[OPEN] grote zoetwatervis 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [OPEN] grote zoetwatervis

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[OPEN] grote zoetwatervis Avatar_ae36dc30e178_128
myself
36
Actief
ai

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Lucentnight
BerichtOnderwerp: [OPEN] grote zoetwatervis   [OPEN] grote zoetwatervis Icon_minitimema 9 dec 2019 - 16:46


[OPEN] grote zoetwatervis Dbl9md10

Langs de kant van de rivier was de warrior een dode snoek tegengekomen. Het had wat lopen dobberen op een wat moeilijkere toegankelijke plek maar Lucentnight liet zich daardoor niet stoppen. Ze had zichzelf de kleine greppeltje in laten glijden met een lange stok tussen haar kaken. Zo had ze na een paar pogingen de vis 'gevangen' met de tak en hem zo naar haar toe weten te trekken. Toen ze het dode dier vastgreep en het land optrok stonk deze een beetje. Agh. Het was al leaf-fall en daar kwam het vaker voor dat ze wat oudere vissen aten. Er was geen keus meer voor een vijf sterren diner. De clan moest überhaupt al blij zijn dat ze moeite had gedaan om nog deze redelijke dikke en grote dode snoek te pakken. Ze had ook met lege poten thuis kunnen komen. Lucentnight legde de dode snoek kort neer en bekeek het eventjes onderzoekend. Geen maaien, geen oud bloed en/of wonden: met andere woorden geen reden waarom deze vis niet gegeten kon worden. Het dier zou was gewoon gestoven zijn door ouderdom.

De zwarte half-langharige she-cat nam de vis met zich mee terug naar het kamp, en als iemand te zeiken had; dan zou ze zelf wel deze grote snoek naar binnenwerken. In ieder geval zou zij dan met een volle buik de week overleven.

- Join gezellig met een nieuwsgierige kit of een mopperende elder over de 'stank'.
Gewoon open voor iedereen die wilt (;


[OPEN] grote zoetwatervis Untitl11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Showtime
Member
[OPEN] grote zoetwatervis DPKsfdL
Marieke
273
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Showtime
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] grote zoetwatervis   [OPEN] grote zoetwatervis Icon_minitimedo 12 dec 2019 - 11:43

draw the curtains, take the stage
it's Showtime, baby
Showtime schrok eventjes toen hij een blik wierp op de ingang van het RiverClan kamp. Het was geen slechte schrik, meer een verwarde en verraste schrik, want ineens kwam een van de warriors van de Clan het kamp binnen met een vis die groter was dan wat hier gewoonlijk gegeten werd. Nieuwsgierig trippelde te witte kat er op af. "Hoe heb je die in StarClansnaam gevangen?" vroeg hij aan Lucentnight toen hij bij de zwarte warrior en haar vangst aangekomen was. Hij mocht dan wel geen RiverClankat zijn in zijn bloed, maar hij had in alle manen dat hij bij deze Clan gewoond had nog nooit iemand gezien die zo'n vis in z'n eentje naar het kamp bracht. De vis stonk wel een beetje, maar hij zou zeker geen nee zeggen tegen het voorproeven van het beest.

@Lucentnight
ulla


[OPEN] grote zoetwatervis RHhvi2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[OPEN] grote zoetwatervis Avatar_ae36dc30e178_128
myself
36
Actief
ai

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Lucentnight
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] grote zoetwatervis   [OPEN] grote zoetwatervis Icon_minitimeza 15 feb 2020 - 20:13


[OPEN] grote zoetwatervis Dbl9md10

Lucent had nog maar net haar 'vangst' neergelegd toen de eerste toeschouwer al kwam aanwandelde. Een boost van trotse arrogantie sijpelde door haar aderen heen. De zwarte warrior trok haar lip in een glimlach en keek Showtime aan. De witte kater leek onder de indruk hoewel hij veel ouder was dan haar, dit gaf haar weer een extra zetje om goed over haar zelf te voelen ondanks ze eigenlijk weinig gedaan had. "Met veel geluk denk ik, haha." Mauwde ze tegen Showtime terwijl ze haar poot een lik gaf. Ze keek neer op de snoek voor ze haar blik weer terug op de oudere kat richtte. "Het voelt goed dat u zo onder de indruk lijkt, vaak krijgen jonge krijgers zoals ik niet zo veel bewondering van de ervaren seniors." Ze kantelde haar kopje lichtjes. Peilend hoe hij reageerde op haar woordkeuze. "Waar zijn mijn manieren, wilt u de eer nemen om hem te proeven? Ik durf te wedden dat je nog nooit z'n vis zoals deze geproefd heeft in Skyclan, of het zelfde geluk heb gehad om er eentje te vangen- ondanks u toch al een tijdje hier in Riverclan woont." Lucentnight greens en knipperde langzaam met haar oogjes. Haar blik stond vriendelijk maar haar woorden klonken gemengd.


[OPEN] grote zoetwatervis Untitl11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[OPEN] grote zoetwatervis
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: