Better times ahead? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Better times ahead?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowfur
Member
Better times ahead? DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Better times ahead?   Better times ahead? Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 16:11

Sinds wanneer was alles opeens één zo’n grote rotzooi geworden? Opeens waren er Clanmates die niet meer te vertrouwen waren, was zijn relatie met Crowcall volledig gebroken en werden er dingen gedeeld op de Gathering die niemand had zien aankomen. BloodClan bleek weer actief te zijn en de buurt te terroriseren, Butterstar had spijt van haar acties en gaf de Heatherfields terug en ShadowClan was Tallstar verloren. De bruine tabby bleek uit eigen wil de Clan verlaten te hebben en Crowfur hoopte dat hij de leader ooit nog eens tegen zou komen zodat ze een hartig woordje konden spreken samen. Hij had de bruine tabby een enorme idioot gevonden in het begin, maar daarna waren ze samen ontsnapt aan een hond en had hij de leader wel kunnen appreciëren, al had hij zijn ideeën en zijn opvattingen soms wat minder gewaardeerd. Hij had Pepperpaw meegenomen uit het WindClan kamp, maar daarna bleek dat er goed voor haar gezorgd werd en ook dat had Crowfur hem vergeven. Alleen deze actie… deze actie kon niet vergeven worden. BloodClan was actief, onheil heerste in het woud en meneer besloot om er vandoor te gaan? Kom nou toch. Crowfur negeerde de irritatie die op kwam zetten en liep naar the Small Lake, waar hij vooroverboog om iets te drinken. Hij moest zich op andere dingen concentreren. De training van zijn apprentice, bijvoorbeeld. Dat was het enige belangrijke dat nu nog telde. De rest zou hij wel zien hoe hij dat aan zou pakken. De senior warrior wilde zich net weer naar voren buigen toen hij pootstappen hoorde. Hij keek over zijn schouder en knikte Breezesong toe toen zij hem naderde. “Er zijn een paar interessante dingen gezegd op de Gathering. Ook door Stallionstar,” voegde hij er aan toe. Eens zien hoe ze zou reageren.


+ Eerste post voor Breezesong


Better times ahead? Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Better times ahead? TOViWCJ
Cammie
135
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Breezesong
BerichtOnderwerp: Re: Better times ahead?   Better times ahead? Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 16:34

Het waren vreemde tijden, dat was wel zeker. Breezesong probeerde zoveel mogelijk gewoon haar Warrior taken te doen, te zorgen voor de Clan. Er te zijn voor haar zoon. Hij had het niet zo makkelijk, zeker niet met al de drama met Shatteredice er ook nog bij. Hoe dat nou fout gegaan was, daar kon zij ook niet zo goed bij. Toch bleef ze verstandig weg van alle drama, ze ging niet mengen. Het enige wat ze wilde was dat Stallionstar zich goed voelde en als moeder moest je je daar natuurlijk wel mee mengen. Ze vond het vreselijk om hem niet gelukkig te zien.
Haar uitstapje buiten het kamp had haar naar de Small Lake geleid. Ze besloot dat het geen kwaad kon om even wat te drinken en toen ze de zwarte kater zag die ze herkende als Crowfur vond ze het helemaal geen slecht idee. Het was goed om de sociale banden binnen de Clan goed te houden, zeker in deze moeilijke tijden.
Crowfur keek op toen hij haar hoorde en knikte haar toe. Ze knikte beleefd terug. 'Er zijn een paar interessante dingen gezegd op de Gathering. Ook door Stallionstar.'
Breezesong stopte naast hem en boog haar hoofd naar het water toe. Eerst wat drinken, dan antwoorden. Ze had niet het idee gehad dat Stallionstar zelf erg interessante dingen gezegd had, niet iets wat nieuw was in ieder geval. Nadat ze klaar was met drinken ging ze weer rechtop zitten en ze krulde haar dikke staart netjes om haar pootjes heen.
'Hm, jawel. Maar Stallionstar heeft niet iets nieuws bekend gemaakt, of wel?'


Better times ahead? OrbPc8H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Better times ahead? DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Better times ahead?   Better times ahead? Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 16:58

De reactie was heel anders dan hij verwacht had. Waren er meerdere katten geweest die op de hoogte waren van de “ontvoering” van de kitten? En hoe kon het zijn geweest dat het volledig langs hem heen was gegaan, dat hij niet had begrepen waar het over ging? Had hij met zijn kop onder een steen geleefd? Er was niks met de kitten gebeurd, maar Crowfur probeerde zich voor te stellen hoe het voor hem zou zijn geweest als RiverClan Leopardkit mee had genomen toen ze nog maar een kitten was en hij dacht dat hij uit elkaar ging barsten van woede. Waarom was dit langs hem heengegaan? “Ik…” Hij slikte en keek kort voor zich uit. Misschien was het eens goed als hij zijn gevoel zou delen. Breezesong was zelf een moeder en de kans dat zij hem begreep, was vrij groot. “Dat van die kitten…” Hij draaide met zijn oortje. “Crowcall en ik hebben ruzie gehad,” begon hij. Eerst maar beginnen bij het begin. “Het ging over een ontvoerde kitten en over dat WindClan steeds meer te vergelijken viel met BloodClan. Ik werd boos en verdedigde Stallionstar, maar ik wíst niks van die kitten. Geloof me of niet, maar het is volledig langs me heengegaan. En toen hoorde ik op de Gathering dat ze gelijk had, dat het waar was.” Hij neeg zijn kop naar het water. “Onze vriendschap is voorbij, evenals de kans dat we ooit mates zullen worden,” murmelde hij. “Ze lijkt het vertrouwen volledig verloren te zijn geraakt in onze Clan, maar ik weiger om te geloven dat Stallionstar het deed voor de verkeerde redenen. Als hij een slechte kat was, als WindClan slécht was, dan was die kitten toch niet ongedeerd gebleven?” Dat kon haast niet. Dat geloofde hij niet. Wat Crowcall hem ook wijs wilde maken.


Better times ahead? Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Better times ahead? TOViWCJ
Cammie
135
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Breezesong
BerichtOnderwerp: Re: Better times ahead?   Better times ahead? Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 17:43

Eerlijk gezegd had ze verwacht een argument te krijgen van Crowfur, tegenstand. Maar hij bleef stil, stamelde één woordje en keek weg. Breezesong keek hem enigszins verbaasd aan, maar ze bleef kalm zitten. Hij wilde wat kwijt dus ze wachtte geduldig af.
'Dat van die kitten...' begon hij, waardoor Breezesong even niet wist waar het over ging. Waar ging dit heen? 'Crowcall en ik hebben ruzie gehad,' begon hij toen. 'Heet ging over een ontvoerde kitten en over dat WindClan steeds meer te vergelijken viel met BloodClan. Ik werd boos en verdedigde Stallionstar, maar ik wíst niks van die kitten. Geloof me of niet, maar het is volledig langs me heengegaan. En toen hoorde ik op de Gathering dat ze gelijk had, dat het waar was.' Crowfur stopte even en boog zijn kop naar het water.
Breezesong had inmiddels al weer door waar het over ging. Die kitten, dat was waarschijnlijk Rookpaw, de dochter van Panthergrowl. Maar Rookpaw was Apprentice geweest die tijd, en geen kitten.
'Onze vriendschap is voorbij, evenals de kans dat we ooit mates zullen worden,' murmelde de zwarte kater vervolgens. 'Ze lijkt het vertrouwen volledig verloren te zijn geraakt in onze Clan, maar ik weiger om te geloven dat Stallionstar het deed voor de verkeerde redenen. Als hij een slechte kat was, als WindClan slécht was, dan was die kitten toch niet ongedeerd gebleven?'
Breezesong bleef even stil om de woorden te laten bezinken. Langzaam knikte ze. 'Hm... De kitten waar je het over hebt zal heel waarschijnlijk Rookpaw geweest zijn. Zij was gelukkig geen kitten, maar al een Apprentice. Natuurlijk maakt dat het niet minder erg,' miauwde ze rustig. 'Maar Stallionstar wist er niks van, Crowfur. Bijna niemand wist er wat van, want Sabrefur had dat destijds gedaan zonder Stallionstars toestemming.' Haar woorden waren kalm maar duidelijk. Crowfur moest weten dat Stallionstar er niks mee te maken had. Haar zoon zou dat nooit doen. 'En Stallion keurde dat besloot ook ten zeerste af. Alleen op het moment van de belegering kon hij er ook niet erg veel tegen doen. Het was een manier om Heatherfields terug te krijgen, maar zijn idee was het zeker niet geweest,' sprak ze en ze wiebelde even met haar oortjes. 'Wat Sabrefur en nog een paar andere Warriors hebben gedaan, is ook langs Stallionstar gegaan.'


Better times ahead? OrbPc8H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Better times ahead? DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Better times ahead?   Better times ahead? Icon_minitimedi 10 dec 2019 - 16:53

Crowfur richtte zijn blik op Breezesong toen zij voor hem verduidelijkte dat het niet om een kitten ging, maar om een apprentice. En dat Stallionstar niks gedaan had, maar dat het volledig viel te verwijten aan Sabrefur. Het was een actie geweest om the Heatherfields terug te verdienen, maar zelfs in Crowfur zou het nooit opgekomen zijn om zoiets te doen. Het was laf, het was misplaatst en Crowfur kon zich goed voorstellen hoe machteloos en hoe boos Stallionstar zich moest hebben gevoeld toen hij er achter gekomen was. Het deed hem ergens wel goed dat Stallionstar er dus echt helemaal niks van wist, dat het enkel Sabrefur en een paar andere warriors waren geweest. Zou het van belang zijn als hij vroeg om welke warriors het ging? Zijn vertrouwen in zijn Clan wilde hij herstellen. En bovendien was hij er sowieso niet zeker van dat Breezesong wist of het überhaupt met hem mee wilde delen om welke andere katten het ging. Maar aan de andere kant… De woorden van Crowcall tolden wel vaak rond in zijn gedachten en met dit soort acties snapte hij ergens wel dat ze begon te twijfelen aan de loyaliteit van WindClan, maar was dat gelijk een reden om hun te vergelijken met BloodClan? Het deed hem nog steeds zeer hoe dat argument was gegaan. Hij kon het zich echter nu niet permitteren om afgeleid te raken van de kwestie die voor poten lag. “Dat wist ik niet,” zei hij uiteindelijk. “Ik ben blij om te horen dat Stallionstar er niks mee te maken had.” Even liet hij een stilte vallen. “Sabrefur verdiende het niet om dood te gaan, maar misschien was hij niet de juiste deputy voor WindClan. Die actie had een nieuwe oorlog tussen RiverClan en WindClan kunnen ontketenen en dat was toen wel het laatste wat we nodig hadden.” Hij richtte zijn blik op Breezesong. “Maar is die actie van Sabrefur gelijk een reden om ons te vergelijken met BloodClan, Breezesong? Hoe zou jij reageren als jouw potentiële mate dat tegen je zei?” De senior warrior was een wijze kat en Crowfur had op dit moment echt iemand nodig waar hij zijn hart bij uit kon storten.


Better times ahead? Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Better times ahead? TOViWCJ
Cammie
135
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Breezesong
BerichtOnderwerp: Re: Better times ahead?   Better times ahead? Icon_minitimezo 15 dec 2019 - 16:02

Het bleef even stil, Breezesong was blij dat de woorden tot hem door drongen. Dat Crowcall er een groot probleem van maakte kon ze ook wel begrijpen, maar ergens vond ze het ook onterecht. De zwarte poes wist ook niet het hele verhaal natuurlijk, niemand wist dat. Er waren altijd kleine dingetjes die altijd weer nieuw waren, zo ging dat nou eenmaal. Zeker als het al een tijdje geleden gebeurt is, dan worden dingen nog overdreven ook.
'Dat wist ik niet,' zei Crowfur uiteindelijk. 'Ik ben blij te horen dat Stallionstar er niks mee te maken had.' Breezesong knikte. Dat was zij ook geweest. 'Sabrefur verdiende het niet om dood te gaan, maar misschien was hij niet de juiste deputy voor WindClan. Die actie had een nieuwe oorlog tussen RiverClan en WindClan kunnen ontketenen en dat was toen wel het laatste wat we nodig hadden.' De zwarte kater richtte zijn blik naar haar. Breezesong was het met hem eens en haar ogen stonden kalm en warm. 'Maar is die actie van Sabrefur gelijk een reden om ons te vergelijken met BloodClan, Breezesong? Hoe zou jij reageren als jouw potentiële mate dat tegen je zei?'
De Senior Warrior zuchtte even en bleef even stil, goed nadenkend over haar antwoord. Ze ging verzitten en knikte langzaam. 'Hm.. Ik zou denken, je bent niet goed wijs,' miauwde ze, met een lichte glimlach rond haar lippen, die meer bedoelt was om mee te leven dan Crowcall belachelijk te maken. 'Een daad van één kat.. Misschien kan je die kat dan vergelijken met BloodClan, maar de Clan niet. Net zoals je iemand niet kan beoordelen om hun familie. Maar dit keer is het andersom, je kan de familie niet beoordelen om één kat,' sprak Breezesong.
'Sabrefur had een fout gemaakt. We weten niet of hij dat ook beseft, maar hij had een fout gemaakt. Gelukkig voor de hele Clan is het goed afgelopen. Dat Crowcall zo reageerde... Dat is mij ook niet duidelijk. Nu weet ik natuurlijk ook niet haar reden, ik heb haar daar niet over gesproken. Volgens mij ging het vooral om dat Stallionstar het goedkeurde, maar zoals je misschien al doorhebt weet zei misschien ook niet het hele verhaal.'


Better times ahead? OrbPc8H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Better times ahead? DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Better times ahead?   Better times ahead? Icon_minitimema 16 dec 2019 - 23:27

Het was allemaal lastiger dan hij dacht. Crowcall die haar eigen versie ervan maakte en hun daarom uitmaakte voor BloodClanners terwijl ze eigenlijk het hele verhaal niet kende, heel de problemen van WindClan zelf, het complot dat zich blijkbaar had afgespeeld zonder dat hij daarvan wist. Hij vroeg zich af wat er was gebeurd om Crowcall tot die beslissing te doen komen. Hij probeerde zich te herinneren wat ze nog had gezegd, maar de woorden leken allemaal in elkaar over te gaan. Hij herinnerde zich nog de felle blik waarmee ze hem had aangekeken, de pijn in haar ogen toen ze zich besefte dat hij haar niet geloofde. Hij vroeg zich af of ze het écht zo makkelijk van zich af had kunnen zetten of dat het haar grote moeite had gekost om hem los te laten. Of was hij diegene die er het meeste last van had en was Crowcall juist blij dat ze van hem af was? Breezesong weergaf haar reflectie over hoe zij het aanvoelde en Crowfur knikte bedachtzaam. “Soms vraag ik me af of er iets gebeurd is buiten Sabrefur’s actie om wat haar heeft doen twijfelen. Iets wat me volledig is ontgaan.” En opeens kwam het weer terug. Clanmates die elkaar aanvallen. Hij draaide zijn kop met een ruk naar Breezesong. “Ze had het over Clanmates die elkaar liever aanvielen dan een RiverClanner te sparen. Heb jij een idee waar dat over zou kunnen gaan, Breezesong?” Zijn hart klopte in zijn keel. Hij had het sterke gevoel dat hij iets miste, dat er iets niet klopte. “Breezesong, kun je je misschien toevallig herinneren wie dat aanwezig waren toen Sabrefur zijn actie ondernam tegen RiverClan?” Misschien als hij kon ontdekken wie daarbij waren, dat hij met één van hun kon gaan praten. Misschien zou het dan wel duidelijker worden.


Better times ahead? Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Better times ahead? DPKsfdL
Rebecca
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Lavenderstorm
BerichtOnderwerp: Re: Better times ahead?   Better times ahead? Icon_minitimedi 17 dec 2019 - 19:41

Raging like a storm


Al de gehele ochtend was ze aan het jagen geweest, geen enkele poging was geslaagd en ze had er flink te pest in. Ze wist wel dat ze niet altijd geluk kon hebben maar toch. Kwaad snoof ze even en versnelde haar passen toen ze bijna over een gesprek heenviel. Haar moeder en Crowfur waren in gesprek en ze ving nog net de laatste woorden van de zwarte kater op. ''...wie dat aanwezig waren toen Sabrefur zijn actie ondernam tegen RiverClan?” miauwde hij en ze stopte met waar ze naartoe aan het lopen was. Haar groene ogen knepen zich samen toen ze zich bij het tweetal voegde. "Ik was erbij" miauwde ze en ze keek in de blauwe ogen van de zwarte kater. Waar wilde hij heen met dit gesprek?

OOC: Toestemming <3


thanks, spyder!


Better times ahead? Lavend18
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Better times ahead? TOViWCJ
Cammie
135
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Breezesong
BerichtOnderwerp: Re: Better times ahead?   Better times ahead? Icon_minitimema 23 dec 2019 - 18:36

Crowfur knikte bedachtzaam bij haar woorden. Het was haar mening, zij wist natuurlijk ook niet altijd alles. Ze had nog geen woord gesproken met Crowcall hierover, misschien miste zij wel juist hetgeen wat haar zo kwaad maakte hierom. Misschien zou ze ooit nog met de zwarte poes in gesprek moeten gaan, bedacht ze.
'Soms vraag ik me af of er iets gebeurd is buiten Sabrefur’s actie om wat haar heeft doen twijfelen. Iets wat me volledig is ontgaan,' zei Crowfur en Breeze knikte. Ze wilde net zeggen dat zij ook niet alles wist, toen de zwarte kater weer begon te spreken. 'Ze had het over Clanmates die elkaar liever aanvielen dan een RiverClanner te sparen. Heb jij een idee waar dat over zou kunnen gaan, Breezesong?' Crowfur vroeg het alsof zijn hele leven er aan afhing. In ieder geval zijn relatie met Crowcall.
De Senior Warrior fronste een beetje. Liever vechten? Voor zover zij wist had er helemaal geen bloed gevloeid. Maar zij was ook niet bij het gevecht aanwezig geweest. Toch had ze natuurlijk wel dingen gehoord, van Stallionstar en van Swiftcloud, de andere katten natuurlijk. Voor ze iets kon zeggen ving ze de geur van haar dochter op.
'Ik was erbij,' miauwde Lavenderstorm, die naar Crowfur keek. Breeze keek op en fronste even. Ze wist dat ze niet bepaald een fan was geweest van hoe Stallionstar het gedaan had. Ze had Sabrefur geholpen met Rookpaw. Maar Breezesong had het gevoel dat het ergens anders over ging nu.
'Lavenderstorm, waar gaat dit over? Waar was je bij?' vroeg ze, haar staart lichtjes heen en weer zwiepend. Ze had het idee dat ze dit geen leuk nieuws ging vinden.


Better times ahead? OrbPc8H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Better times ahead?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: