Vinur 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Vinur

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Spark •
Member
Vinur 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
97
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Spark •
BerichtOnderwerp: Vinur   Vinur Icon_minitimedi 17 dec 2019 - 15:05

De gevlekte kater zei dankjewel tegen de guard die met hem mee was gegaan om te gaan jagen. Of in ieder geval oefenen daarin. Hij werd langzaam beter, maar het kon voor hem maar niet snel genoeg gaan. Want als hij een volledige prey hunter was kon hij pas echt bewijzen dat hij goed was, dat hij nuttig was voor de tribe. En dan zou hij ook veel meer mogen dan nu. Hij verlangde naar die zelfstandigheid, naar die vrijheid. Iets wat zijn vader hem nu al aan het geven was door middel van extra trainingen. Het was niet zoals het hoorde in traditie, maar hij zag geen rede waarom niet. Als de clankatten wel beiden tegelijk konden leren, kon hij het ook. Over clankatten gesproken.. er was er eentje waar hij al even nieuwsgierig naar was geweest. Een kater van ongeveer zijn leeftijd. Misschien dat hij vandaag wel sociaal kon doen, al waren leeftijdsgenootjes een beetje spannend soms. Hij ging voornamelijk met volwassenen om namelijk.. Ietwat voorzichtig maar met een enthousiaste blik in zijn ogen maakte hij zich een weg naar de andere to be. "Hallo?" Opperde hij vriendelijk, hopend om niet tot last te zijn.

+ Falconpaw


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Med. cat apprentice
Vinur SCwUkVM
Bo~
580
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Nine moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Vinur   Vinur Icon_minitimedi 17 dec 2019 - 18:38

Nog heel even en dan zouden ze weer terug gaan naar het veilige WindClan kamp. Aan de ene kant vond hij dat heel erg jammer, maar aan de andere kant had hij ook wel weer zin om naar huis te gaan. Hij miste zijn vriendjes en vriendinnen, hij miste trainen met Stallionstar, al nam Lavenderstorm ook prima zijn training op haar. Maar dit betekende ook dat hij in een hele andere omgeving aan het leren was. En dat was super interessant maar veel kon je dan niet gebruiken terug in het echte territorium. "Hallo?" Hij keek even totaal uit zijn gedachten gesleept naar de stem, waarop hij een kater van rond zijn leeftijd zag staan. Een apprentice, of wacht hoe noemden ze die hier nou??? Bee? Hij wist het niet meer, hij zou het nog een keer goed moeten vragen aan iemand. "Hoi!" Begroette hij de andere kater met een brede glimlach tegen de ander. Hij vond het altijd leuk om andere katten te leren kennen, vooral katten die bij een andere clan hoorde of in dit geval de tribe. "Ik ben Falconpaw. Wat is jouw naam?" vroeg hij aan de gestipte kater met een glimlachje. Het was wel apart om ergens te slapen waar je niet iedereen kende, zoals hij gewend was bij WindClan, thuis.


All I know's if one burst, Break us down to two hurting
In just a few words, I'm still here for you
Vinur DpxrDR4z_o
And if it's working for us, Going through a few turns
'Til it's just the two of us. Starting from new
Andy <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Vinur
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: