Sunhigh snooze 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sunhigh snooze

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wrenpaw.
Member
Sunhigh snooze DPKsfdL
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Sunhigh snooze   Sunhigh snooze Icon_minitimedi 17 dec 2019 - 23:49

Het leven van een apprentice was best zwaar, vond Wrenpaw. Zo had hij zich, na wat gejaagd te hebben voor zijn Clan, op zijn dooie gemak op de Outlook Rock gevestigd. Nu het weer veranderde en kouder werd, was het aangename zonnetje dat het rotsblok verwarmde, zijn favoriete plek. Genietend rolde hij zich op zijn rug, zich compleet onbewust van het eventuele gevaar wat altijd kon loeren. Onbezonnen spinde hij van genot, "wat een leven. Heerlijk." Murmelde hij zachtjes in zichzelf, met een brede grijns rond zijn lippen. En zo verdwenen alle geuren, geluiden en zorgen terwijl hij langzaam wegzakte in een lichte slaap.

>Stallionstar

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunhigh snooze 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3202
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Sunhigh snooze   Sunhigh snooze Icon_minitimevr 20 dec 2019 - 15:42What good is power if you cannot protect the ones you love?


De wanden die het Camp omsloten lagen er goed bij, een aantal moons geleden was de vos erdoorheen gedrongen en had Oceanstar opdracht gegeven ze te repareren maar inmiddels was er niks meer te zien van het trauma dat die dag had gebracht. Hij streek met zijn poot langs de heidewand en liep daarna naar buiten. Hij was van plan wat te gaan jagen en hopelijk kon hij iets mee terug nemen naar het Camp. Zijn gevlekte staart deinde op en neer bij elke poot stap die hij zette en hij draaide zijn brede kop tijdens het lopen om in de gaten te houden wat er gebeurde om hem heen. Tot dusverre was het rustig geweest en bij het naderen van de Outlook Rock rook hij de geur van een Apprentice. Hij wiebelde met zijn oren en sprong op de steen om daar een slapende Wrenpaw aan te treffen. "Hard aan het trainen zie ik?" miauwde hij scherp.


Sunhigh snooze JXidV8r
Sunhigh snooze Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sunhigh snooze
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: