. Hij wist namelijk niet goed wat hij aan moest met de huidige situatie of hoe anderen erin stonden, dus het zou zeker geen kwaad kunnen om het te bespreken met zijn senior warriors. Hij had ze naar de leaders den geroepen, wat nu toch echt zijn den was. Hij had hier al geslapen voor de laatste moons, maar nu dat Tallstar er niet was, was er ook niemand meer die er in zou slapen naast hem. Hij zette zich neer in zijn nest en wachtte geduldig tot iedereen er was. "Ik ga er vanuit dat jullie weten waarvoor ik jullie bij elkaar heb geroepen." Begon hij rustig. "Ik zou graag jullie meningen horen over de huidige situatie en mogelijk advies." Meer standpunten zien zou hem zeker helpen.


[Senior warrior meeting, alleen voor de senior warriors en eventueel medicine cat (apprentice)]


If you are strong, you'll find responsibility
[Senior warrior meeting] Current situation 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Senior warrior meeting] Current situation 2daac610
Blup
749
Afwezig
“Excuse me I’m not fat I’m fluffy”

CAT'S PROFILE
Age: 71 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Demonslayer
BerichtOnderwerp: Re: [Senior warrior meeting] Current situation   [Senior warrior meeting] Current situation Icon_minitimema 2 dec 2019 - 21:41

Demonslayer volgde de deputy de Leaders den binnen toen hij de senior warriors opgeroepen had voor een meeting. Zijn dikke wenkbrauwen stonden in een wat boze frons samen geduwd terwijl hij zitten ging. De geur van Tallstar rook nog langs de wanden wat de grijze tom zijn staart door liet zwiepen. Snotaap was dus werkelijk vertrokken, precies zoals hij verspeld had.. hij had die kleuter nooit vertrouwd. Altijd naar je onderbuik gevoel luisteren, dat was wat wijze katten deden. De grijze senior warrior luisterde naar Acorndust die begon te spreken, hij vroeg om advies en hun meningen, iets wat hij waardeerde. Die bruine tabby die hier eerst gestaan had sloeg altijd alle ideeën, adviezen en meningen van zijn senior warriors in de wind. kleine rot clown dat het was geweest. Starclan, hij was toch maar blij dat Acorndust dan misschien eindelijk Leader werd en misschien wel weer de oude Shadowclan boven water zou houden. Demonslayer hield echter nog kort zijn idee voor zich, hij wachtte even tot de rest van de senior warrior zich verzameld hadden.


[Senior warrior meeting] Current situation Img_5410
::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Senior warrior meeting] Current situation
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: