A good day had come to an end. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A good day had come to an end.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
A good day had come to an end.  DPKsfdL
Freedje
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Evening •
BerichtOnderwerp: A good day had come to an end.    A good day had come to an end.  Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 12:18

De avond begon te vallen. Evening had zichzelf vandaag nuttig gemaakt en had maar liefst drie prooien weten te bemachtigen door samen te werken met drie andere katten. Het was fijn om zo bezig te zijn voor haar Tribe en ze kon niet wachten tot ze haar eerste to-be zou krijgen. Ze had al aangegeven dat ze er klaar voor was en ze was benieuwd of er gehoor aan gegeven zou worden. Ze was immers nog een vrij jonge kat en er waren oudere, meer ervaren katten die eerder bereid zouden zijn om een to-be te trainen dan zij. Maar goed, ze zou wel zien wat de toekomst zou geven. Tot die tijd kon ze zich wel bezighouden met andere dingen. Evening liep naar binnen met het vogeltje dat ze had weten te vangen stevig tussen haar kaken geklemd en legde die op de prooistapel neer. Ze wachtte geduldig tot iedereen er was alvorens aan het eten te beginnen. Ze glimlachte toen ze Turtle zag naderen, de broer van Wren en Rumble en de zoon van Shroud. Misschien was het ook nog wel eens leuk om een prooi te delen met iemand die niet van haar eigen leeftijd was. “Turtle,” sprak ze hem toe met een warme blik in haar ogen. “Zullen we deze prooi delen?” Ze knikte naar het vogeltje dat ze had weten te vangen en wachtte vervolgens op zijn antwoord.


+ Eerste post voor Turtle •
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A good day had come to an end.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: