Baby don't hurt me. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Baby don't hurt me.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flamepaw,
Member
Baby don't hurt me.  DPKsfdL
Freedje
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flamepaw,
BerichtOnderwerp: Baby don't hurt me.    Baby don't hurt me.  Icon_minitimevr 13 dec 2019 - 17:23

Het was eigenlijk echt wel een ongelukje geweest. Het was niet zijn bedoeling geweest om zo ver af te dwalen, om ShadowClan territorium zo ver achter zich te laten. Natuurlijk had hij wel in de gaten gehad dat hij de ShadowClan markers op een gegeven moment niet meer kon ruiken, maar hij had zich daar niet al te veel vragen bij gesteld. Hij was in de veronderstelling dat hij naar the Wastelands trok of naar Fourtrees. Flamepaw was nu eenmaal geen kei in wegen onthouden en dus kwam het wel eens voor dat hij het pad kwijtraakte. Hij wilde net teruggaan toen een vreemde geur zijn neusgaten binnendrong. Scherpe geuren die hij al eens bij het Thunderpath had geroken en die hem wezen op het feit dat er monsters aanwezig waren. Zijn haren rezen kort in de lucht, maar na enkele seconden ingespannen luisteren, merkte hij op dat er geen monsters in de buurt waren. Vals alarm? Zijn poten tintelden om op onderzoek uit te gaan, maar hij wist dat dat niet verstandig zou zijn. Zijn training was nog niet eens goed en wel begonnen of zijn mentor was ziek geworden waardoor hij nu basistraining kreeg van andere warriors. Dat hield hij dat hij nog geen vechttechnieken had geleerd en zich dan ook onmogelijk kon verdedigen als iemand hem hier zou uitdagen. Flamepaw zuchtte en besloot om dan maar weg te gaan. Toen rook hij een andere, indringende geur. De geur van bloed. BloodClan. Hij had er enkel verhalen over gehoord van de elders, maar nu kwam hij dus zo’n kat tegen. Het was beter dat hij hier wegging. Hij deed dan ook al een paar stappen achteruit, maar plotseling stond hij oog in oog met een she-cat die ouder was dan hem. Oh oh… “Ik was eigenlijk net van plan om weg te gaan,” probeerde hij op een kalme manier tegen haar te zeggen, ook al klopte zijn hart verwoed in zijn keel.


+ Eerste post voor Mal
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Baby don't hurt me.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: