rudolph the red nosed reindeer 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 rudolph the red nosed reindeer

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dewberry
StarClan
rudolph the red nosed reindeer Dewpaw
dodo
440
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: rudolph the red nosed reindeer   rudolph the red nosed reindeer Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 0:55

Dewberry. De naam klonk voor haar nog een beetje vreemd, maar het was haar naam nu. Totdat ze dood zou gaan en zich bij de sterren zou voegen. De jonge kattin vond het maar een vreemd idee dat een naam drie -en soms wel vier keer als je leader werd- zou veranderen. Waarom werd je niet gewoon geboren als Dewberry? Ze schudde met haar kop. Als ze daar teveel over zou denken zou haar kop misschien nog uit elkaar barstten en daar zat ze vandaag niet op te wachten. Met een grote glimlach liep ze naar de wit met rode kater toe en knikte eventjes naar hem. ”Hoi Falcon, ben je druk?” Ze had leuke spulletjes gevonden bij de twoleg place die ze graag aan hem wilde laten zien, maar als hij druk was zou ze iemand anders moeten zoeken. ”Nog gefeliciteerd trouwens” miauwde ze met een grotere glimlach. Hoewel ze nooit heel erg close waren was ze wel trots op hem en hoopte ze dan ook dat ze samen misschien wat beter bevriend zouden kunnen zijn.

+ alleen Falcon
(nog in het kamp :3)


Dewpaw currently owns 0 spiders

She was a giver
Always poured, too much of love
Never realized watering a rock
doesn't make it soft

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconstrike
Catministrator
rudolph the red nosed reindeer SCwUkVM
Bo~
1134
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Seventeen moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: rudolph the red nosed reindeer   rudolph the red nosed reindeer Icon_minitimezo 8 dec 2019 - 20:35

Hoe vaak zou hij nog verward wakker worden voordat zijn hersenen door zouden hebben dat dit echt zijn nieuwe slaapplaats was en dat dit geen droom was? Dat hij niet één of andere rare ziekte had gehad en dat hij wakker werd in de medicine cat en binnenkort weer verder moest aan zijn apprentice taken met Stallionstar? Het duurde altijd een paar minuutjes voordat hij door had dat het echt zijn nieuwe rang was. Het bleef een beetje onwennig en dat was ergens wel een beetje grappig, maar aan de andere kant wilde hij op zich ook wel gewend zijn zodat de verwarring niet iedere ochtend ontstond. Zouden apprentices die warriors waren geworden dit ook ervaren? Hij rekte zich uit, waarna hij de den uit liep en zijn vacht even iets uitschudde. Lang alleen was hij niet, want hij herkende Dewberry al snel, waardoor hij warm naar de poes glimlachte. "Hoi Falcon, ben je druk?" klonk er van de poes af, die laatst warrior was geworden. Het leek gisteren dat hij nog in de medicine cat den langs was gegaan om haar op te vrolijken. "Goedemorgen Dewberry! Nee hoor! Nog niet!" sprak hij met een brede glimlach tegen de oudere poes. Nog niet was een goed woord, want als hij lang hier zou blijven dan zou hij het vanzelf wel druk krijgen. "Nog gefeliciteerd trouwens" klonk er met een grote glimlach van de poes af, waardoor hij breed naar de poes glimlachte. "Jij ook! Dewberry" sprak hij met een brede glimlach op zijn snuit.


그대는 나의 이야기였다
rudolph the red nosed reindeer Unknown

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
rudolph the red nosed reindeer
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: