Missing hearts 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Missing hearts

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honorpaw
Member
Missing hearts Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Missing hearts   Missing hearts Icon_minitimema 9 dec 2019 - 20:11

De kitten was de afgelopen Moon al wat onrustiger geweest. Ze kon niet geheel goed slapen, en miste haar twee maatjes, enorm. Daarnaast had ze door de spanning die door het kleine lichaam heen liep, geen honger. Ze at wel, alleen veel minder dan van een kitten verlangt kon worden. De melk voelde altijd zwaar op haar maagje, waardoor ze met lichte tegenzin, zich er telkens weer toe zette om haar mama niet al te bezorgd te maken. Leaffall was geen prettig seizoen, de problemen begonnen meestal rond die tijd. Kittens waren zwak, en doordat er weinig voedsel beschikbaar was, zorgde dit voor nog meer spanningen onderling. Echter was de parelgrijze kitten zich van dit feit nog niet bewust. Ze was met haar twee Moons gewoonweg te jong om te begrijpen dat er ernst zat in deze zaak. Dat ze niet alleen moest eten om te groeien maar ook om niet ziek te worden.

Haar neus drupte, haar oogjes waren extreem vochtig en haar ademhaling was onregelmatig. Allemaal symptomen van een van de meest ernstige ziekten gedurende Leaffall en Leafbare, Whitecough. Rillend haalde de kitten haar neusje op terwijl ze haar lichte kopje kort schudde en de Nursery verliet. Het was te warm binnen, ze had niet door dat de warmte door haar eigen lichaam kwam die in gevecht was met de luchtweginfectie die ze door haar zwakte en de temperatuursverandering had opgelopen. Haar blauwe oogjes glinsterden terwijl de tranen vrijelijk over haar wangen biggelde, voordat ze zachtjes kuchte. Mistroostig sloeg de kitten haar ogen neer terwijl ze sloom in de richting van een Warrior stapte. Misschien dat hij haar nog wel wat kon troosten, een warme vacht was immers altijd wel welkom. Net zoals een goed verhaal.

De kitten herkende de kater van enkele gesprekken met een van haar vrienden Shrimpkit, hij was haar vader; zover ze van de andere kattin had begrepen. Met een kleine beweging van haar rechteroor kroop ze zacht snuffend naar hem toe waarna ze hem onschuldig aan keek. Onhandig hield ze haar mondje half open, aangezien het ademen extreem zwaar aan voelde. Vermoeid kroop ze zonder een woord te zeggen in zijn vacht terwijl ze haar korte vacht op zette tegen de koele wind. De prettige wind, want het voelde minder warm. Nogmaals kuchte de kitten voordat ze mistroostig de ander aan keek. 'Moe,' Murmelde ze duidelijk uitgeput. Waarschijnlijk zou hij eerder door hebben dat ze er niet goed aan toe was, dan zijzelf kon beseffen. Ze wist enkel dat ze zich niet in orde voelde en dat ze het warm had. Te warm.
WINNERS
NEVER
QUIT

TAG WORDS
430
NOTES
Icecream eerste post, daarna open!
››MONTY‹‹Missing hearts Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Missing hearts BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Missing hearts   Missing hearts Icon_minitimedi 10 dec 2019 - 13:19

Hij lag bij de nursery in de buurt, zodat hij Shrimpkit en Hermitkit goed in de gaten kon houden. Zijn pleegkittens waren bijna oud genoeg om apprentices te worden. Hij wist alleen nog niet of hij daar zelf wel aan toe was. Het duurde nog wel een moon, maar dat ging veel sneller dan hij dacht. Voor hij het wist was het zover. Natuurlijk, het was goed dat de moons door gingen. Alleen die moons zouden ze vormen, steeds meer en meer. Hij hoopte dat hij er dan ook nog steeds voor ze kon zijn. Dat ze een moeder niet te veel zouden gaan missen. Hij had niet het idee dat ze daar nu echt last van hadden, maar je wist maar nooit of dat nog zou komen. Als ze het besef kregen. De bik in zijn helderblauwe ogen viel op Honorkit die naar hem toekroop. Hij had al gehoord dat Silvercloud zich zorgen maakte, dat het leek dat de kitten tegen whitecough aanzat. Iets wat hijzelf laatst ook bijna had gekregen. Ze hadden het bij hem in kunnen dimmen, maar kittens waren er nog gevoeliger voor. Het was duidelijk dat Honorkit het niet breed had. Ze murmelde dat ze moe was en kroop tegen hem aan. De kitten was snikheet. Hij trok gealarmeerd met zijn oren. “Dag Honorkit.” Miauwde hij warm tegen het kleintje. “Ik denk dat ik je even meeneem naar Chivysniff en Coyotepaw.” Vervolgde hij rustig. Hij wilde haar niet van slag maken door te bezorgd te klinken.


Missing hearts Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
Missing hearts Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: Missing hearts   Missing hearts Icon_minitimezo 15 dec 2019 - 19:19

De crèmekleurige kater trok kort met zijn oren toen de kleine kitten mistroostig tegen hem aan kroop. Shrimpkit leek veel van Icecream te houden, waardoor ze geen problemen had met het opzoeken van de jonge Warrior. Immers was hij vriendelijk en zachtaardig, anders dan haar papa maar wellicht wel net zo veilig voor een kitten. Hij liet het enkel meer zien dan haar papa, immers was Panthergrowl streng en ferm. Rechtvaardig maar kon hij hels uit de bocht schieten als hij in de gaten had dat katten niet luisterden en daarmee gevaren veroorzaakten. Het was duidelijk dat Honorkit dol op hem was en hem wellicht ook wel een beetje om haar pootjes gewonden had. Niemand zeggen, hoor! 'Dag Honorkit.' Klonk een warme stem in haar oren waardoor ze deze zacht piepend liet hangen. Het galmde na, dit was niet leuk! 'Ik denk dat ik je even meeneem naar Chivysniff en Coyotepaw.' Vervolgde hij even rustig. Waardoor ze haar kopje vermoeid en slapjes optilde en langzaam knikte. Zijn vacht voelde prettig tegen die van haar waardoor ze eigenlijk niet wilde bewegen. Daarnaast was de Medicine Cat Den erg ver weg. Ook al was ze bijna drie Moons, dat betekende niet dat ze deze afstand op dit moment aan kon. Ze was altijd nieuwsgierig en wellicht ook wel een tikkeltje avontuurlijk geweest, zeker toen Ravenkit en Crabkit er nog waren geweest. Haar zwarte maatje zou rond deze tijd Apprentice zijn geworden. Ze miste hem nog steeds, ook al was ze zeer jong geweest toen dit alles gebeurde.

Een zachte hoest rolde over haar droge lippen waardoor de kitten haar neus in zijn vacht begroef. Ze wilde niet verder, ze konden haar wel optillen maar ze ging echt geen muislengte meer bewegen. De kitten liet haar kopje slapjes tegen de kater aan hangen waarna ze zachtjes piepte. 'Niet lopen,' Normaal zou ze goed gemanierd er nog een alstublieft achter zetten, maar het kuchen nam weer de overhand. Haar ogen traanden weer en ze snufte onhandig voordat ze zich heel iets overeind hees zodat hij haar nekvel goed kon pakken. Ze stribbelde nauwelijks tegen, ze was gewoon te moe. Chivysniff en Coyotepaw waren gelukkig twee van haar favoriete katten waardoor ze geen problemen had met hen bezoeken. Ze waren lief, en hadden de kitten al wel vaker geholpen. Immers gaven ze de beste knuffels, misschien dat ze dat zo ook wel wilden doen? Dan had ze nog een vacht om tegen aan te kruipen. Warm, zacht.. Haar oogleden gleden half dicht terwijl ze tegen de kater aan leunde. Wachtende op zijn antwoord, hij zou haar toch wel willen dragen?
WINNERS
NEVER
QUIT

TAG WORDS
435
NOTES
Icecream eerste post, daarna open!
››MONTY‹‹Missing hearts Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Missing hearts BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Missing hearts   Missing hearts Icon_minitimedi 17 dec 2019 - 14:26

Ach, arm meisje. Ze had het echt niet breed. Hij schudde dan ook snel zijn kop toen ze aangaf dat ze niet wilde lopen. “Nee, dat hoeft ook niet Honorkit. Kom maar.” Hij kwam overeind terwijl zij haar kop zo draaide dat hij haar beter op kon tillen. Heel voorzichtig pakte hij haar bij het nekvel en nam haar mee naar de Medicine cat’s den. Daar legde hij haar zachtjes in het eerste lege nest. “Coyotepaw!” Riep hij. Chivysniff roepen had immers geen zin nu de medicine cat doof was. Hij keek zoekend om zich heen of ze er waren. “Honorkit hoest en ze is hartstikke warm.” Hij wist zeker dat ze haar daarvoor wilden zien. Dan moest hij het ook snel aan Silvercloud vertellen, voordat ze haar kitten kwijt was. Panthergrowl was sowieso wat zenuwachtig als het over zijn kittens ging en hij wilde geen problemen. Die had hij op het moment al genoeg.


Missing hearts Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Missing hearts
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: