I'll do it right this time. [TRAININGSTOPIC 1] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I'll do it right this time. [TRAININGSTOPIC 1]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowfur
Member
I'll do it right this time. [TRAININGSTOPIC 1] DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: I'll do it right this time. [TRAININGSTOPIC 1]   I'll do it right this time. [TRAININGSTOPIC 1] Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 15:14

Hij had een nieuwe apprentice gekregen. Stallionstar had hem deze keer Heatherpaw toevertrouwd, een apprentice waar Crowfur zelf eigenlijk vrij weinig gesprekken mee had gehad. Eigenlijk nagenoeg geen. Spanning gierde door zijn lijf en hij probeerde zijn gedachten aan de kant te zetten. Aan Mistpaw, die opeens elder was geworden omdat ze een aanvaring had gehad met BloodClan. Hij vergat nooit meer hoe hij er in de bergen achter was gekomen dat haar zicht slecht was. Maar toen had ze nog kans gehad om warrior te worden. Nu was die kans volledig verkeken. Nu ging ze door het leven als Mistdove. Het deed hem pijn en het maakte hem woest. Woest op de katten die haar dit aan hadden gedaan en die ze waarschijnlijk nooit meer zouden kunnen traceren. Hij zwoer bij zichzelf en bij StarClan dat als hij ze zou vinden, hij het een stuk makkelijker zou vinden om hun hetzelfde lot te geven als hij eigenlijk gedaan had moeten hebben bij de RiverClanner. De RiverClanner die Frostspots had vermoord. WindClan had enorm veel geleden en het leek erop dat het leed nog niet gedaan was, maar Crowfur zwoer dat hij het deze keer goed zou doen. Dat hij zich deze keer vol overgave in de training zou smijten en dat hij Heatherpaw opvoedde naar de warrior die dat ze verdiende te zijn. En dus stapte hij met volle moed uit zijn nest. Hij wierp een blik op de elder’s den en beloofde zichzelf dat hij Mistdove straks op zou zoeken, zodra hij klaar was met zijn training. Hij keerde zich naar de apprentice’s den en liep daar naartoe. “Heatherpaw,” sprak hij zachtjes. “Kom naar de kampuitgang. We starten vandaag met je training.” Even ging de vraag door hem heen of Crowcall trots op hem zou zijn, maar toen besefte hij zich met pijn in zijn hart dat dat nu over was. En dat hij er ook niet meer aan mocht denken van zichzelf. Hij keerde zich weg van de apprentice’s den en ging zitten, wachtend op het begin van zijn training.


+ Alleen voor Heatherpaw


I'll do it right this time. [TRAININGSTOPIC 1] Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I'll do it right this time. [TRAININGSTOPIC 1]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: