Soleil 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Soleil

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Suncrest
Member
Soleil WUjpYVW
James
10
Actief
“We are snowflakes, melting on the tongue of the universe.”

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Suncrest
BerichtOnderwerp: Soleil   Soleil Icon_minitimedo 5 dec 2019 - 12:38

Suncrest wandelde rustig door het woud dat hij thuis noemde. De geuren van Shadowclan veilig en bekend ondanks alle onrust die zich hierin af speelde. Zo veel om je zorgen over te maken, zo veel dingen die uiteindelijk weinig vat hadden op het totaal. Oorlogen werden in enkele maanden kinder verhaaltjes, hetzelfde met rampen die vele levens hadden verwoest. Spraken ze nu niet tegen hun kroost over Skyclan en de grote reis? Ze filteren het bloed eruit en plaatsen het in een verleden, vanuit een perspectief niet van hunzelf. Als dat het lot was wat iedere gebeurtenis trof zag de jonge warrior geen rede zich onbedoeld zorgen te maken. De wereld stopte niet met draaien en als ze op het punt kwamen, dan zou hij het wel aandacht geven. Hij trok kort met zijn oor bij het horen van een geluid, te zwaar om tot een muis te behoren. Ah, Bloodpaw. Een kleine grijns sloop over zijn snuit waarna hij zich dichter tegen de grond drukte, om zacht vooruit te sluipen. Hij was benieuwd waar de gedachtes van de medicine cat apprentice heen dwaalde, de apprentice van zijn vader. Ergens was het bitter dat deze kat meer een vaderfiguur aan zijn ontwekker had gehad dan hijzelf, maar hier dwaalde hij niet op. De gevlekte kater was immers niet de stuurder van het lot. Na zichzelf nog eenmaal te hebben gestabiliseerd sprong hij op, om met een grijns voor de ander te landen. "Goedemiddag darling~ Ik heb je gevangen" spon hij warm, iets wat hem eigen was.

+ Bloodpaw


SUNCREST
...  I am unable to decide whether the veil is really being lifted, or lowered more firmly in place; whether I am witnessing a revelation or a more efficient blinding
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soleil Tenor
Mark
486
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Soleil   Soleil Icon_minitimedo 5 dec 2019 - 13:59

Met een chagrijnige brom liep Bloodpaw door het territory heen. Hij voelde zich zwaar klote maar wou dit niet toegeven. Beechresin zag hij al dagen niet- met goede redens. Toch miste hij haar enorm al zei hij dat natuurlijk niet hardop. Bloodpaw focuste zich nu vooral op zijn taken, niet dat hij dat eerst niet deed, nee de jonge tom was een harde werker maar nu zette hij er nog een extra tandje bij. Hij wou afleiding en dat kon enkel als hij bezig was. Hij sorteerde alles wel vijf keer, ging drie keer door het bos lopen op zoek naar kruiden's, bezocht de Elders wel twintig keer en rende met driehonderd kilometer per uur richting de nursury als hij daar al maar een piepje, kuchje of niesje hoorde. Het putte hem uit.. maar minder dan als hij contact zat te piekeren in zijn nest. Nu was de maine coon tortie er weer op uit. Zoekend naar iets wat hij kon doen om zijn brein stil te krijgen. Kort had hij geprobeerd te jagen maar dat was niet echt succesvol geweest. Na drie pogingen was hij gestopt en liep maar weer door. Hopend op iets anders wat hem kon amuseren. Alsof Starclan zijn stille gedachtes gehoord hadden werd hij inderdaad door iets afgeleid. Uit het niks sprong er een lichaam vanuit een schuilplaats tevoorschijn voor zijn snuit. Geschrokken opende hij zijn ogen wijd en stapte een stapje terug. Zijn nagels waren uitgeklapt maar deze duwde hij nog op tijd's in de grond in plaats van zijn clangenoot. "Goedemiddag darling~ Ik heb je gevangen" Een warme gespin zette op bij de grijs oranje witte tom. Suncrest. Geweldig. De grote tom trok zijn nagels in en bromde. "Je heb niks gevangen, zonnestraal." Gromde hij onder zijn nieuwe dieper gevormde stem.


Soleil Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suncrest
Member
Soleil WUjpYVW
James
10
Actief
“We are snowflakes, melting on the tongue of the universe.”

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Suncrest
BerichtOnderwerp: Re: Soleil   Soleil Icon_minitimedo 5 dec 2019 - 16:02

Suncrest zette een geschrokken stap naar achteren bij de reactie van de donkere kat voor hem. Het was immers niet verwacht dat een clanmate zijn klauwen zou uitslaan en de grond in zou duwen. Laat staan naar hem te grommen. Ze waren immers katten, geen honden. Geen wilde beesten die bij iedere, misschien niet al te leuke, verassing naar aanval overgingen. Maar de jonge warrior schudde snel zijn pels uit en dwong zijn oren weer naar voren. Dit was immers Bloodpaw. Ze waren samen opgegroeid en hadden de Nursery gedeeld. Ze waren dan wel niet hechte vrienden maar je was toch altijd wel familiaal met leeftijdsgenoten. En hij kende Bloodpaw als een goede kater, dus het minste wat hij kon doen was dit foutje van hem recht zetten. "Excuses schat, als ik had geweten dat je zo diep in gedachte verzonken was had ik je niet laten schrikken" verontschuldigde hij zichzelf warm, om hierna zijn kopje wat te kantelen. Hij had ergens het idee dat de tortie ergens mee zat, maar hij voelde zich niet in zijn plaats het te vragen. Daarbij kon hij redelijk asymphatisch zijn op het vlak van persoonlijke problemen, dus zette hij zich liever niet in deze situaties zonder rede. Om toch nog zijn best te doen deze interactie te redden, glimlachte hij weer voorzichtig. "Als je wilt kunnen we misschien wat leuks samen gaan doen? Of ik kan je helpen met je taken, als vergoeding voor het laten schrikken"


SUNCREST
...  I am unable to decide whether the veil is really being lifted, or lowered more firmly in place; whether I am witnessing a revelation or a more efficient blinding
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Soleil
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: