Night hunting. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Night hunting.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Darkvoid
Member
Night hunting.  DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Night hunting.    Night hunting.  Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 8:34

“Dan ben je inderdaad echt gezegend, ja,” sprak hij en hij wierp kort een blik op haar. Hij merkte op dat hun blikken elkaar kruisten en hij hield haar blik vast. Zij wendde als eerste haar blik af en hij glimlachte flauwtjes. Het was grappig dat ze toevallig dezelfde opvattingen deelden en Darkvoid was wel benieuwd wat er van een nacht jagen zou komen. Zouden ze elkaar daarna nog spreken of zou het weer oppervlakkig contact worden? Hij wist dat de nacht soms een ander effect kon hebben dan de dag. Tijdens de dag was hij omringd door zijn Clanmates en had hij zijn taken die vervuld moesten worden aan zijn kop, maar tijdens de nacht kon hij tijd vrijmaken, kon hij interesse tonen in wat er hem gezegd werd. Dat had hij bij Amberhunt ook wel gekund overdag, maar dat was een tom cat geweest. Hij vermoedde dat de gesprekken bij een she-cat toch ietsje anders verliepen, maar dat kon hij verkeerd hebben. Carameltwirl haalde hem uit zijn gedachten door een opmerking te maken en hij knikte. Hij stond op en volgde haar. Het sterrenlicht was al in overmaten aanwezig en inmiddels maakte de kat voor de nachtwacht zich op. Darkvoid glipte langs hem heen na hem een knikje gegeven te hebben en niet veel later bevond hij zich in het territorium. “Waar wil je naartoe gaan?” vroeg hij aan Carameltwirl. “Wil je een poging wagen bij de borders of wil je liever naar een meer rustigere plek gaan?”


+ Alleen voor Carameltwirl

- Reactie op dit topic: Klikje
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Night hunting.  Carramello
-
69
Actief
She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

CAT'S PROFILE
Age: ⤜ 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Carameltwirl
BerichtOnderwerp: Re: Night hunting.    Night hunting.  Icon_minitimedi 17 dec 2019 - 13:06


Carameltwirls ogen glitterden van het sterrenlicht. Haar zachte pootstapjes waren voor zelfs een getraind oor bijna niet te onderscheiden van de wind en spookachtige geklapper van vleugels van de vleermuizen. Carameltwirl nam de frisse geur op en snorde genietend toen de schaduwen als een kleed over haar vacht werd gedrapeerd. Ze voelde zich toch steeds betrapt als ze langs een wachter glipte. En helemaal nu ze niet alleen was, maar dat een zwarte kater haar volgde. Wat zouden ze morgen wel niet in het kamp fluisteren! Ze probeerde de gedachte weg te drukken toen ze Darkvoid zijn aanwezigheid weer naast haar voelde. Een glimlachje kwam op haar gezicht en ze stapte kalm verder. Hij vroeg of ze naar de grenzen wilde of naar een rustig plekje. Nou, de grenzen wilde ze liever niet heen. Twee ShadowClanners bij de grenzen in het holst van de nacht? Wat zouden de andere clans wel niet denken. Nee, ze wilde dan liever kalm plekje in hun territorium. ‘Zullen we een rustig plekje zoeken?’ miauwde ze zoetjes. ‘Ik hou van de stilte,’ snorde ze toen vrolijk. Geen gedrum van monsters op het donderpad. Nee, alleen de wind, geschuifel in de ondergrond van prooi en krekels.


Maybe forever is not ment for us
Night hunting.  Caramelos2
Maybe forever is waiting for us
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkvoid
Member
Night hunting.  DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Night hunting.    Night hunting.  Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 10:27

Carameltwirl koos voor een rustigere plek en Darkvoid knikte goedkeurend. Misschien zou er van jagen niet veel komen. Ze leek hem een aangename gesprekspartner en Darkvoid wilde eigenlijk wel meer over haar te weten komen. Het was gek hoe veel tijd je met elkaar in één Clan kon spenderen, maar zonder dat je echt wist wat de achtergrondverhalen waren en dat soort dingen. Je hoorde enkel de verhalen die als geruchten door het kamp gingen of gebeurtenissen die je zelf had meegemaakt, maar voor de rest was het een raadsel hoe iemand zich voelde en wat voor interacties er al waren geweest tussen verschillende katten. “Natuurlijk,” zei hij op een rustige toon tegen haar. Ze hadden verschillende opties, maar Darkvoid wist wel een plek waar ze zeker niet gestoord zouden worden. En als ze een beetje aan het begin van de grot zouden blijven, zouden hun pelzen ook gewoon droog blijven. “Ik weet wel iets,” zei hij op een geheimzinnige toon tegen Carameltwirl, waarna hij haar begeleidde naar de grot. “Misschien een ongebruikelijke keuze, maar niemand zal ons hier gaan zoeken in elk geval,” zei hij over zijn schouder tegen haar. “En we zijn een beetje beschut tegen de wind.” De ingang van the Swamp Cavern doemde algauw op in de verte en Darkvoid trok kort met zijn oortje toen hij zag hoe niet bepaald uitnodigend de grot voor hun lag. Ach ja. Niets aan te doen. “Hoe vaak ik als apprentice wel eens niet overwogen heb om gewoon naar binnen te gaan en te ontdekken hoe het er uit ziet,” zei hij met een glimlach tegen haar, terugdenkend aan die tijd waar alles nog simpel was en voor de poot liggend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Night hunting.  Carramello
-
69
Actief
She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

CAT'S PROFILE
Age: ⤜ 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Carameltwirl
BerichtOnderwerp: Re: Night hunting.    Night hunting.  Icon_minitimevr 20 dec 2019 - 12:08


Carameltwirl stond even stil in het midden van het woud, haar pels opgezet tegen de koude nachtwind. Maar verder was het dodelijk stil, haar lichte ogen gingen naar haar jachtpartner. Ze wiebelde haar oortjes even onzeker toen hij sprak dat hij wel wat wist, maar verder nog niet zij wat. Ze volgde hem behoedzaam, haar pootstapjes muisstil. Ze bleef dicht bij de kater in de buurt toen hij haar leidde naar de ingang van de Swamp Cavern. Even kort draaide haar oortjes in haar nek. Hoezo wilde hij daarheen? Ze voelde een vreemde kriebel in haar buik toen ze even aarzelde toen ze de ingang van de grot zag. Hoezo wilde hij niet gezocht worden. ‘Oké,’ miauwde ze toen ook zachtjes. Ze hield haar staart laag, waarna ze achter hem aan ging. Ze dacht dat er van jagen waarschijnlijk niet veel meer van kwam. Dit begon steeds meer op een avontuur te lijken. Ze kreeg een flashback van toen ze zich had laten overhalen door haar vrienden om naar de rivier te gaan. Ze ging eens wat dichter naast de zwarte kater lopen. ‘Ik ben er nog nooit in geweest,’ sprak ze in een zoete fluistering. Haar ogen weerglommen onzeker in het maanlicht. De maan was immers bijna vol, iets wat koude schaduwen over hen heen liet vallen. Haar blik ging naar de zwarte kater. ‘We zullen niets kunnen zien, denk je wel?’ miauwde ze zachtjes. Met andere woorden, ze zouden verhuld zijn in de duisternis. Onzichtbaar.


Maybe forever is not ment for us
Night hunting.  Caramelos2
Maybe forever is waiting for us
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Night hunting.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: