Sunshine she's here, you can take a break. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sunshine she's here, you can take a break.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flamepaw,
Member
Sunshine she's here, you can take a break.  DPKsfdL
Freedje
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Flamepaw,
BerichtOnderwerp: Sunshine she's here, you can take a break.    Sunshine she's here, you can take a break.  Icon_minitimewo 11 dec 2019 - 17:09

Een donkere periode begon aan te breken, maar Flamepaw probeerde zich daar zo weinig mogelijk mee bezig te houden. Het leven was al serieus genoeg en als hij verwijten ging maken of hij ging Clanmates verdenken, dan hield hij geen leven meer over. Ja, Tallstar was weg. Ja, er hing hun een dreigende prophecy boven het hoofd. Maar was dat echt een reden om zich de hele tijd grimmig te gedragen? Het leven ging gewoon door. Zijn huidige mentor begon helaas tegen het zieke aan te zitten en had het vandaag weer af laten weten, dus was Flamepaw maar gewoon alleen naar buiten gegaan. Hij wilde het territorium ontdekken en zijn mentor had hem gelukkig al wel de basisdingentjes laten zien zodat hij in elk geval niet kon verdwalen. Hij liet zijn groene ogen over zijn omgeving glijden en zakte in de jachthouding toen hij een muisje opmerkte. Hij sloop dichterbij op de manier die zijn mentor hem geleerd had, maar helaas was de vorst vrij verraderlijk en kraakte er een blaadje onder zijn poten nog voordat hij de kans had om echt te springen. Met een teleurgesteld gezicht zag hij de muis wegstuiven, wetend dat het nu geen zin meer had om hem achterna te gaan. Dan maar opzoek naar een ander muisje! En hij wilde zijn tocht net voortzetten toen hij pootstappen hoorde. Een bekende geur kwam hem tegemoet en Flamepaw draaide zich met een glimlach om zodat hij naar zijn deputy kon kijken. “Hallo daar, Acorndust!” zei hij op een vrolijke toon tegen de tom cat.


+ Eerste post voor Acorndust
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Sunshine she's here, you can take a break.  DPKsfdL
Cynthia
2947
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 84 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Sunshine she's here, you can take a break.    Sunshine she's here, you can take a break.  Icon_minitimewo 18 dec 2019 - 20:23

Soms voelde het voor hem toch beter om even buiten het kamp te zijn in plaats van er constant in. Er waren genoeg katten die tenslotte wat van hem wilden, maar soms moest hij er zelf ook gewoon even tussenuit om wat te gaan jagen of iets dergelijks. Zijn gedachten op andere dingen zetten dan alles wat er gaande was momenteel. Toch merkte hij zo snel nog geen spoor van een prooi op, maar wel die van een andere Shadowclan kat. Het was een van de apprentices als hij het goed had. De ander had hem blijkbaar ook opgemerkt, want die begon tegen hem te spreken. "Flamepaw, aan het jagen?" Hij had geen idee of de apprentice dit ook aan het doen was, maar besloot het alsnog te vragen. Toch het beste om op die manier een gesprek te vormen met de ander.


If you are strong, you'll find responsibility
Sunshine she's here, you can take a break.  38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sunshine she's here, you can take a break.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: