There's a lot going on right now. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 There's a lot going on right now.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
There's a lot going on right now.  DPKsfdL
Freedje
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Feathersky
BerichtOnderwerp: There's a lot going on right now.    There's a lot going on right now.  Icon_minitimezo 8 dec 2019 - 15:52

Een zachte zucht verliet haar lippen. De Gathering was… interessant geweest, om het zo maar even uit te drukken. Ze hoopte dat Lunarpaw in elk geval niet al te veel angst zou hebben om nog buiten het kamp te gaan en dat ze een beetje vertrouwen in haar Clanmates en in haar training zou hebben. De prophecy was niet bepaald aangenaam geweest om aan te horen en Feathersky kon het maar nauwelijks verdoezelen dat het haar toch wel wat angst inboezemde. De angst in de ogen van de RiverClan leader was echt geweest, evenals haar excuses en het feit dat ze haar rang op wilde geven. Ze had een fout gemaakt, maar moest ze daar echt zo hard voor gestraft worden? Ze gingen hun doden niet terugkrijgen met de excuses, maar het was een teken naar vrede geweest en Feathersky hoopte dat Stallionstar het zou accepteren. Er zaten donkere tijden voor het woud aan te komen en Feathersky hoopte dat ze in haar buurt van haar dochter zou zijn wanneer deze zich effectief aan zouden kondigen. Ze schudde haar kopje en slikte. Ze kon hier nu niet te veel over nadenken, niet nu ze haar taak als mentor had die ze op zich moest nemen en andere taken die ze voor haar Clan moest doen, waaronder jagen. Het zachte miezeren van eerder in de ochtend was gelukkig overgegaan en een kille bries was ervoor in de plaats gekomen. Feathersky wilde net haar spieren opspannen zodat ze kon gaan jagen toen ze plotseling de geur van een Clanmate rook. Het was Dewberry, één van de kersverse warriors. Feathersky wierp haar een warme blik toe. “Hoe bevalt het leven als warrior je, Dewberry?” vroeg ze met een warme stem aan haar Clanmate.


+ Eerste post voor Dewberry
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
There's a lot going on right now.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: