Mouse 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Mouse

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mouse Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Mouse   Mouse Icon_minitimema 9 dec 2019 - 18:08

Even keek hij op naar de vogels die over het kamp heen stoven. Het waren er een stuk of drie geweest... Had iets ze opgejaagd? Even fronste de gevlekte kater, waarna hij al snel even zijn kopje schudde en verder at van zijn prooi. Hij was moe en zou vandaag vroeg zijn nest in kruipen... Als de wereld dat tenminste toeliet. Zijn lichaampje deed pijn en hij had echt nood aan wat rust, maar de wereld leek het maar niet toe te laten. Hij moest steeds opstaan, doorgaan en verder werken. Rust zat er blijkbaar niet in voor een leerling. Hij zuchtte even en nam nog een hap van zijn kleine muisje. Hij had eigenlijk veel te veel eten genomen voor zichzelf.. Zou hij dit allemaal op zijn eentje op krijgen? Oh starclan, wat als iemand boos op hem werd? Oh nee...

- Thornkit


WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornpaw-
Member
Mouse DPKsfdL
Freedje
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thornpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Mouse   Mouse Icon_minitimewo 11 dec 2019 - 16:19

De avond begon langzaamaan te vallen en verschillende katten waren zich klaar aan het maken om zich terug te trekken in hun nesten. Hoewel Thornkit nu niet echt veel zin had in al dat gezelschap, zou hij wel blij zijn als hij de nursery eindelijk achter zich kon laten. Hij werd soms een beetje gek van al dat irritante gejank, gepiep en gezeur over dingen die er niet toe deden. Over dingen dat ze al tien keer gevraagd hadden en waar ze al tien keer hetzelfde antwoord op hadden gekregen. Zijn blik gleed kort naar een zwart-witte tom cat die aan het eten was van zijn muis en een onzekere blik in zijn ogen had. Thornkit’s kille blik verdween voor een paar seconden en veranderde naar een schampere blik. Brittlepaw was zwak, zelfs als apprentice zijnde. Steeds maar stotteren, steeds maar goed willen doen, steeds meer onzeker zijn. Bla, bla, bla. Het zou hem eens leren als een kat daar gebruik van zou maken. Thornkit stond op. Ja, hij zou Brittlepaw enkel een dienst bewijzen. En dus liep hij kalm op de apprentice af, proberend te peilen waar de apprentice nu weer onzeker over was. Hij had zijn blik op de prooi gefixeerd, dus het moest om de prooi gaan. Was hij bang dat hij te veel had genomen? Of was hij bang dat hij niet genoeg had genomen? Thornkit gokte op het eerste. “Is dat niet een beetje een te grote prooi voor je, Brittlekit?” sprak hij op een kille toon. Wie zich als een kitten gedroeg, verdiende het niet om met zijn apprenticenaam aangesproken te worden. “Houd je ook nog wat over voor de andere Clan? Je wilt toch niet dat ze dadelijk over je gaan roddelen, hè?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mouse Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Re: Mouse   Mouse Icon_minitimema 16 dec 2019 - 1:28

Twijfels. Waarom had hij zoveel twijfels? Ok... Ja, dat was een domme vraag. Hij had meer dan genoeg redenen om overal over te twijfelen. Hij zag er niet uit als een apprentice, hij zag eruit als een kitten... En wat als hij altijd zo zou blijven? Zou Acorn hem dan een elder maken? En wat over de regel die indiceerde dat hij eerst iets moest jagen voordat hij mocht eten? Was deze kleine muis dan wel eerlijk tegenover hem en zijn nutteloze bestaan? N... Nee het was niet nutteloos! Als hij zo zou beginnen denken dan was het inderdaad allemaal voor niks geweest en dan kon hij alles op zijn buik schrijven. Vooruitgang begon bij zichzelf, verandering was iets dat hij inbracht en niemand anders! Toch...? Toen hij zag hoe Thornkit hem benaderde, keek hij meteen op. Een automatische, brede glimlach kwam op zijn gezicht... Maar nog voor hij de ander kon begroeten, begon de ander te praten. Zijn woorden waren pijnlijk. Het was conformatie op zijn gedachten, zijn twijfels in woorden omgezet. Zijn negatieve gedachtegang werd in realiteit omgezet. De gestreepte kitten ging verder met zijn woorden. Het zorgde ervoor dat de kleine apprentice zich wat meer opkrulde. Het gaf hem een nog kleiner houding dan hij al had. Brittlepaw's uitdrukking veranderde echter niet. Hij glimlacht naar de ander en knikte even langzaam. "Sorry Thornkit... Je hebt gelijk, ik zal zien of iemand anders deze muis wil hebben... Tenzij j-j-j-je-jij hem wil hebben?" Hij keek de ander aan, zijn ogen gehard van de vriendelijk die erin stond.


WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornpaw-
Member
Mouse DPKsfdL
Freedje
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thornpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Mouse   Mouse Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 20:50

Ongelooflijk. Thornkit had toch eigenlijk wel van een apprentice verwacht dat hij van zich af zou kunnen bijten, maar in plaats daarvan ging Brittlepaw mee in wat hij zei. Gaf hij hem gelijk. Was dit een echte ShadowClanner? Of hadden ze hem stiekem uit een kittypestnest gehaald en naar hier gebracht? In dat geval had Tallstar de Clan niet echt een dienst bewezen. Thornkit keek met een kille blik naar de apprentice toen deze hem de prooi aanbood. Hij wilde zijn prooi volledig afstaan. Aan een kitten. Omwille van één simpele opmerking. Thornkit kon zijn oren bijna niet geloven, maar toch gebeurde het. Toch liet deze kat zich doen. Hij schudde met zijn kopje en keek Brittlepaw met een denigrerende blik aan. “Dit meen je toch niet, hè?” vroeg hij op een kille toon. “Je staat je prooi aan me af terwijl jij de hele dag gewerkt hebt buiten het kamp en ik niet?” Hij schudde zijn kopje. “Waarom zou je dat doen? Waarom laat je je zo afsnauwen?” Hij trok met zijn oortje. “Als je een echte ShadowClanner wil zijn, en daarmee bedoel ik een échte ShadowClanner, dan laat je je niet afblaffen en dan geef je je prooi niet af. Die onzekerheid maakt je zwak, Brittlekit. En ooit zal iemand van een andere Clan daar handig gebruik van maken.” Thornkit liet zijn groene ogen afkeurend over de apprentice glijden. “Nou ja, dat zou ík toch doen.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mouse
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: