Rewind 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Rewind

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rewind DPKsfdL
Cynthia
191
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Rewind   Rewind Icon_minitimevr 20 dec 2019 - 22:09

Hij was hier al een tijdje niet meer geweest en een van de laatste keren was nog met Rabbitpaw geweest. Bij de gedachte aan haar alleen al voelde hij verdriet opborrelen. Hoe had het zo moeten zijn dat ze vermoord werd door een Bloodclanner? Als er iemand het niet verdiende, dan was zij dat wel. En niet alleen Rabbitpaw verdiende het niet, ook Nettlepaw die hierdoor getroffen was verdiende dit niet. Hij was close geworden met de jonge poes in de manen na het ongeluk met de adder en hij wilde haar dan ook het liefst steunen hierin, maar dat was nog niet zo makkelijk. Het was tenslotte een zusje dat ze had verloren en hij wist niet goed hoe dat was. Ja, hij had zijn vader wel verloren, maar dat was toch anders geweest.


[Longear]


Rewind MNCpq4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Longear
Member
Rewind Milo_a10
Bo~
199
Actief
I lost my way inside the truth

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Longear
BerichtOnderwerp: Re: Rewind   Rewind Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 23:38

Dit deel van het territorium was een deel die zijn moeder nooit had mogen zien. Ze had het hier mooi gevonden, dat wist hij ook wel. Ze was er nu op het neer kijken en was blij dat zij het wel konden zien. Hij miste zijn moeder vaak wel, zijn favoriete herinnering is waarschijnlijk toen hij een stok had die hij claimde. En zijn moeder daar speels mee om was gegaan. Hij vond het een geweldige herinnering als hij heel erg eerlijk was en het was er eentje die hij nooit zou vergeten. Hetzelfde geld ook voor alle herinneringen die hij met zijn siblings had, vooral Silvervine. Helaas dat het contact een beetje verwaterd was door de tijd heen. Maar hij deed er zelf ook niet veel aan dus in dat opzicht was hij misschien wel net zo erg als zijn eigen broer. Of als zijn vader, die nog steeds onbekend was. Soms ging het wel eens door hem heen dat zijn vader een RiverClanner kon zijn, hij woonde immers de eerste manen van zijn leven in RiverClan en dat kon dus zijn omdat zijn moeder zijn vader wilde opzoeken? Of zat er iets anders achter? Het was hem nooit echt specifiek uitgelegd, buiten het feit dat er verteld was dat hij echt ThunderClan was. Hij liep door het prachtige territorium, tot hij een jongere kater zag zitten, ook in gedachten verzonken leek het wel. Hij knipperde even, waarna hij rustig naar de kater toe liep. "Hey," sprak hij rustig tegen de andere kater om zijn aandacht te trekken. "Alles oké?" vervolgde hij rustig tegen de kater.
Ɓσ


Rewind Longea14
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rewind DPKsfdL
Cynthia
191
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Re: Rewind   Rewind Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 20:25

Het was zeker niet makkelijk om een ervaring met een Bloodclanner te hebben en daarbij dan ook nog eens je zusje te verliezen. Hij had dan ook het liefst gehad dat hij erbij was geweest, al was het maar om Nettlepaw van de bloodclanner te beschermen zoals hij dat ooit met de adder had gedaan, maar dat had nou eenmaal niet zo mogen zijn. Hij werd uit zijn gedachten getrokken door een van zijn clangenoten en hij draaide zijn kop om naar de andere te gaan. "Hey," Groette hij terug en drukte een kleine glimlach op zijn gezicht. "Het gaat wel, was gewoon aan het nadenken over dingen." Elke kat wist wat er was gebeurd met Rabbitpaw en Nettlepaw, maar het was niet alsof hij familie was van de twee. Ze waren ook nog wat jonger dan hem geweest, maar toch voelde het wel alsof hij close was met Nettlepaw, ondanks dat dat soms wat lastig in te schatten was.


Rewind MNCpq4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Longear
Member
Rewind Milo_a10
Bo~
199
Actief
I lost my way inside the truth

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Longear
BerichtOnderwerp: Re: Rewind   Rewind Icon_minitimezo 12 jan 2020 - 19:57

De kater was in diepe gedachten en hij wist hoe het was om diep in je brein te zitten graven. Hij had het vaak zat gehad en leuk was het soms niet. Het was een bodemloze put met onzekerheden en dingen die je graag anders had willen doen. Iets waar je niet vaak aan wilde denken maar soms wel eens leek alsof je er niet onderuit kon komen. Het was soms erg demotiverend maar als je er sterker uit kon komen, vooral als je erover kon praten met een andere kat wist je dat je er beter uit kon komen. Hij had nu dan nog wel nog steeds een.. trauma aan WindClan en hij wist dat hij daardoor niet echt heel aardig kon reageren tegen WindClanners, maar hij was door al zijn andere trauma's al door gekomen. "Hey," groette de gevlekte kater terug met een glimlachje op zijn gezicht. Hij wist dat hij katten had verloren, hij wist dat het moeilijk kon zijn om daar over te praten. Hij had het ook meegemaakt. "Het gaat wel, was gewoon aan het nadenken over dingen." Hij knikte even rustig op de woorden van de kater. En in plaats van dat hij zou gaan vragen over de dingen waar hij aan dacht, besloot hij om een deel van hem te delen. Meestal merkte je dan dat katten eerder geneigd waren om ook iets te delen. "Mijn moeder is neergeschoten met een metaal ding door een tweebeen." Sprak hij even rustig tegen de kater, waarna hij even kort trok met zijn snorharen. "Vaak zie ik het gebeuren voor mijn ogen. Ze was net bevallen en ik was amper apprentice." Sprak hij even, waarna hij even zuchtte. "Ik had niet gemerkt dat ze weg was gegaan. Ik geef mezelf daar vaak de schuld van." sprak hij rustig.
Ɓσ


Rewind Longea14
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rewind DPKsfdL
Cynthia
191
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Re: Rewind   Rewind Icon_minitimevr 13 maa 2020 - 2:22

Wat verrast trok hij met zijn oor toen de ander begon te vertellen over hoe zijn moeder neergeschoten was. Dat was niet iets dat je vaak hoorde en het was dan ook zeker niet iets makkelijks om te vertellen. "Dat moest zwaar geweest zijn," Sprak hij dan ook. Als het iets leek op wat hij voelde, dan moest het echt verschrikkelijk geweest zijn. "Ergens had ik gewild dat ik er was geweest om Rabbitpaw te helpen." Ze was een goede vriendin geweest al vanaf dat ze kittens waren, maar uiteindelijk had hij haar niet kunnen beschermen en was Nettlepaw degene geweest die het gezien had. "En ook Nettlepaw kon ik deze keer niet beschermen." Hij had haar een keer eerder gered. maar deze keer niet. Hij had dolgraag gewild dat hij daar op dat moment was geweest in haar plaats, maar het was nou eenmaal niet zo geweest. "Hoe ga je ermee om met zulke onmacht?" Er was tenslotte geen manier om dit beter te doen, soms was je gewoon niet op de plek op het moment dat het gebeurde, maar de vraag was hoe hij om kon gaan met de gevoelens die eruit voort kwamen.


Rewind MNCpq4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rewind
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Blooming Woods-
Ga naar: