When all is lost 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 When all is lost

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Inkspots
Member
When all is lost Tumblr_mb0tnhTzoV1rwi7uko2_250
Bo~
230
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Inkspots
BerichtOnderwerp: When all is lost   When all is lost Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 1:00

Een ommetje was hij aan het maken. Met een van de mooiste poezen uit de clan. Ook zij had geen zin om naar de gathering te gaan, dus smooth als hij was stelde hij voor om een ommetje door het territorium te doen. Een check langs de grenzen meteen ook, zodat ze zeker wisten dat het territorium en al veilig was terwijl merendeel van de clan op de gathering was. Het was ook meteen een goede smoes om de poes mee te krijgen ook. Want ze had ja gezegd. Kijk, luxe, toch? Hij keek met een charmante glimlach naar de poes, voordat zijn neusgaten een misselijkmakende geur bereikte. Bloed. Zijn ogen schoten even naar Caramel, bezorgd. Want de geur van ShadowClan kat en bloed kon niks goed betekenen. Zonder ook maar iets te zeggen begon hij te rennen en hoe dichterbij hij kwam, hoe misselijkmakender het werd. Hij rook niet alleen bloed, maar ook Bloodclan. Een lichaam kwam in beeld bij zijn ogen en hij voelde zijn hart in zijn keel bonzen. Hij herkende haar meteen, de elder van ShadowClan. ”Slatefur!” riep hij luid, waarna hij zowat slidend tot stilstand kwam bij de oudere poes. Zijn ogen waren groot en geschokt, niet wetend wat te doen. ”Caramel!” riep hij, half in paniek. Was.. was ze weg? Wat moesten ze doen? Het kamp was al zo laag bezet. Waren de medicine cats er überhaupt nog? Of waren die thuis gebleven?
- Carameltwirl

Carameltwirl en Inkspots vinden Slatefur tijdens een ommetje B(
(toestemming van Babs <3)


When all is lost Os212
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
When all is lost Carramello
-
69
Actief
She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

CAT'S PROFILE
Age: ⤜ 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Carameltwirl
BerichtOnderwerp: Re: When all is lost   When all is lost Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 1:16


Het was eigenlijk ook dwaas dat Carameltwirl ja had gezegd op het voorstel van de kater. Inkspots was echter wel in zijn sas met die verdomde grijns op zijn smoel. Carameltwirl had niet naar de gathering gewild, te bang om de rest van de clans te zien oordelen over hun gebrek aan leiderschap, aan de puinzooi die nu bezig was in hun clan. Maar ze was toen ze eenmaal achter was gebleven te nerveus om ook maar één oog dicht te doen. Haar poten hadden gejeukt, de zenuwen krioelden in haar maag als een zwerm wespen. Een snelle check langs de grenzen was dan ook als een geschenk van StarClan geweest. Een excuus om even de nervositeit uit haar poten te schudden. Maar Inkspots dacht er misschien wel meer achter. Oh ze was zo naïef zo nu en dan.
Maar veel tijd was er niet om te kletsen. De woorden waren niet over haar lippen gekomen, maar opeens trok de roestige geur van bloed haar neusvleugels binnen. Haar oren duwden zich in haar nek en haar vacht voorstelde als een reflex omhoog. Met grote ogen keek ze naar Inkspots. Haar eerste instinct was vluchten geweest, maar Inkspots was veel dapperder dan haar en snelde zich naar voren. Hij wilde de arme ziel helpen. Carameltwirl was te bang om alleen achter te blijven en op haar korte pootjes zette ze de achtervolging in. Hij hoorde Inkspots zijn stem iets roepen, waarna snel haar naam volgde. In een paar passen was ze aan zijn zijde, maar wat ze voorbij hem zag was het meest maagkerende wat ze ooit had gezien. De prachtige Slatefur, moeder van zo'n grote, prachtige kroost. Ze had haar gisteren nog zien spreken met haar kinderen. De tranen sprongen in Carameltwirls grote ogen, gefocust op het karmozijnrode vloeistof die bijna zwart kleurde in haar donkergrijze pels. De geur van dood en verderf hing in de lucht, als een onheilspellende wolk die haar ook ieder moment zou kunnen grijpen. 'Is ze... Is ze..' Haar adem stokte, haar klauwen sloeg ze in de grond. Inmiddels stroomden dikke tranen over haar wangen. 'Dood?'


Maybe forever is not ment for us
When all is lost Caramelos2
Maybe forever is waiting for us
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
When all is lost DPKsfdL
Babs
2702
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: When all is lost   When all is lost Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 11:10

Een kloppende pijn in haar keel en een grote ademnood... Haar bewustzijn gleed terug en verdween weer als de pijn in haar hals haar teveel werd. Bloed bleef uit de wond lopen met elke hartslag die door haar lichaam heen trok, maar haar hart klopte dapper voort. Ergens vroeg ze zich af hoe lang het zou duren terwijl ze binnen en buiten bewustzijn viel. Wanneer zou Starclan haar komen halen? Zou Littlestream haar ophalen? Sinclaw had immers gezegd dat ze de kleine grijze kattin omgelegd had... Ze was te moe.. Het deed teveel pijn.. Haar bewustzijn gleed weer buiten bereik en alles werd weer donker. Maar ondanks dat haar borstkas nog nauwelijks op en neer ging, ademde Slatefur nog wel...When all is lost C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Inkspots
Member
When all is lost Tumblr_mb0tnhTzoV1rwi7uko2_250
Bo~
230
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Inkspots
BerichtOnderwerp: Re: When all is lost   When all is lost Icon_minitimeza 21 dec 2019 - 13:19

Hij dacht dat het gewoon een fijne wandeling zou zijn. Dat hij samen met Carameltwirl op stap zou gaan, misschien nog een prooi konden vangen of iets in die trant... Maar dit? Een Slatefur, bebloed en wel vinden met de geur van bloodclan om hen heen. De geur had ook een licht bekende geur hangen, maar hij was te druk bezig met het feit dat Slatefur hier lag, dood? Bewusteloos? Nadat hij Caramel had geroepen was de poes al snel bij zijn zijde, kijkende naar het lichaam van Slatefur. 'Is ze... Is ze..' klonk er, waarna de adem stokte van de tricolour poes en hij haar bezorgd aan keek. Bezorgd om Slatefur die voor hen lag. Tranen begonnen over de wangen van de poes te rollen, waardoor hij kort even zijn staart om de poes heen sloeg, maar zijn ogen weer op Slatefur's lichaam richtte. 'Dood?' Hij wist het niet. Hij week van Caramel's zijde af om dichterbij naar het lichaam te gaan. Hij slikte even, waarna hij voorzichtig zijn poot op de flank van de poes legde. Het was heel lichtjes, maar hij voelde zijn poot iets omhoog rijzen. Zijn ogen werden groot, waarna hij naar Caramel keek. "Ren naar het kamp, ze leeft nog!" sprak hij luid, waarna hij even moeilijk naar Slatefur keek. Hij zou moeten proberen om haar op zijn rug te krijgen. "Waarschuw wie dan ook, iemand die ons kan helpen! Ik zal haar terug dragen naar het kamp." sprak hij met vastberaden ogen tegen de poes. Hij draaide zich terug naar Slatefur, waar hij voorzichtig, zodat hij misschien het niet erger zou maken, zich onder de poes werkte. Hij kwam voorzichtig overeind en keek nog een keer of ze goed genoeg lag, voordat hij rustig begon te lopen, maar wel probeerde op z'n snelste te lopen. Zo snel als hij kon met een kat op zijn rug. Zonder dat ze van zijn rug af zou glijden.


When all is lost Os212
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
When all is lost Carramello
-
69
Actief
She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

CAT'S PROFILE
Age: ⤜ 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Carameltwirl
BerichtOnderwerp: Re: When all is lost   When all is lost Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 22:20


Het zicht voor Carameltwirl haar ogen werd troebel. Ze werd misselijk van de geuren. Bloed, BloodClan en een van een vage bekende. Gealarmeerd keek ze Inkspots aan terwijl ze probeerde de feiten op een rijtje te krijgen. Maar de angst bekneep haar keel. Toen Inkspots naar het lichaam van Slatefur liep durfde ze ook niet mee te gaan. Ze ging al van het ergste uit. Een moord in hun eigen territorium onder het licht van de volle maan. StarClan zou woedend zijn. De tortoiseshell stond aan de grond genageld, ze durfde nauwelijks nog te kijken naar wat er voor haar gebeurde. Hoe Inkspots dichterbij het lichaam kwam, hou hij zijn poot op haar flank legde. Carameltwirl verwachtte de mededeling, totdat hij met grote ogen naar haar keek. "Ze leeft nog". De ogen van de poes keken geschrokken op. ‘Dank StarClan,’ fluisterde ze stil. Maar een nieuwe paniek ontvlamde in haar. Ze hadden weinig tijd, ze moesten haar redden! Ze kon nog steeds het niet overleven. Ze moest hulp halen! Nu, snel, en wel meteen! Met enkele wankele passen keerde ze zich om, waarna ze begon te rennen. Haar kleine lichaam schoot zo snel als ze zich kon door het woud, het maanlicht haar enige bron van licht.


Maybe forever is not ment for us
When all is lost Caramelos2
Maybe forever is waiting for us
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
When all is lost
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: