{Vipergaze} Rainy days 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Vipergaze} Rainy days

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pepperpaw
Med. cat apprentice
{Vipergaze} Rainy days 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2535
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: {Vipergaze} Rainy days   {Vipergaze} Rainy days Icon_minitimevr 6 dec 2019 - 0:56


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Voorheen deed Pep het liefste zoveel mogelijk, ze had altijd moeite gehad met stilzitten en er werd haar altijd verteld dat dit beter zou worden met de manen. Ze hadden gelijk gehad, haar onrustige energie was veranderd in een erg stille en Pepperpaw trok er vaak alleen op uit. Waar ze vroeger ging razen, liep ze nu in stilte door het territorium, de tevergeefse hoop koesterend dat er een spoortje geur van Tallstar te vinden was. Helaas was die hoop inderdaad altijd tevergeefs geweest. Ze had hem nooit gevonden. Ze ontliep trainingen van Acorndust en liep niet zo vaak meer mee met patrols. Het viel niet te ontkennen dat Pepperpaw in een ontzettende dip zat. Toen de eerste druppel regen viel, stapte ze voorzichtig onder de struiken en ging ze zitten, stilletjes afwachtend of de bui erger zou worden of zou overtrekken.

{Eerste post voor Vipergaze}


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vipergaze
Member
{Vipergaze} Rainy days DPKsfdL
Freedje
118

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Vipergaze
BerichtOnderwerp: Re: {Vipergaze} Rainy days   {Vipergaze} Rainy days Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 14:05

Vipergaze. Zijn naam was Vipergaze geworden. StarClan had hem echt gezegend met die naam en Vipergaze kon dan ook niet blijer zijn. Hij had verwacht dat ze hem zouden kisten en dat ze hem een vrouwennaam zou geven zoals Viperblossom of iets dergelijks, maar dat viel hem dan toch wel weer mee van ze. Het gaf hem nieuwe energie, energie om het beter te doen in de toekomst. En om confrontaties te vermijden. Zijn gedachten gingen kort naar Dewpaw. Zou zij nu ook niet een warrior zijn geworden? Meteen probeerde hij de gedachte uit zijn hoofd te halen. Hij zou daar nu niet meer aan gaan denken, toch? De bruine tabby schudde zijn kop en richtte zijn ambergele ogen op zijn omgeving, waar hij Pepperpaw algauw in een zag duiken onder een struik. Hé, getver. Niet Pepperpaw, maar de regen. Vipergaze voelde een korte steek door zijn hart gaan toen hij de bedrukte blik van Pepperpaw zag. Sinds Tallstar de Clan had verlaten, was ze niet meer hetzelfde geweest. Hij klemde zijn kaken op elkaar. Stomme leader van hun dat het dan ook was. Wie liet zijn dochter nu zo in de steek? Als hij ooit pappie zou worden, zou hij dat wel beter kunnen, hoor! Hij zou Tallstar’s plek wel even innemen. Tijdelijk. En dus liep hij met zijn kop fier omhoog geheven en zijn staart in de lucht op Pepperpaw af. “Yo, Pep,” sprak hij tegen haar. Hij boog zich naar voren en drukte kort zijn neusje tegen die van haar. “StarClan heeft me vannacht een bericht gestuurd via de sterren. Ze willen hun energieke, vrolijke Pepje weer terug hebben.” Hij grijnsde en drukte zijn vacht tegen het hare aan. “Houd je sterk, Peppie. Het komt allemaal wel weer goed. Dat beloof ik je.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
{Vipergaze} Rainy days 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2535
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Vipergaze} Rainy days   {Vipergaze} Rainy days Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 23:48


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Ondanks dat ze onder de struik zat, draaide de wind alsnog de regendruppels haar gezicht in. Pepperpaw trok een vies gezicht en wreef langs haar neusje, zachtjes huiverend. Voor een moment keek ze omhoog naar de grijze lucht. Dit beloofde wat voor de rest van de dag. Maar blijkbaar was het niet de bedoeling dat ze hier alleen zou zijn. Een stem liet haar opkijken naar Viperpaw- of nee wacht Vipergaze. Haar hart vlamde eventjes op met het begin van zijn opmerking. Starclan? Zouden ze gesproken hebben? Zou mama..? Maar nee, hij praatte altijd over Starclan terwijl hij er niks mee te maken had. Zo bleek nu ook wel weer. Pepperpaw zuchtte zachtjes en schudde haar kop, haar staart om haar pootjes krulde. "Starclan heeft niet met je gepraat," murmelde de apprentice, voor zich uitstarend.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vipergaze
Member
{Vipergaze} Rainy days DPKsfdL
Freedje
118

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Vipergaze
BerichtOnderwerp: Re: {Vipergaze} Rainy days   {Vipergaze} Rainy days Icon_minitimezo 8 dec 2019 - 14:05

Zijn opbeurende woorden hadden weinig zin. Ze had heel even hoopvol naar hem opgekeken toen hij zei dat StarClan hem een bericht had gestuurd, maar haar interesse zwakte vrijwel meteen af toen ze ontdekte dat dat een leugen was. Hij wilde dat hij met StarClan kon praten, als dat haar vrolijker zou maken. Het leek er echter op dat niemand haar kon opvrolijken, behalve Tallstar. En die zak was ergens verdwenen naar StarClan wist waar. Een leiderschap kon je het niet echt noemen, dat was wel duidelijk. Vipergaze hoopte dat Acorndust dat ook in zou zien en naar Highstones zou gaan zodat hij zijn negen levens kon ontvangen en hij een nieuwe deputy aan kon wijzen. Iemand die bij zijn Clan bleef in moeilijke tijden en niet van die vreemde beslissingen maakte waar de Clan onder leed. En Pepperpaw leed nu in het bijzonder; die was haar vader opeens kwijtgeraakt. “Mij niet, maar misschien gaan ze dat bij andere katten wel nog doen,” sprak hij op een rustige manier. “Een Clan kan nooit al te lang zonder leader blijven, Pepperpaw. Dat weet je goed genoeg. Of StarClan geeft zijn zegen voor een nieuwe leader of Tallstar komt terug, maar er gaat in elk geval iets gebeuren.” Nee, hij ging haar niet opzadelen met de leugen dat Tallstar waarschijnlijk terug zou keren, want dat wist hij niet zeker en hij ging niet heel vrolijk zitten te doen om de apprentice op te beuren. Als Tallstar niet meer terugkwam, werd het tijd dat ze de realiteit snel genoeg onder ogen zou zien zodat ze het achter zich zou laten. Haar attitude ging niet lang medelijden op blijven wekken in haar Clan, op een gegeven moment moest ze zich daar over heen zetten. En Vipergaze hoopte eer dat het zover was dat ze daar klaar voor zou zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
{Vipergaze} Rainy days 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2535
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Vipergaze} Rainy days   {Vipergaze} Rainy days Icon_minitimema 9 dec 2019 - 21:09


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw drukte haar teentjes de zachte aarde in, het zand knedend in een nerveus, onrustig gebaar terwijl ze naar Vipergaze luisterde. De apprentice was altijd al vol geweest van rusteloze energie, maar waar het voorheen vrij hyper was geweest, was het nu onrustig en zoekend. Ze keek weer op naar Vipergaze toen deze sprak over wat er met Shadowclan ging gebeuren. Ze knikte zwakjes, ergens in haar achterhoofd verbaasd om Vipergaze zo serieus te zien. Ze kende hem altijd meer als een lolbroek en een grapjas. Ergens liet het haar toch wel glimlachen, zich er vaag bewust van zijnde dat hij dat voor haar deed. "Hij komt terug.. Ik weet het zeker," miauwde Pepperpaw zachtjes. Ze sloeg haar blik nog een keer terug naar de aarde, voordat ze het op een ander onderwerp gooide. "Hoe is het om een warrior te zijn? Ben je blij met je nieuwe naam?" Alles beter dan onderwerp Tallstar en ze dacht oprecht dat de kater wel trots zou zijn op zijn warriornaam.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vipergaze
Member
{Vipergaze} Rainy days DPKsfdL
Freedje
118

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Vipergaze
BerichtOnderwerp: Re: {Vipergaze} Rainy days   {Vipergaze} Rainy days Icon_minitimedi 10 dec 2019 - 17:35

“Alleen de tijd zal dat vertellen,” sprak hij op een wijze toon. En… man, wat leek hij op zijn mentor! De oude zak. Het zou vast niet lang meer duren eer dat hij zich in de elder’s den zou trekken. Mooi, want dan kon Vipergaze hem vierkant uit gaan lachen. Nee hoor, dat zou hij niet doen. Maar hij ging ook niet op zijn zij zakken en laag tegen de grond zijn mentor bedanken voor al die mooie manen, want zo mooi waren ze écht niet. En zijn vorige mentor kon niet lachen met een grapje, dus om die reden was Vipergaze later warrior geworden. Oké, misschien ook wel door meer dingen die verder gingen dan een paar grapjes, maar ach. Het kwam er op neer dat hij altijd al een stevige portie potentie had gehad om de best te zijn van zijn Clan en dat zijn voormalige mentor dat veel te laat of zelfs niet had erkend. Vipergaze draaide zijn kopje en grijnsde in de richting van Pepperpaw toen ze het over een ander onderwerp had. Mooi zo. Het had geen zin om de hele tijd over Tallstar blijven praten en ze kon altijd bij hem terecht, hij zou altijd een luisterend oor voor haar bieden, maar soms moest dat onderwerp even afgedaan worden en moest er over andere dingen gepraat worden. “Ik ben in elk geval al behoorlijk blij dat het niks vrouwelijks zoals Viperblossom is geworden of iets dergelijks,” zei hij met een grijns tegen Pepperpaw. “Of Viperflower. Stel je voor.” Er ging een rilling door hem heen. “Je kunt anderen niet echt laten sidderen van angst door zo’n naam te hebben en dan zo’n knap gezicht erop te hebben, toch?” Hij knipoogde naar Pepperpaw. “En voor de rest doe ik niet veel anders dan anders, al verkeert mijn vorige mentor in het ongelooflijke geloof dat ik een stuk wijzer en serieuzer ben geworden door die rangwisseling en nieuwe naam. Heeft hij toch eens even lekker pech.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
{Vipergaze} Rainy days 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2535
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Vipergaze} Rainy days   {Vipergaze} Rainy days Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 16:19


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw haalde haar schouders op toen Vipergaze op een vreemd wijze toon begon te praten. Wellicht had hij gelijk, maar alsnog voelde Pepperpaw zich niet op haar gemak. Ze wilde graag zekerheid hebben, weten waar haar vader heen was, zodat ze er een beetje zich erop in kon stellen of hem kon zoeken en vertellen dat ze hem miste. Ze begon toch zachtjes te lachen bij de woorden van Vipergaze over zijn nieuwe naam, blij met de afleiding. “Ik vind Viperblossom anders een hele mooie naam hoor,” miauwde ze met een zachte glimlach, “dan kun je ze verrassen met hoe stoer je dan eigenlijk echt bent.”

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Vipergaze} Rainy days
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: