Courage 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Courage

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Courage DPKsfdL
Cynthia
208
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Harespring
BerichtOnderwerp: Courage   Courage Icon_minitimevr 20 dec 2019 - 22:00

Het was raar om op deze plek rond te lopen nu dat het koud was, want al de hoge stelen die er door een groot deel van het jaar stonden waren er nu niet. Het kwam waarschijnlijk omdat die planten net zoals de andere planten in de winter niet konden overleven. Toch was het altijd wel makkelijk om tussen de stelen door te kunnen lopen, alleen moest ze de laatste tijd wel oppassen dat ze er niet een gewoon in haar gezicht kreeg doordat ze de stelen niet meer zo makkelijk kon zien. Voor nu hield ze haar blik naar de grond gericht, stug doorstappend, ze zou dit tenslotte gewoon moeten kunnen ondertussen. Het was al even geleden sinds de aanval van de bloodclanner, maar toch huiverde ze er elke keer weer over als ze weer terugdacht aan de kater die dit had gedaan.


[Feathersky]


Courage J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Courage DPKsfdL
Freedje
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Feathersky
BerichtOnderwerp: Re: Courage   Courage Icon_minitimedi 24 dec 2019 - 10:02

Het was goed te merken dat de winterperiode aan begon te breken. Alleen de koude was al een goede indicatie over wat er de komende manen nog volgen ging. Het baarde Feathersky aan de ene kant zorgen, maar aan de andere kant was het niet alsof ze deze periode nog niet had meegemaakt. Ze wist wat ze moest doen, wist hoe ze als Clan konden overleven. Toch was het moeilijk om te geloven dat ze echt samen konden werken als ze zich bedacht dat er katten waren die andere katten binnen hun Clan opzettelijk pijn deden. Haar gedachten gleden naar het gesprek dat ze had met Scarface en er trok een korte huivering door haar heen. Nee, daar mocht ze nu niet aan denken. Dadelijk zou ze echt katten in haar Clan beginnen wantrouwen, katten die dat niet verdienden. Feathersky verdreef haar gedachten door zich te concentreren op de geurspoor van een Clanmate die leidde naar the Maize Field. Het was nog steeds vreemd te noemen hoe de door Twoleg aangetaste vreemde voorwerpen zich opeens in hun territorium hadden bevonden, maar nu was er inmiddels zo aan gewend geraakt dat het kale veld haar niet eens meer verbaasde. Ze zag Harespring tussen de stelen door wandelen en trok een sprintje zodat ze haar in kon halen. Ze had afleiding nodig, iemand om mee te praten. “Goedemiddag, Harespring,” sprak ze met een warme stem tegen haar Clanmate. “Ben je op jacht? Of zomaar wat aan het rondwandelen?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Courage
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Maize Field-
Ga naar: