I only see you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I only see you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I only see you BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: I only see you   I only see you Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 19:10

Littlefish voelde zich nog steeds niet helemaal geweldig, Hoewel het leek te beteren. De misselijkheid waar ze vanochtend opnieuw mee opgestaan was, was weer weggeëbd en ze had zelfs een kleine prooi naar binnen kunnen werken. Waarschijnlijk was het iets griepachtigs - niets te ernstigs, anders had ze zich vast erger gevoelt. De kleine calico sloot haar turquoise ogen en legde haar kopje op haar poten. Ze had slechts geslapen en nu, terwijl het zonhoog was en de zon zo op het warmste van de dag was, begon ze zich toch slaperig te voelen. Littlefish geeuwde even uitgebreid. Ze zou zo in slaap kunnen vallen.

+Outrage eerst
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Outrage
Member
I only see you Tumblr_omcueqXSSX1sandloo2_r1_400
Sean
289
Actief
I may be as pretty as an angel, but I sure as hell ain't one.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Outrage
BerichtOnderwerp: Re: I only see you   I only see you Icon_minitimeza 4 jan 2020 - 10:30

Zijn zicht was naar wazig naar duister gegaan in een span van enkele weken. Het was iets pijnlijks voor hem geweest, maar elke dag probeerde hij opnieuw en opnieuw dingen te doen voor de clan. In het begin was het lastig geweest en had hij meerdere keren tegen katten aangelopen, hij was zelfs meerdere malen over en tegen stenen gelopen. Hij was zo vertrouwd op zijn zicht, het was beangstigend. Met korte passen schuifelde hij dan ook weer door het kamp. Voor nu had niemand hem er echt op aangesproken. Zijn moeder en diens deputy waren vast te druk bezig met andere zaken... En zijn zus en Chivysniff hadden ook genoeg te doen. Even hield hij halt waarna hij kort even zijn oortjes wiebelde en zijn mond wat opende. Hij had geleerd geuren te onderscheiden van elkaar. Het was nog niet perfect maar hij kon de belangrijkste katten al van elkaar onderscheiden. Een warme glimlach kwam op zijn gezicht waarna hij langzaam naast zijn dochter neer zakte. Zijn nutteloze ogen staarden dan ook vlak naast haar kopje, maar hij probeerde zo hard om normaal te zijn. Hij wilde helemaal geen elder zijn, hij wilde sterk zijn en sterven als een warrior. Oh starclan aan wat had hij dit verdient? Even neusde de roodkleurige kater voorzichtig de ander, een actie waarbij hij kort haar schouder even aanraakte. "Alles ok?" vroeg hij zacht en teder met zijn diepe bromstem. Ze had zitten geeuwen, althans hij had gedacht dat zij het was... Dus het kon goed zijn dat ze ziek of moe was. Als dat het geval was dan zou hij erop staan dat ze wat rust zou nemen.


AND IN THEIR EYES HE WAS THE BAD GUY

THEME I, II, III
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I only see you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: