Everyone is important. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Everyone is important.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Everyone is important.  DPKsfdL
Freedje
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Evening •
BerichtOnderwerp: Everyone is important.    Everyone is important.  Icon_minitimezo 8 dec 2019 - 16:33

De lucht begon te betrekken boven haar hoofd en Evening wist dat het binnen de kortste keren zou gaan sneeuwen. Dat betekende dat de grond spiegelglad zou zijn en dat ze zich beter naar binnen kon begeven, waar het warmer en veiliger was. Met haar prooi tussen haar kaken geklemd, een muis, rende ze terug naar de grot. Het begon te sneeuwen eer dat ze binnen was en ze keek kort over haar schouder naar de witte vlokjes die naar beneden dwarrelden. Het zou niet lang duren voordat de bergen weer gehuld zouden zijn in een flinke laag sneeuw en Evening draaide de buitenwereld de rug toe. De koude spetters van de waterval die op haar pels belandden deden haar even rillen, maar ze schudde ze van zich af en liep vervolgens naar de prooistapel, waar ze haar prooi op liet vallen. Ze zag dat bijna alle katten binnen waren en dat het een gezellige boel was. Ze glimlachte warm en zocht met haar ogen naar één kat in het specifiek, maar kon hem niet meteen vinden en besloot om dan maar een kijkje te gaan nemen bij de rest. Ze wist niet zo goed waar ze heen wilde gaan, maar ze stopte met wandelen toen ze een she-cat op zich af zag komen. Ze herkende Moraine direct en een glimlach ontstond om haar lippen. Ze zwaaide een groet met haar staart en ging vervolgens zitten. “Ook aan het genieten van de aangename warmte hier, Moraine?” vroeg ze met een zachte blik in haar ogen.


+ Eerste post voor Moraine •
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Everyone is important.  E2f9e310
Daniëlle
223
Actief
Have you ever seen the sun after the heartbreak?
Frozen somewhere in time
Have you ever seen the stars after the word goodbye?

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Moraine •
BerichtOnderwerp: Re: Everyone is important.    Everyone is important.  Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 20:22

Het was gezelliger aan het worden in de grot. Het was kouder nu buiten en dus gingen minder katten eropuit, behalve als ze wel moesten. Alsnog was Moraine jaloers. Was er niet iemand die haar mee kon nemen? Ze had verhalen gehoord over sneeuw, en het werd kouder dus dan zou er toch zeker sneeuw vallen? Enthousiast liep ze op Evening af, die net de grot binnen was gekomen. ‘Ook aan het genieten van de aangename warmte hier, Moraine?’ De elder ging naast Evening zitten. Ze besloot dat ze maar niet zou zeggen dat ze niets had om het mee te vergelijken. “Ja, zoiets.” Dit was haar kans, vertelde ze zichzelf. Nu kon ze vragen stellen want Evening had duidelijk tijd voor haar, iets wat bijna niemand meer voor haar leek te hebben. “Hoe is het nu buiten? Ligt er... “sneeuw”?”, vroeg ze nieuwsgierig.


Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogear | Marshfire | Stonekit | Mourningchant | Watercolour | Butterflykit
On the outside always looking in will I
Everyone is important.  XB30tJn
Ever be more than I've always been
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Everyone is important.  DPKsfdL
Freedje
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Evening •
BerichtOnderwerp: Re: Everyone is important.    Everyone is important.  Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 12:51

Evening glimlachte en luisterde aandachtig naar de vraag die haar gesteld werd. “Nog niet,” antwoordde ze. “Maar aan de lucht te zien, kan dat elk moment gebeuren.” Ze wist dat Moraine elder was geworden omdat haar gehoor niet optimaal was. Ze vond het altijd verschrikkelijk als één van de jonge katten zich vervroegd als elder terug moest trekken omwille van een beperking waar ze niks aan konden doen. Het was echter gevaarlijk voor Moraine om alleen naar buiten te gaan omdat ze gevaar nooit direct aan zou horen komen, maar gelukkig was er niks mis met haar ogen. Evening vond dan ook dat ze gerust naar buiten konden gaan. Ze droeg een warm hart voor iedereen in de Tribe en ze vond het verschrikkelijk als Moraine zich opgesloten zou voelen in de grot. “Waarom kom je niet even mee naar buiten zodat je het voor jezelf kunt zien?” sprak ze luid en duidelijk, haar lippen de woorden duidelijk laten vormend. Een glimlach speelde om haar lippen en ze trok verwachtingsvol met haar oortjes. Ze had wel zo’n idee dat Moraine het een goed idee zou vinden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Everyone is important.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: