blackbird, singing at the dead of night 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 blackbird, singing at the dead of night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mistdove
Member
blackbird, singing at the dead of night Tumblr10
Kip
149
Actief
Warning; Fragile
Please handle with care

CAT'S PROFILE
Age: ⚜20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Mistdove
BerichtOnderwerp: blackbird, singing at the dead of night   blackbird, singing at the dead of night Icon_minitimema 16 dec 2019 - 0:27

blackbird, singing at the dead of night Roses_by_thispoisonedone-dbk3eit
Take these broken wings and learn to flyNiet veel katten spendeerden aandacht aan haar. Iets wat haar niet vreemd was, Mistdove had nu eenmaal niet heel veel vrienden. Ze durfde nooit echt uit haar comfort zone te stappen en door haar extreem negatieve zelfbeeld, kon ze niet geloven dat iemand haar ooit anders kon zien dan de nutteloze huilebalk die ze was. In de eldersden verbleven weinig katten van haar leeftijd en de oudere katten sliepen het grootste deel van de dag. Hierdoor kon ze redelijk vrij staan en gaan waar ze wilde. De eerste paar dagen na haar aanval had ze niet durven te bewegen, maar nu begon ze langzaamaan toch meer de wereld in te gaan. Ze was bang, doodsbang dat haar kwelgeesten terug zouden komen om haar andere oog ook af te pakken... Maar nu was ze niet meer alleen. Sinds een moon of twee was ze een jonge kraai gaan voeden met de laatste restjes van haar prooi, met de laatste besjes die ze aan de struiken kon vinden. Was het ethisch? Geen idee, maar het maakte haar gelukkig. De eerst zo zwakke vogel was uitgegroeid tot een grote, zware kraai wiens veren prachtig glommen. Het beest was te groot voor een kat om op te jagen en had inmiddels wel door dat Mistdove geen bedreiging vormde. Nu, iedere keer dat ze enige tijd buiten het kamp was, kwam hij haar opzoeken. Ze vertelde hem al haar verzonnen verhalen, de honderden fantasieën die door haar kop heen zweefden en hij luisterde zonder ooit te begrijpen wat ze zei. Dat vond de poes niet erg, hij hoefde het allemaal niet te snappen - hij luisterde wel. Ze waren vriendjes geworden, de vreemdste soort vriendjes, maar toch vriendjes. De zwarte vogel kraaide in het voorbijgaan en cirkelde hoog boven haar uit, Mistdove lachte. "Hoi Icarus!" begroette ze hem en klom vrolijk de rots op, vanaf waar ze hem al kraaiend rond kon zien cirkelen. Een glimlach lag op haar gelaat, haar gevederde vriendje was het enige dat haar door deze diepe depressie heen trok, en ze zou het zichzelf nooit vergeven als hem iets overkwam. Hun tedere moment werd echter onderbroken toen Icarus een luid, waarschuwend gekras liet horen en hoger de lucht in vloog. Geschrokken keek Mistdove achter zich, wetend dat dat betekende dat ze niet langer alleen meer waren.

&open

blackbird, singing at the dead of night Db3he8d-453d2e76-70ba-41dc-81e4-2e94bc371a45Well I have brittle bones it seems
I bite my tongue and I torch my dreams
blackbird, singing at the dead of night Crow1_by_chickenofthevalley-dcdm9rv blackbird, singing at the dead of night Mistyosblackbird, singing at the dead of night Crow2_by_chickenofthevalley-dcdma3g
Have a little voice to speak with
And a mind of thoughts and secrets

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
blackbird, singing at the dead of night DPKsfdL
Cynthia
248
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: blackbird, singing at the dead of night   blackbird, singing at the dead of night Icon_minitimedi 21 jan 2020 - 11:40

Het was erg genoeg dat ze zelf aangevallen was geweest door een bloodclanner en daardoor lang niet even zeker meer van haarzelf was. Ze had haar rang moeten veranderen van een moor runner naar een tunneler daardoor en ze was er nog steeds niet gewend aan geraakt. Ze raakte ondertussen wel gewend aan het feit dat alles nu een waas voor haar was en ze de boel alleen kon onderscheiden door de verschillende kleuren en door haar andere zintuigen te gebruiken. Ze had dan ook een van tunnels naar de Outlook rock genomen. Het was nu makkelijker voor haar om op die manier te navigeren. Ze wist dat ze niet echt meer kon genieten van het uitzicht dat ze daar zou hebben, maar het was nog steeds een mooi kleurenspektakel. Ze naderde dichter naar de rots toe en merkte op dat er iets boven leek te vliegen dat zwart was, maar veel aandacht besteedde ze er niet aan zodra ze de geur van haar zusje rook. Haar haren gingen lichtjes overeind staan bij de gedachte wat er met Mistdove gebeurd was en dat ze nu een elder was geworden. In die zin had ze het zelf nooit opgegeven, maar had ze wel geaccepteerd dat ze geen moor runner meer kon zijn. Haar zus zat op de rots, wat betekende dat ze haar weg naar boven moest zien te vinden. Voorzichtig klom ze het eerste stukje, tot ze langzaam maar zeker verder naar de top kwam, waar ze wat wankel bleef staan toen het erop leek dat Mistdove haar had opgemerkt. "Hey," Sprak ze rustig, niet goed wetende wat anders te zeggen tegen haar zus.


blackbird, singing at the dead of night J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
blackbird, singing at the dead of night
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: