What? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 What?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
What? DPKsfdL
Freedje
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Morning •
BerichtOnderwerp: What?   What? Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 21:05

Morning ontblootte haar tanden en siste dreigend naar één van de kittens die te dichtbij dreigde te komen. De kitten nam gelukkig al snel genoeg afstand en Morning kon het niet laten om even een zelfvoldane blik te trekken. Ze hoopte dat ze snel genoeg to-be zou worden zodat ze in elk geval van dit zootje ongeregeld af zou zijn. Ze was boos omdat de ceremonie naar haar gevoel te lang werd uitgesteld. En ook al was ze niet zo happig op het idee om vast te zitten aan een kat die dacht haar alles te kunnen leren wat er was, toch zou ze gelukkiger zijn als ze uitjes kon maken buiten de grot. Ze zou niet eens toestemming vragen en gewoon naar buiten gaan. Als ze uitgleed in de sneeuw, dan was dat maar zo. Waarom zou ze over gevaarlijke dingen na kunnen denken als ze ook gewoon het gevoel kon beleven dat ze echt zou leven? Morning stond op en liep in de richting van de uitgang van de grot. Ze zag aan de donker wordende hemel dat er dadelijk katten terug zouden keren van de jacht en dat ze zich dan zouden klaarmaken om te gaan samentongen. Morning zonderde zich tijdens dat soort rituelen liever af; ze hield er niet van om aan bonding te doen. Met niemand niet. De kleine zwart-witte kitten ging liggen voor de uitgang van de grot en staarde naar buiten, haar blik op oneindig gericht.


+ Eerste post voor Otter •
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Otter •
Member
What? DPKsfdL
Cynthia
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 75 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
Otter •
BerichtOnderwerp: Re: What?   What? Icon_minitimevr 20 dec 2019 - 22:16

Het begon al donker te worden tegen de tijd dat ze terug kwam bij de grot. Het zou niet lang meer duren voor de tribe samen zou komen om de avond te besteden. Voor ze echter de kans kreeg om ver de grot in te lopen merkte ze een van de kittens op die wat afgezonderd bij de ingang van de grot leek te liggen. Als ze het goed had was dit Morning. Ze deed haar best om iedereen te onthouden, maar soms waren er zoveel kittens dat het toch lastig werd. "Wil je niet bij de rest gaan liggen?" Vroeg ze dan ook aan de kitten. Maar ze wist het antwoord al bijna op die vraag, anders zou de kitten zich niet zo afgezonderd hebben van de rest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: