Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Isn't it lovely? [KITTENSEARCH]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mouse •
Endless Hunting
Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] DPKsfdL
Butter
151
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mouse •
BerichtOnderwerp: Isn't it lovely? [KITTENSEARCH]   Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Icon_minitimedo 12 dec 2019 - 19:13

Isn’t she lovely

Zoals misschien door enkele is opgemerkt, Mouse nadert de leeftijd om vereeuwigd te worden als Prey Hunter. Ze is ondanks de tegenslagen opgegroeid tot een knappe, gezonde kattin die langzaamaan haar plek in de Tribe heeft gevonden. Een plek die ze niet snel op zal willen geven, enkele katten zijn zeer belangrijk in deze ontwikkeling geweest zoals Brindleleaf, Day of New Light en haar mentor Dawn of the Rising Sun. Ze heeft geleerd de liefde van haar moeder te delen toen haar kleine nichtje Hazelpaw op bezoek kwam en is gelukkiger dan ooit met de kennis dat ze meer familie heeft. Familie die op haar lijkt, want Falconpaw het broertje van Hazelpaw heeft haar vachtkleur. Daarnaast heeft ze kort Amberstorm gezien, een zus. Alles is goed en ze kan haar leven dus opbouwen. Alleen. Of toch niet?

Moeder
Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Mousea10
Mouse werd op de wereld gebracht als kleine, slanke kitten. Haar poten zijn lang en sterk en haar houding is sierlijk. Alles wijst er op dat ze inderdaad Windclan voorouders heeft. Dit zal haar dan ook een kleine kattin maken. Haar vacht is oranje, net zoals sommige andere familieleden, zoals Quietstep en Mousewish, waarvan de laatste is overleden. Ook heeft ze kenmerkende witte aftekeningen, waardoor ze makkelijk te herkennen is, ook op afstand. Hoewel haar vacht niet echt een perfecte schutkleur is, kan ze er natuurlijk prima mee leven, zeker rond Leaffall, wanneer alle bladeren kenmerkende felle kleuren krijgen. Want dat is de enige tijd van het jaar waarin ze niet te zien is. Ze heeft een lange staart, die redelijk pluizig is en relatief grote oren, al zal dat waarschijnlijk later wel bij trekken. Haar smalle kopje is sierlijk en mooi waardoor ze waarschijnlijk wel op zal vallen tussen de andere katten, zelf weet ze ook dat ze knap is en dat is dan ook te zien aan haar zelfverzekerde houding.
Vader
Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] SDhrHU8
Crinkle is een kleine kater, hij heeft een slanke bouw, maar omdat hij nogal veel eet ziet hij er plomp uit. Zijn korte vacht heeft een blauwe dilute kleur die bij zijn neus, buik, poten en onderkant van de staart overgaat in licht reekalf of "fawn". Alles is kort bij hem, van snorharen tot nagels en oren.
Mogelijke bouw Het liefst klein zoals de ouders, daarnaast is Mouse best jong en zal ze dus niet zoveel grote, sterke kittens op de wereld zetten. Zeker niet in deze tijd van het jaar.
Mogelijke kleuren katers Rood, dominant wit, ticked tabby, spotted tabby, mackerel tabby, classic tabby, enkele kunnen zilver/smoke zijn. Hen die niet dominant wit zijn, kunnen onder 50% witte vlekken hebben of helemaal niets.
Mogelijke kleuren poezen Tortoishell, dominant wit, ticked tabby, spotted tabby, mackerel tabby, classic tabby, enkele kunnen zilver/smoke zijn. Hen die niet dominant wit zijn, kunnen onder 50% witte vlekken hebben of helemaal niets.
Mogelijke vachtlengte Kort
Oogkleur Voornamelijk amber/oranje al kan er met hoge uitzondering ook een met papa’s oogkleur zijn die is grijzig.
Extra
Aangezien Mouse zo jong is zal het een klein nest worden, met hooguit 3 kittens. De kans dat een of meerdere hiervan een mentale of fysieke handicap hebben is groter in verband met deze reden. Leef je dus uit met originaliteit. Er is geen thema in de naamgeving al zullen er bepaalde katten wel door Mouse worden gezien als inspiratiebron, waar ook gebruikt van gemaakt kan worden. Dit zijn voornamelijk Brindleleaf, Day, Hazelpaw, Falconpaw en Amberstorm.

Deadline Is nog onbekend, dit zal sowieso in 2020 vallen aangezien het verhaallijn nog wordt gestart en gewacht wordt op de ceremonie waarin Mouse Prey Hunter zal worden.
I won’t give up…


Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Mouseo11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Re: Isn't it lovely? [KITTENSEARCH]   Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Icon_minitimeza 28 dec 2019 - 11:06


I wonder why I tear myself down to be built back up again

Name: Jay • - Jay carried by gentle breeze, Jay dancing on morning lights, Jay that travels over mountain tops, Jay ?
(Credits to all the people on Discord for these names <3) Jay splashing in small puddle, Jay's song carried over breeze, Jay feather dancing through meadow, Jay hiding between waving branches, Jay preening its shining feathers, Jay with blue feathers, ...
Reason: Jay is vernoemd naar Falcon en Hazelpaw. De link ligt hem bij het feit dat hij ten eerste naar een vogel is vernoemd, net als Falcon. Hoe dan ook is hij niet vernoemd naar een roofvogel, maar naar een vogel die zich te goed doet aan onder andere nootjes. Hier ligt de link met Hazel. Jay is daarbij ook vernoemd naar een type gaai die in de bergen te vinden is, namelijk de steller's jay, ook wel bekend als de long-crested jay, mountain jay, en pine jay.
Gender: Tom

Appearance: Jay word geboren als een melkkleurige kitten met een crèmekleurig maskertje over zijn ogen, neusbrug en voorhoofd heen. Deze vlek loopt tussen oren naar zijn nek en schoft toe, waar het uiteindelijk een stop vind rond het schouderblad. Tussen zijn ogen is een donkere crème/bruinkleurige vlek te vinden die ovaal is van kleur. Deze word omringd door twee simpele strepen van dezelfde kleur. Onder zijn ogen vind men twee gelijkaardige strepen. Ondanks dat zijn vachtje er ruw uitziet is het zijdezacht van textuur. Zijn spierwitte kleur word op de rugbasis verstoord door een lichte verkleuring van crème. Zijn vacht is kort.
Jay staat, net als zijn grootouders van zijn moeders' kant, erg hoog op zijn poten. Hij zal echter altijd heel klein blijven, maar altijd een typische windclan bouw hebben. Hij zal altijd grote oren hebben en een lange staart. Jay heeft oranjekleurige kijkers. Zijn rechteroog heeft echter enkele grijze vlekjes.

Correct gezien is Jay een soort van cream (diluted rood) kleurige ticked tabby. Ik heb creatieve vrijheid genomen in zijn design opdat ik het niet een normale ticked tabby wilde maken. Toen ik dan ook deze dame vond op instagram heb ik Jay's design op haar gebaseerd. Ze is iets donkerder van kleur dan Jay, dus heb ik dat in rekening genomen.

Spoiler:

Potential updates: Een donkere crème streep over de rug tot de staart die uitloopt in een lichte houtenbruine punt aan de topje van zijn staart. De streep heeft een fading effect naar beneden toe. (Dit krijgt hij misschien naarmate hij ouder word)
Mochten jullie dit willen, kan ik Jay een lui oogje geven (zijn rechteroogje). Dit is geen super erge handicap, maar het zal wel een impact hebben op zijn kunnen en doen als prey hunter. Luie oogjes zijn te corrigeren door het goede oog af te dekken, maar ik weet dus niet of katten hiervan een besef hebben. Als jullie dit dus willen, weet ik niet zeker of hij ooit normaal zal zien en of hij wel een prey hunter zal kunnen worden. Ik kan het uiteraard overlaten aan Babs om te zien of Shroud dit kan corrigeren. Zo niet dan zal hij waarschijnlijk een cave guard of elder moeten worden, aangezien zijn luie oog ervoor zorgt dat hij scheel ziet en dus weinig dieptezicht heeft hierdoor.

Personality: Pessimist, introvert, bang, mamaskindje, afhankelijk, lafaard, creatief, hardwerkend
Pessimist: Jay is een pessimist. Hij vind het heel moeilijk om iets positiefs te zien in de dingen en ziet eerder de slechte dingen in anderen en de omgeving. Jay is daardoor meer een realist dan een dromer. Hoe dan ook is hij door zijn andere karaktertrekken vaak ook wel een doemsdenker.
Introvert: Jay vind het heel lastig om sociaal te zijn. Het zuigt hem als het ware leeg. De kater heeft tijd voor zichzelf nodig om te rechargen. Mocht hij dit niet krijgen word hij erg snappy en kortaf, iets dat men als chagrijnig kan bestempelen. Sommige katten, waaronder zijn moeder, hebben echter die druk niet zo op hem. Het is nog steeds vermoeiend voor hem, maar minder.
Bang: Jay is erg bang van van alles en schrikt erg snel. Hij zal dan ook in het begin van zijn leven niet veel durven en altijd een kleine push nodig hebben. Als hij ergens pijn ervaart dan kan je er zeker van zijn dat hij niet snel dingen zal doen die geassocieerd zijn met dat. Hij is erg paranoïde en is altijd op zijn hoede. Je ziet hem dan ook wel vaker rondkijken en alert zijn.
Mamaskindje: Jay zal altijd heel veel aan Mouse kleven. Hij is erg aan haar gehecht. Hij zal dan ook veel langer dan andere katten aan haar hangen en proberen te schuilen bij haar. Ondanks dat dit kittengedrag is, is het ook iets dat wel degelijk zal gebeuren in zijn apprenticejaren. Hij is echter heel lief en open tegen zijn moeder. Of dit gedrag ook naar andere katten kan overlopen is nog niet bekend.
Afhankelijk: Jay is erg fragiel van geest en zoekt dan ook heel snel iemand om zich achter te verschuilen. Hij vind het moeilijk om beslissingen te nemen en stelt het liever voor aan anderen dan dat het bij hem word voorgelegd. Jay is erg onzeker en heeft vaak iemand nodig om hem te verzekeren, zeker als het dingen zijn die hij voor een eerste keer doet.
Lafaard: Doordat Jay zo bang is, is hij ongetwijfeld een lafaard. Hij loopt liever weg van zijn problemen dan ze te confronteren. Ruzies kan hij niet verwerken en hij liegt liever dan dat hij de waarheid moet zeggen en juist nog meer moet geconfronteerd worden. Dit geld ook zo voor fysieke gevaren.
Creatief: Jay is creatief. Hij is heel graag bezig met bloempjes en plantjes en vind het heerlijk om met kleurrijke dingen bezig te zijn. Hij decoreert graag nesten en fleurt graag de grot op met bloemen. Hij zal later een vedercollectie hebben waarmee hij zijn nest decoreert. Als hij een to be is zal je hem ook vaker vederen, planten en bloemen zoeken in zijn vrije tijd.
Hardwerkend: Jay is hardwerkend. Als hij later een to be is zal hij zijn best doen om de beste prey hunter te zijn die er is. Hij werkt graag en is graag bezig zodat zijn gedachten van de negatieve dingen worden gehouden. Hierdoor zoekt Jay altijd naar bezigheid.

Motivation: Buiten River en Moon heb ik geen tribe katten en ondanks dat ik ze atm niet actief heb, wilde ik graag een tribe kitten. Ik heb momenteel maar drie katten die ik actief houd (Drifting, Moriah en Brittle), dus ik denk dat ik er wel eentje bij kan nemen. Ik denk dat het ook eens wat leuks is om eens iets anders te nemen.WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Dcb702r-5e0d288b-85a9-40ea-94b5-11b21c056d44.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2NmMjgzNmNiLTU4OTMtNGE2Yy1iMTU2LTVhODlkOTRmYzcyMVwvZGNiNzAyci01ZTBkMjg4Yi04NWE5LTQwZWEtOTRiNS0xMWIyMWMwNTZkNDQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Lyra
171
Actief
I fell for you like an apricot from a tree
Hard, but I was ready for it

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Apricotpaw
BerichtOnderwerp: Re: Isn't it lovely? [KITTENSEARCH]   Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Icon_minitimeza 28 dec 2019 - 21:44

Storm
THE BASICS
Name Storm that Rushes at Night
Meaning Deels afgeleid van Amberstorm, maar het weerspiegelt ook haar wisselvallige, stormachtige karakter.
Based on Lydia Martin - Teen Wolf
Gender She-cat ♀
Sexuality Hetero - mentally unavailable

CHARACTER TRAITS
Leader Storm is een geboren leider; ze bedenkt binnen de kortste keren een plan van aanpak en voert deze dan ook zonder pardon uit, met iedereen die aan haar zijde wil staan. Ze wil later geen hoge rang betreden, maar wordt wel graag gezien als de leider onder haar vriendengroep.
Intelligent Storm is uitzonderlijk slim, maar schaamt zich hiervoor. Ze zal daarom ook haar uiterste best doen om dit niet te laten zien, door zich dommer voor te doen dan ze is. Later zal ze dit overkomen en schaamteloos laten zien waartoe zij allemaal in staat is; ze zal er trots op worden.
Unstable Stabiliteit is niet haar sterkste kant; de poes is erg breekbaar. Ze zal altijd haar best doen om het te verschuilen, maar eigenlijk heerst er vaak chaos en onzekerheid in haar koppie.
Determined Wanneer Storm iets wil, zal ze hiervoor vechten tot het einde - letterlijk. Als ze eenmaal haar zinnen ergens op heeft gezet, zal niks haar weerhouden om dit te verkrijgen. Vaak zijn dit moeilijke kwesties die zij wil oplossen, om haar brein te kunnen blijven uitdagen.
Loyal Als het om vrienden, familie of clangenoten gaat, zal Storm deze altijd beschermen en bij hun zijde staan. Ze zal altijd aan hun kant staan, wat er ook gebeurd.
Kind Als je eenmaal door haar muurtje heen bent, zul je merken hoe zorgzaam en vriendelijk de poes kan zijn. Ze maakt zich snel zorgen over anderen en zal altijd haar best doen om anderen gelukkig te kunnen maken.
Feisty Dit woord spreekt vrijwel voor zichzelf; Storm kan nog wel eens de pittige tante uithangen.
Sarcastic Haar natuurlijke reactie tegen pijn; sarcasme. Ze probeert hieronder te verschuilen hoe ze zich echt voelt, en reageert daarom vaak sarcastisch.
Independent De poes is goedgebekt en kan goed voor zichzelf zorgen en opkomen; ze wil van niemand afhankelijk zijn.
Brave Wat er ook mag gebeuren, welke pijn en welk verdriet ze ook zal moeten doorstaan; ze zal zich er altijd doorheen vechten voor haar naasten.

APPEARANCE
Fur color Rood - zwart - wit
Fur pattern Tortioseshell
Fur length Kort
Eye color Amber
Nose & pawpads Lichtroze
Picture

ABOUT ME
Name Lyra
Age 19 jaar
Rpg experience ± 7.5 jaar
Motivation Ik heb Apricotpaw na lange tijd weer opgepakt, en snel daarna werd ik gekozen in het nestje Nevermind x Juicebubble. Helaas ging hier wat tijd overheen en is dit er niet meer van gekomen. Echter wil ik nog steeds graag met dit karakter starten, en ben ik sindsdien weer op zoek naar een geschikt nestje voor haar. Ik heb ook nog nooit een Tribe cat gehad, en ben erg benieuwd hoe dat uitpakt. Ik heb Apricot op een laag pitje gezet de afgelopen maanden i.v.m. een operatie en wat andere health issues, maar ben inmiddels bijna beter en ik heb zeker tijd om een karakter vol actief te houden. Aangezien ik Apricot op de achtergrond ga laten, zou ik Storm graag tot leven zien komen. De motivatie is er, en de rest is aan jullie (:

I came with a roar from the western sky
And over the western hill;
I shook the rocks as I thundered by,
And I bent the woods to my will.

thanks tayter


Under the apricot tree
Stands you and me
Unlikely, it seems
This tree, it breathes
Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Dyfcr0-27c8684b-ff34-4e2c-ac2c-5da65d99b0fc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2UwNDI4N2FkLTM0Y2YtNGQ4ZS04OTAxLTJjZjE2Mzk0MmMwZVwvZHlmY3IwLTI3Yzg2ODRiLWZmMzQtNGUyYy1hYzJjLTVkYTY1ZDk5YjBmYy5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ


Topic search
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mouse •
Endless Hunting
Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] DPKsfdL
Butter
151
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mouse •
BerichtOnderwerp: Re: Isn't it lovely? [KITTENSEARCH]   Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Icon_minitimedo 2 jan 2020 - 16:19

Zondag 05-01-2020 sluit ik de aanmeldingen tenzij iemand voor die datum vraagt deadline wat te verlengen!


Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Mouseo11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gorsepaw
StarClan
Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Unknown
Renske
531
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Isn't it lovely? [KITTENSEARCH]   Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Icon_minitimevr 3 jan 2020 - 19:01

dapple of sunshine through leaves
MY NAME!
I was named after my grandmother and (adopted) grandfather. Dapple & through leaves after Brindleleaf. Sunshine for Day of New Light. It fits with my spotted pelt. And it goes with the tradition of the tribe. My mother saw the dapples dancing on the ground after a weak ray of sunlight emerged during my birth.

MY LOOKS!
I am a tabby-tortie she-cat. I am predominantly white, but I have tabby patches of brown and ginger. That's why my name seems to fit so well! I have dark, hazel eyes. I am very small. Really, really tiny. I was born little and weak. I don't know why, but maybe because it was leafbare and the mountains were covered in snow. I need a lot of time to develop properly, because of my shortcomings. I will soon fall behind my siblings. I'll try to be strong, I promise!

MY PERSONALITY
I am a little shy. I find it very difficult to make friends, because being social and playing takes so much energy! I am tired most of the time, so then I don't really feel like talking. I am more a dreamer than a do-er, a listener than a talker. My small heart is full of love. I like to snuggle and to nap with my family. But I try to be as brave as I can! I don't scare easy! I want to be an adventurer! I love to hear stories about the mountains, because most of the time all I can do is listen. I dream of being a swift prey-hunter or a dauntless cave-guard.

MONTYIsn't it lovely? [KITTENSEARCH] Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Tenor
Mark
517
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Isn't it lovely? [KITTENSEARCH]   Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Icon_minitimeza 4 jan 2020 - 16:26first last
Pink fairy armadillo -  Tomcat ♂ - Devon Rex - Tribe kitten
Hallo daar! Mijn naam is Pink fairy armadillo maar jullie mogen me gerust Pink of Armadillo noemen! Ik ben een kleine jongen en misschien wel de het toekomstige zoontje van Mouse en Crinkle. Hartstikke spannend natuurlijk, maar omdat beide van mijn ouders jong zijn zullen er wat dingetjes 'mis' met mij zijn. In m'n moeders ogen ben ik natuurlijk de aller mooiste en de aller leukste maar hoe ouder ik word hoe meer ik doorkrijg dat ik helemaal niet zo super ben. Voor ik jullie verleid met mijn lieve snuitje zal ik maar eerst mijn gebreken vertellen; immers zullen die mij voor altijd in de weg staan. Doordat mijn ouder allebei niet de grootste zijn is het van zelf sprekend dat ik ook klein blijf! Ik ben zo groot als een eierdoos om precies te zijn, pas wanneer ik volwassenen ben zal iets groter worden. Ik ben erg dun afgetekend, geen grammetje vet of spier is bij mij te vinden, me vel ligt strak om me botten heen waardoor je me schouderbladeren en heup erg naar buiten ziet steken. Dit komt ook omdat ik veel last heb van me heup en schouders, mijn gewrichten zijn niet goed ontwikkeld waardoor ik soms een beetje raar beweeg omdat ik sneller stijf ben dan andere leeftijdgenoten. Met koud weer komt dit vooral naar boven toe, zomers heb ik minder last van me botten want dan is het warm! maar als de zon te fel schijnt dan gaan mijn gevoelige oogjes lastig doen.

Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Untitl12

Maar dat was nog niet alles! Ik ben namelijk ook geboren zonder snorharen! Ook lijkt mijn vacht weinig te groeien en heb ik een hele dunne vacht, zo nu en dan zie je soms wat golfjes of krulletjes in mijn pels zitten maar dit is eigenlijk alleen wanneer het winter is en mijn vacht op zijn dikst is. Anders heb ik gewoon een half haarloze lijf waardoor ik roze lijk; grappig eh! mijn naam slaat dus erg goed op mijn uiterlijk. Ik ben klein, roze en heb een kale kronkel staart! Wat ik ook graag doe, net zoals een armadillo, is graven en zoeken naar insecten: dat zijn mijn grootste hobby's, maar als ik daar geen zin in heb dan ben ik graag creatief en muzikaal bezig. De grote grotten van de tribe zijn goed om mijn stembanden uit te testen!

Meer over mij willen weten? kijk dan hier onder! daar staat nog van alles en nog wat! xoxo

BASIC CHARACTER INFO

full name: Pink fairy armadillo (sniffing through leaves??)

name: Armadillo • // Pink •

gender: Tomcat ♂

APPEARANCE

!! Devon Rex !!

build:
* kleine, spitsige lijf
* ovale hoofd die niet in verhouding staat met zijn lijf
* een kronkelende staart
* Hoge oren
* Heup en schouder bot steken beetje uit

coat colour:
* zwart, donker grijs, licht grijs

coat pattern:
* smoke

coat lenght:
* heel kort/dun waardoor het op sommige plekken kalig lijkt
* golven/krulletjes in het vacht

eye colour:
* grijs met een tintje roze

extra’s:

* Geen/weinig vacht groei
* Geen snorharen
* Kale staart
* Gewricht problemen (heup, schouders) door slechte ontwikkeling
* Slecht tegen fel licht (zon)
* Slecht tegen koud weer (door vacht en gewrichten)
* Zo groot als een eierdoos
* Pakt snel ziektes op (geen immuunsysteem) door slechte ontwikkeling

PERSONALITY

kitten:

* Aanhankelijk
* Muzikaal
* Creatief
* Dromer
* Traag

to-be:

Eerste stadium
* Stoutmoedig
* Traag
* Geïrriteerd
* Koppig
* Luid

Later
* Opgever
* Boos
* Wisselvallig
* Introvert  
* Kieskeurig

prey hunter/elder(?):

Verwachting:
* Nors
* Antisociaal
* Ziek
* Spottend
* Prikkelbaar
* Innemend

Ik heb ditmaal geen uitgebreider persoonlijkheid uitgeschreven, omdat ik weet van mezelf dat ik vaak de rpg het werk laat doen. Zo probeer ik de kitten eigenschappen zo goed mogelijk aan te houden en het daarna zelf maar te zien hoe het uitpakt: misschien blijft hij wel heel erg sociaal en lief of misschien word hij zichzelf en de wereld helemaal zat.Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Bloodo10

pixie pix:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mouse •
Endless Hunting
Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] DPKsfdL
Butter
151
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mouse •
BerichtOnderwerp: Re: Isn't it lovely? [KITTENSEARCH]   Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 9:32

Hierbij sluit ik de aanmeldingen. Later vandaag komt de uitslag.


Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Mouseo11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mouse •
Endless Hunting
Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] DPKsfdL
Butter
151
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mouse •
BerichtOnderwerp: Re: Isn't it lovely? [KITTENSEARCH]   Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 11:32

Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Z359UD7
Bedankt voor alle aanmeldingen, het was super leuk deze te lezen en te bekijken welke kittens het beste in het nestje van Mouse passen. Natuurlijk was het geen makkelijke keuze alle kittens voldeden op minstens twee van de drie punten waar ik op zocht. Originaliteit, interessante naam en motivatie. Uiteindelijk is de keuze dan toch gevallen op de drie kittens waarbij ik het idee heb dat het een logisch nest vormt voor een jonge Queen zoals de kleine muis. Ik vond het wel lastig om maar een persoon te moeten teleurstellen, alleen ik kon echt geen vierde kitten erbij kiezen, want dat werd gewoon te groot voor een jonge, kleine kattin.

kitten 1:

kitten 2:

kitten 3:


Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Mouseo11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Isn't it lovely? [KITTENSEARCH]   Isn't it lovely? [KITTENSEARCH] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Isn't it lovely? [KITTENSEARCH]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: