Too late. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Too late.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vallon
Member
Too late. DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Vallon
BerichtOnderwerp: Too late.    Too late. Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 21:49

Helaas was zijn tijd gekomen en had hij nog steeds niet genoeg hondentanden verzameld om naar een barn te mogen verhuizen. En dus had hij maar een pand gebruikt dat zich ergens in Twolegplace bevond. Het was niet erg groot, maar de ramen waren niet al te gebroken en Vallon had het goed kunnen gebruiken om in elk geval beschut te zijn tegen de kou. Indringers wist hij makkelijk te verjagen en eigenlijk had hij geluk dat er ook prooi aanwezig was in het verlaten Twolegnest, anders had hij dat probleem er ook nog eens bijgehad. Hij moest immers aansterken om zijn opdrachten te kunnen doen en dat ging niet op een lege maag. Hij wist dat hij dicht in de buurt was om zijn zoveelste hondentand te verdienen, maar ach… Het was niet alsof de opdrachten zich vanzelf aandienden en zowel Cobra als Sinclaw waren niet bepaald gul met hun hondentanden. Maar ach, hij zou het wel redden. Hij redde het altijd. Vallon richtte zijn blik op zijn omgeving. Hij bevond zich inmiddels binnen het kamp en het viel hem op dat het er vrij rustig was. Zijn blik viel meteen op een kitten die buiten de warme schuur stond. Hij zag dat het het jong van Cobra en Shade was, die geflipte queen waarvan Vallon niet begreep wat Cobra in haar zag. Ze leek er niet bij te zijn en Vallon naderde het kleintje zorgvuldig. Eens zien wat voor vlees hij in de kuip had. “Is het niet wat koud voor je hier buiten, jonge kat?” bromde hij.


+ Eerste post voor Moriah
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moriah
Member
Too late. Dd4eq1r-745a31c6-2ff7-48fd-bf98-da2b31489a0d
Sean
17
Actief
Are you afraid of me now?

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Moriah
BerichtOnderwerp: Re: Too late.    Too late. Icon_minitimema 9 dec 2019 - 20:55

Hij was de barn weer eens uit geglipt. Waarom? Hij was het eigenlijk alweer vergeten. Een frons lag op zijn gelaat, denkende aan de reden waarom hij hier buiten was... Maar al snel verwierp hij die uitstraling en gedachte. Ah wat maakte het ook uit. Hij was nu hier en er was weinig dat er nu aan veranderd kon worden. Hij glimlachte even waarna hij kort opkeek, zoekende naar iets dat hij kon doen binnen het kamp. Het duurde echter niet lang voordat een kater hem benaderde. Even keek het grijze kind met een opgetrokken wenkbrauw naar de ander. Wat moest het? Toen de ander hem echter een vraag stelde, vloog het meteen in het verkeerde keelgat van het jong. "Ikke doe wat ikke wil!" zei hij dan ook boos naar de ander, de haartjes op zijn rug rezen wat terwijl hij woest naar de ander keek. "Ikke wil buiten zijn dus ikke buiten zijn!" en wat de ander ook zei, het was niet waar. Ja, het was koud... maar dat zou Moriah nooit toegeven, zeker niet aan de ander.


Too late. Dc797n0-02caae1e-9592-45ab-8160-41643345afc6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vallon
Member
Too late. DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Vallon
BerichtOnderwerp: Re: Too late.    Too late. Icon_minitimedi 10 dec 2019 - 16:33

Moriah was alles wat hij had kunnen verwachten van een zoon van de leader. Hij begon te krijsen dat hij kon doen wat hij wilde en dat toch niemand hem zou tegenhouden. Vallon wilde wel eens zien of hij die woorden nog steeds waar kon maken als het zijn vader zou zijn die hem op zou dragen om terug naar de schuur te keren, maar voor de één of andere reden had hij het idee dat het Cobra vrij weinig uit zou maken wat zijn kittens deden. Vallon vroeg zich heel even af hoe het zou zijn geweest als hijzelf kittens had gehad. Niet hier, maar in zijn vorige Clan. Zou het allemaal anders zijn gelopen dan of zou hij zijn haatgevoelens nog steeds niet onderdrukt hebben? Als apprentice zijnde was er wel een she-cat geweest die zijn aandacht had getrokken, maar iemand anders was opeens belangrijker geweest en ook zij was uit zijn poten geglipt. Net zoals de laatste tijd zowat alles uit zijn poten glipte. “Dan moet je het zelf maar weten, jonge kat,” bromde hij. “Je moet niet gaan klagen als je dadelijk ziek wordt.” Hij was echter nog niet van plan om weg te gaan en ging zitten. “Heb je al kennis gemaakt met de nieuwe kittens van de Elite?” Hij had het natuurlijk over de RiverClanners die erbij waren gekomen, maar hij betwijfelde of Moriah dat mee had gekregen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moriah
Member
Too late. Dd4eq1r-745a31c6-2ff7-48fd-bf98-da2b31489a0d
Sean
17
Actief
Are you afraid of me now?

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Moriah
BerichtOnderwerp: Re: Too late.    Too late. Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 23:57

DE oudere kater wilde hem de les spellen. Dat was niet zo wijs. Moriah was immers een eigenwijs snotjoch dat niks liever wilde dan zijn eigen dingetje doen. Hij zag er helemaal geen probleem in en ging dan ook niet stoppen. Nu niet, nooit niet. Toen de ander dan ook toegaf, stak hij triomfantelijk zijn borstkas wat meer naar voren. Een teken die schreeuwde om een aandacht. 'Geef mij prijs! Oh kijk naar mij!' Het droop er gewoon van. En klagen? Omdat hij ziek was? Puh! "Ikke ben een sterke bloodclanner en sterke bloodclanners worden niet ziek!" verklaarde hij met glinsterende oogjes naar de ander. Ziek worden was voor losers! En hij was helemaal geen loser! Toen de ander echter over iets anders begon, trok hij even met zijn oortjes. Waarom ging het opeens over iemand anders? Over katten die helemaal niet hem waren? Hadden ze iets gedaan dat opmerkelijk was? Dat hun belangrijk maakte? Belangrijker dan hem? Waren ze sterker? Waren ze een uitdaging? "Nieuwe kittens?" vroeg hij dan ook vragend, niet goed wetende wat de tabby kater bedoelde. "Waar halen ze nieuwe kittens?" Ja, waar kwamen die dan vandaan hm?


Too late. Dc797n0-02caae1e-9592-45ab-8160-41643345afc6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vallon
Member
Too late. DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Vallon
BerichtOnderwerp: Re: Too late.    Too late. Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 12:09

Vallon gaf een goedkeurend knikje toen hij de woorden van Moriah hoorde. Hij hoopte dat Moriah deze houding aan kon houden als hij ouder werd. Maar ja, het was Cobra’s jong: veel andere keus zou hij wel niet hebben. De verwachtingen van het jong van een leader lagen nu eenmaal hoger dan de verwachtingen van katten die geen hoge rank hadden. Dat was nu eenmaal zo. Vallon was op dat vlak vrij rustig: als hij kittens zou krijgen, dan zou het hem niks schelen hoe ze zouden zijn. Als ze maar gelukkig waren. Hij deelde dat soort meningen echter niet omdat het hem soft zou doen lijken. Alsof hij geen zak gaf om reputatie. Misschien was dat ook wel niet zo. Het was een fout geweest dat hij uit ShadowClan verbannen was en hij had BloodClan als zijn wraak gezien, maar meer ook niet. Hij wist dat hij ergens in zijn hart altijd zou toebehoren tot ShadowClan. Maar dat mocht hij hier natuurlijk niet laten merken. Hij moest hij een toneeltje hooghouden. Eenmaal dat je in BloodClan was gerold, kwam je er toch niet meer uit. Dat had hij Skadi gezegd en dat was ook zo. “RiverClan,” gromde hij op de vraag van Moriah. “Je zou eens kennis met ze moeten maken. Ik weet zeker dat jij dat naïeve Clangevoel er wel uit krijgt.” Hij knipoogde samenzweerderig naar de kitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moriah
Member
Too late. Dd4eq1r-745a31c6-2ff7-48fd-bf98-da2b31489a0d
Sean
17
Actief
Are you afraid of me now?

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Moriah
BerichtOnderwerp: Re: Too late.    Too late. Icon_minitimezo 29 dec 2019 - 18:09

Riverclan zei hij. Even flikkerde zijn oortjes wat naar voren, een glinstering van interesse lag in zijn grasgroene kijkers. Dat klonk vreemd en vertwist. Die twee woorden hoorden niet bij elkaar, laat staan dat ze iets... Konden betekenen? Maar blijkbaar was het wel zo, want de ander ging verder. Zijn redenering kreeg een ruggengraat en stabiliteit... Het was waar, of niet? "Clangevoel?" klonk er even twijfelachtig van de kitten af. Hij vond het vreemd en raar. Hij wilde het liefst van al duidelijk maken dat dat dat gewoon niet kon... maar zijn nieuwsgierigheid won het van hem. "Wat is... Riverclan?" vroeg hij dan ook met lichte twijfel aan de ander. Kort schudde hij dan ook zijn schouders en kopje waarna hij even met felle ogen opkeek naar de ander. "Waarom is er iets anders dan Bloodclan? Waarom?!" Woede borrelde op in zijn stem. Waarom was het anders? Het hoorde niet zo, zo was het hem niet geleerd. Dit kon niet zijn!


Too late. Dc797n0-02caae1e-9592-45ab-8160-41643345afc6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Too late.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: