Fake wings 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Fake wings

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fake wings DPKsfdL
Cynthia
362
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Fake wings   Fake wings Icon_minitimevr 20 dec 2019 - 21:58

Ze wist dat ze zich eigenlijk niet rond de grenzen zou moeten begeven nu dat ze zwanger was, maar ze kon het toch niet laten. Haar vader en Bloodpaw zouden haar het liefst in het kamp houden en dat wist ze, maar juist daardoor ging ze zo vaak als ze kon het kamp uit. Ze snapte dat het allemaal moeilijk was nu dat Tallstar er vandoor gegaan was, maar ze kon er toch niks tegen doen en het was ook niet alsof haar vader haar zou vragen om iets te doen. Dat zou hij zijn zwangere dochter echt niet laten doen. De geur van Windclan werd sterker en een kleine grijns verscheen om haar lippen. Ze was bijna waar ze vandaag naartoe had willen gaan. Ze was wel benieuwd hoe Windclanners zouden reageren als de kat die ze tegenkwamen bij de grens een was die zwanger was. Zou ze zelfs de grens over kunnen steken zonder dat iemand het haar kwalijk zou nemen? Het zou misschien het proberen waard zijn. Ze stopte vlak bij de grens, afwachtende of er een windclanner aan zou komen ergens.


[Falconpaw]


Fake wings S3YH7X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Med. cat apprentice
Fake wings SCwUkVM
Bo~
580
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Nine moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Fake wings   Fake wings Icon_minitimevr 27 dec 2019 - 22:58

De grenzen waren niet zo aanlokkelijk voor hem geweest als vroeger. Voordat hij een medicine cat apprentice was geworden riep de grens naar hem, riep hem zoals zijn hart aan het slaan was in zijn borstkas. Maar sinds hij medicine cat apprentice was geworden, was het steeds meer weg gezakt. Het was alsof hij eindelijk had gevonden waar hij thuis hoorde. Waar hij het liefste was. En dat was samen met Routnose in de medicine cat den, waar hij leerde hoe hij zoveel mogelijk katten kon gaan redden. Hij ging nog steeds wel eens naar de grenzen, maar minder. Misschien was het ook omdat hij ouder was nu, ouder dan de jonge kater die alles wilde zien. Hij wilde nog steeds alles zien, maar nu hoefde het minder stiekem te zijn. Nu kon hij als ze kruiden nodig hadden ook echt naar andere territoria toe. Zonder geheimzinnig of iets in die trant te doen. De geur van ShadowClan prikkelde zijn neus, waardoor hij zijn pas iets versnelde. Tot nu toe waren de meeste shadowclanners super aardig geweest! Dus hij twijfelde ook geen moment om er naar toe te stappen. Toen hij de poes in zicht had twijfelde hij een seconde. Er was iets anders met de poes, iets wat hij eigenlijk eerder had moeten door hebben. "Hallo!" Sprak hij met een rustige glimlach op zijn gezicht. Hij wist het niet zeker, maar gezien de periode waar ze in zaten.. was de poes drachtig? Hij wist het echter niet zeker, dus hij zou het ook niet eh.. zomaar vragen. Hij wilde niet dat ze dacht dat hij haar dik vond of iets in die trant, want dat was niet het geval hoor!!


All I know's if one burst, Break us down to two hurting
In just a few words, I'm still here for you
Fake wings DpxrDR4z_o
And if it's working for us, Going through a few turns
'Til it's just the two of us. Starting from new
Andy <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fake wings DPKsfdL
Cynthia
362
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Fake wings   Fake wings Icon_minitimema 30 dec 2019 - 21:34

Misschien was het niet het handigste om maar gewoon te wachten tot er een Windclanner aankwam, maar moest ze maar gewoon de grens oversteken. Ze had alleen niet de kans om die beslissing op tijd te maken, want er was al een Windclanner onderweg naar haar. Het was nog een vrij jonge kat voor zover ze kon zien, dus dat zou he misschien wel makkelijk maken. Ook al soms konden ze dan nog best fel zijn. "Hallo," Begroette ze de ander terug. Ze bleef rustig en nam de ander kort in haar op. Dit zou kunnen lukken, ook al was ze voornamelijk nieuwsgierig naar de reactie van de ander. "Zou je er iets op tegen hebben als ik de grens oversteek?" Dit was zeker niet een vraag die je hoorde te stellen aan iemand van een andere clan, maar ze was er nieuwsgieirg naar en wilde het antwoord weten. Elke warrior zou haar waarschijnlijk gewoon wegsturen, maar misschien was deze apprentice anders.


Fake wings S3YH7X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Med. cat apprentice
Fake wings SCwUkVM
Bo~
580
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Nine moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Fake wings   Fake wings Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 1:27

Hij wist niet wat de poes hier deed bij de grens, ze leek ook ergens mee bezig te zijn in haar gedachten en ze leek op sommige queens die in de nursery lagen.. maar het was onbeleefd om zo maar te vragen of een poes drachtig was, wie weet was ze gewoon wat... meer gezetter. Of had ze gewoon heel erg veel vacht waardoor ze wat breder leek dan de andere katten. "Hallo," Begroette de tabby poes hem, waardoor hij even glimlachte naar de poes. De poes aan de andere kant van de grens bleef erg rustig en nam het moment om even stil te zijn, schijnbaar. Hij wist niet waarom ze stil was, maar het leek er op dat ze in gedachten verzonken was. Was ze aan het bedenken wat ze kon gaan vragen of vertellen of was het compleet iets anders? "Zou je er iets op tegen hebben als ik de grens oversteek?" klonk er van de poes af, waarop hij haar even fronsend aan keek. Waarom wilde ze de grens over? Hij snapte het in meerdere manieren wel hoor, hij was zelf ook zo nieuwsgierig als de pest en als het aan hem lag was hij alle territoria zelf aan het ontdekken maar hij wist ook wel dat dat niet zomaar kon. En dat zijn antwoord nu best belangrijk kon zijn. "Dat ligt aan je reden." Sprak hij netjes tegen de poes, als de goede medicine cat in opleiding die hij was. "Heb je medische hulp nodig? Of Stallionstar?" Vroeg hij vervolgens aan de andere poes. Dat waren in zijn ogen redenen die zouden moeten kloppen, redenen waardoor hij iemand kon begeleiden naar wat ze nodig had. Maar ze zag er niet uit als iemand die medische hulp nodig had en als ze Stallionstar moest spreken dan hoorde ze hier niet alleen te zijn in zijn ogen. Maar goed, hij kon het altijd verkeerd hebben, toch? "Mijn naam is Falconpaw, trouwens. Wat is jouw naam?" Vroeg hij toch wel lichtelijk geïnteresseerd aan de poes.
Ɓσ


All I know's if one burst, Break us down to two hurting
In just a few words, I'm still here for you
Fake wings DpxrDR4z_o
And if it's working for us, Going through a few turns
'Til it's just the two of us. Starting from new
Andy <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fake wings
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: