Dark times ahead. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Dark times ahead.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Talonpaw
Member
Dark times ahead.  DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Dark times ahead.    Dark times ahead.  Icon_minitimema 9 dec 2019 - 18:55

Een zachte zucht verliet zijn lippen. Het beloofde nogal een zware tijd te worden als hij warrior zou worden. Tenminste, als hij de woorden van Butterstar moest geloven. Er was veel gebeurd. Niet alleen had ShadowClan Tallstar verloren als leader – hij was blijkbaar weggegaan? – maar ook had Butterstar haar excuses aangeboden voor de oorlog, had ze the Heatherfields teruggegeven en had ze aangegeven dat de Clans vanaf samen moesten werken. En dat ze haar rang binnenkort zou opgeven zodra het woud weer rust zou hebben. Tenminste, dat was toch wat hij had meegekregen. Het tolde allemaal in zijn kopje, maar Talonpaw probeerde er zo weinig mogelijk aandacht aan te besteden. Zijn final assesment kwam dichterbij en hij had nog wel wat te bewijzen voordat hij warrior kon worden. In elk geval zat hij prima op schema en als het goed was, zou hij binnenkort zijn warriornaam ontvangen. Daar was hij wel vrij trots op, al brak het moment om dat te vieren natuurlijk niet echt aan de laatste tijd. De Clan ging wel gewoon zijn gangetje, maar ergens ook weer niet. De jonge WindClan apprentice rende over de kale vlaktes, waar een harde wind in zijn gezicht sloeg, gevolgd door een paar regendruppeltjes. Hij onderdrukte een zachte zucht. Ook dat nog. Dan maar een uitje maken naar de tunnels! Talonpaw keerde zich om en rende naar de tunnels, waar hij de eerste de beste tunnel koos om naar binnen te gaan. Het was er minder koud en de regen sloeg zo niet meer in zijn gezicht. Hij wilde net verder lopen toen er opeens iemand hardhandig tegen hem knalde. Hij verloor zijn evenwicht en viel met zijn gezicht eerst op de grond. “Auw,” murmelde hij, terwijl het bloed al uit zijn neusje begon te stromen en op de grond onder hem viel. Dat deed pijn!


+ OPEN
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dark times ahead.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: